%HASZNÁLT LAPTOP (A-)

„Silver, másod osztály, szépséghibás, A(-)”

Mindenhol máshogy hívják, de a lényeg, mindig egy nem hibátlan laptopról van szó. Mit jelent ez?

• A burkolat lehet karcos, horpadt és/vagy repedt (nyugi, nincs ketté törve).

• A képernyő lehet kicsit foltos (világos háttérnél észrevehető), és/vagy karcos (ami általában csak kikapcsolt, fekete képernyőn látszik),

• illetve 1-2 pixelhiba, vagy un. „panel mögött kosz” (ami kvázi egyenló a pixelhibával), amibe még belefuthatsz.

• külön Lenovo specialitás a „billentyű nyom” a képernyőn. Valahogy úgy képzeld el, hogy a sok ki-be csukogatás hatására, a billentyűzet mintájának egy része a kijelzőre költözik (koptatja), De a jó hír az, hogy ezen kopások túlnyomó része is csak kikapcsolva, fekete háttérnél látszik. Használat közben, jó eséllyel, észre sem veszed. (Ne kérdezd, szerintem sima konstrukciós hiba, amit a Lenovonál elsunnyogtak)

Egyszóval műszakilag hibátlan és tökéletes laptopokról van szó itt lent.  Csak a külcsín, ami változatosan viseltes, azaz használták. Cserébe igen olcsók! Ráadásul ígérem, hogy a legjobbat választjuk ki az aktuális kupacból, ha rendelsz. És ha nem jönne be, még mindig élhetsz az elállás jogával. Így nem kockáztatsz semmit, de komoly nyereséget tehetsz zsebre. Akkor szétnézel?

(Képet, lci ne kérj! Nincs se apparátus, se erőforrás rá, de a lehető legjobbat küldjük, hidd el! Ha meg nem jönne be, ott az elállás, mi meg megköszönjük, hogy adtál egy esélyt. Kösz a megértést!)

14 termékek

Csökkenő sorrendbe
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

14 termékek

Csökkenő sorrendbe
oldalanként
Megtekintés Rács Lista