Használt laptop - 15" méretű laptopok

Nézet: 
Ingyen szállítjuk! HP ProBook 650 G1 (szépséghibás) laptop

HP ProBook 650 G1 (szépséghibás) laptop

Core i5 4210M

8 GB
RAM

500 GB
HDD

15.6"
WXGA

104 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Fujitsu LifeBook U7510 laptop

Fujitsu LifeBook U7510 laptop

Core i5 10310U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

15.6"
WXGA

319 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Fujitsu LifeBook U758 (szépséghibás) laptop

Fujitsu LifeBook U758 (szépséghibás) laptop

Core i5 8350U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

15.6"
Full HD

187 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Lenovo ThinkPad T570 (szépséghibás) HUN laptop

Lenovo ThinkPad T570 (szépséghibás) HUN laptop

Core i7 7600U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

15.6"
Full HD

259 900 Ft

Ha használt felújított laptop vásárlása mellett döntesz, egy átlagos, hétköznapi notebook áráért sokkal nagyobb teljesítményű és megbízhatóbb géphez juthatsz hozzá. Olyan eszköz tulajdonosa lehetsz, melyet kifejezetten nagy teljesítményt igénylő feladatokra terveztek. Ár-érték arányban így a felújított laptop verhetetlen. A használt üzleti laptopok szakemberek által kívül-belül felújítva, precízen tesztelt állapotban várják az új gazdáikat, mintha csak most jöttek volna le a gyártósorról. Az alacsony ár ellenére pedig a garanciáról sem kell lemondanod.Miért tökéletes megoldás a használt felújított laptop?

A prémium kategóriás, üzleti felhasználásra készült laptopok olyan gépek, melyeket kifejezetten különleges igényekhez, nagyobb teljesítményt igénylő feladatok ellátására terveztek. a business class-ba tartozó gépek az átlagos notebookokkal szemben legalább 10 éves élettartamra tervezték, melyről nem csak a minőségi hardver, de a tökéletes kopásállóság és strapabíró kialakítás is tanúskodik. Ezek a laptopok nem küzdenek melegedési problémával sem, így a napi 12-16 órás használat sem jelent problémát számukra.

A használt laptopok többsége ráadásul a legszigorúbb katonai szabvány, a MIL-STD-810 szerint lett tesztelve, ami garantálja azt, hogy gépedben egy egyszerű ütés, esés vagy az utazás során tapasztalható rezgés biztosan nem tehet kárt. Sőt, akár még a szélsőséges időjárási körülményeknek is képes ellenállni.

Az ilyen jellegű gépek új, bolti árukon meglehetősen drágák, így általában nagyvállalatok használják őket, és irodákban, bankokban teljesítenek szolgálatot. Olyan környezetben, ahol a kiváló hardveres teljesítmény és a strapabíró kialakítás egyaránt fontos. Néhány év használat után azonban ezeket a notebookokat a cégek általában lecserélik, még annak ellenére is, hogy kiválóan működnek.

Ezután kerülnek hozzánk, és esnek át egy teljeskörű felújításon, mely lehetővé teszi számodra azt, hogy az eredeti ár töredékéért, akár 75%-kal olcsóbban is hozzájuthass egy valódi csúcskategóriát képviselő, munkaeszközként is kiválóan használható, felújított notebookhoz.

Hogyan történik a használt laptopok felújítása?

A gépek felújítsa során a szakemberek a hibás vagy elavult alkatrészeket lecserélik, a sérült külső borítást kijavítják. A gépek új operációs rendszert is kapnak (amennyiben ezt az ügyfél külön kiválasztja a termékoldalon), és ha szükséges, a használt felújított laptopok memóriája vagy háttértárának mérete is bővítésre kerül. 

Ez azt jelenti, hogy hozzád kizárólag prémium minőségű, tökéletesen működő, nagy munkabírású használt laptop kerülhet, melyet kifejezetten saját igényeidhez igazítottak. A gondos kezeknek köszönhetően ezek a használt felújított laptopok olyanok, mintha most jöttek volna le a gyártósorról, azonban jóval az eredeti ár alatt juthatsz hozzájuk, és tökéletesen megfelelnek minden speciális igényednek.

A felújított laptopok tökéletes megoldást jelentenek azoknak a cégeknek, akik a bolti „kommersz” kategóriába tartozó laptopokat és notebookokat, üzleti, prémium eszközökkel kívánják helyettesíteni.

Használt laptop garanciával? Igen!

A kínálatunkban a legnagyobb gyártók, többek közt a DELL, a HP, a Fujitsu és a Lenovo prémium kategóriás gépei közül is válogathatsz. Minden használt laptopunk garanciával rendelkezik, így a használt üzleti laptop vásárlása után legalább 1 évig a meghibásodás miatt sem kell tartanod. Az alap egy év garancia mellett a jótállás akár plusz 24 hónappal is meghosszabbítható.

Felújított prémium kategóriás, üzleti laptopok, elsősorban azon cégeknek kínál megoldást, akik a bolti „kommersz” kategóriába tartozó számítástechnikai eszközöket, felújított, üzleti, prémium eszközökkel kívánják helyettesíteni.

A kimondottan tartós, napi 10-16 óra munkára, 8-10 év időszakra tervezett laptopot, a forgalomba hozott, új árának töredékéért kínáljuk, akár 3 év jótállással olyan cégek és magánszemélyek számára, akiknek fontos, hogy a munkaeszközük minőségi anyagokból legyen összeállítva, ami hosszútávon egy gyors, megbízható, precíz, időtálló, strapabíró laptopot eredményez.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!
Bankkártyás fizetéss