Használt laptop - Grafikai munkákhoz

Nézet: 
Ingyen szállítjuk! Fujitsu LifeBook U7410 laptop

Fujitsu LifeBook U7410 laptop

Core i5 10310U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

14"
WXGA

299 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Fujitsu LifeBook U7510 laptop

Fujitsu LifeBook U7510 laptop

Core i5 10310U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

15.6"
WXGA

319 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Lenovo ThinkPad T570 (szépséghibás) HUN laptop

Lenovo ThinkPad T570 (szépséghibás) HUN laptop

Core i7 7600U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

15.6"
Full HD

259 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Lenovo ThinkPad T480s laptop

Lenovo ThinkPad T480s laptop

Core i7 8550U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

14"
Full HD

249 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Lenovo ThinkPad T480 (szépséghibás) laptop

Lenovo ThinkPad T480 (szépséghibás) laptop

Core i5 8250U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

14"
Full HD

184 900 Ft

Ha laptopot vásárolsz grafikai munkához, akkor van néhány szempont, amire különösen figyelni kell. Egy általános, otthoni használatra vásárolt laptophoz képest jóval nagyobb teljesítménnyel kell rendelkeznie, hiszen a speciális, grafikai munkákhoz szükséges programok rendszerigénye jelentősen nagyobb. Viszont egy jó minőségű laptop grafikusoknak rettentő sokba kerülhet, kivéve, ha nálunk vásárolod meg a használt, felújított és bitang erős gépeink egyikét. 

Mi kell ahhoz, hogy a laptopodon gond nélkül fussanak a grafikai programok?

Először is tisztában kell lenned azzal, hogy milyen követelményei vannak azoknak a progiknak, amikkel dolgozni szeretnél. Arra figyelj, hogy a minimális követelménytől még nem fog gördülékenyen, gyorsan futni a program a gépeden. Válassz olyan laptopot grafikai munkához, amelyik a minimális elvárásoknál jobban teljesít, hogy gyorsan, hatékonyan tudjál rajta dolgozni!  

Három dologra kell különösen figyelni: a megfelelő videokártyára, az elegendő memóriára és a tárhelyre! A grafikai programok rengeteg RAM-ot használnak, a különösen jó videokártyára pedig a kidolgozott, részletgazdag grafikák miatt lesz szükséged. És a tárhely? Bizony, a grafikai fájlok jó nagyok, gyors és nagy tárhelyre lesz szükséged! 

Választhatsz SSD vagy HDD tárhely közül, az SSD elérhetősége gyorsabb, így grafikai munkához ideálisabb megoldást jelent. Viszont a HDD jóval nagyobb lehet, így több adat is elfér rajta, vagyis grafikai munka esetében a legjobb megoldást a hibrid, HDD és SSD meghajtók kombinációjával működő laptop jelentheti.

És mindez mennyiből jön ki?

Egy új laptop grafikai munkához a speciális hardverigények miatt bizony nagyon sok pénzbe kerül, főleg, ha jó nevű gyártótól vásárolsz. Nálunk az eredeti ár töredékéért kaphatod meg a prémium kategóriás, minőségi, felújított laptopot grafikusoknak. Egy nálunk megvásárolt felújított laptop akár 60-70 százalékkal is olcsóbb lehet az eredeti árnál. És a gépek minőségére sem lesz panaszod!  Mi kizárólag a legjobb gyártók termékeit forgalmazzuk, a DELL, a Lenovo, a HP vagy a Fujitsu neve is garanciát jelent a minőségi laptopok terén. 

Használt laptop grafikusoknak garanciával? 

Mi csak professzionális munkakörnyezetből vásárolunk használt laptopokat, a hozzánk érkező gépek hibás vagy elavult alkatrészeit szakembereink lecserélik, a sérült külső borítást kijavítják, majd ezek után a felújított új operációs rendszert is kapnak. A laptopok minden alkatrészét figyelmesen és szakszerűen ellenőrizzük, hogy hozzád kizárólag prémium minőségű, tökéletesen működő, nagy munkabírású használt gépek kerüljenek!

A kínálatunkban minden használt gép garanciával rendelkezik, így vásárlása után legalább 1 évig az esetleges meghibásodás miatt sem kell tartanod. Az alap egy év garancia mellett a jótállás pedig akár plusz 24 hónappal is kiterjeszthető.

Bankkártyás fizetéss