Használt laptop - HP

Nézet: 

Ha tökéletesen megbízható és hosszúéletű laptopot keresel, akkor a HP az egyik legjobb választás, ami mellett dönthetsz. A Hewlett-Packard a világ egyik legnagyobb számítástechnikai cége, mely sikerét többek közt kiváló minőségű laptopjainak és notebookjainak is köszönheti. Nem véletlenül, hiszen HP gépeket minden esetben a precizitás, az időtálló kialakítás és a magas teljesítmény jellemzi. Egy felújított HP notebook így tökéletes választás azok számára, akiknek a mobilitás mellett a minőség és a megbízhatóság is fontos.

Ingyen szállítjuk! HP EliteBook 840 G3 HUN (szépséghibás) laptop + Windows 10 Pro
HP EliteBook 840 G3 HUN (szépséghibás) laptop + Windows 10 Pro

Core i5 6300U

8 GB
RAM

120 GB
SSD

14"
Full HD

119 900 Ft

HP ElitePad 1000 G2 tablet + Windows 10 Pro
HP ElitePad 1000 G2 tablet + Windows 10 Pro

Atom Z3795

4 GB
RAM

128 GB
SSD

10"
WUXGA

95 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP ZBook 17 G3 HUN (szépséghibás) laptop + Windows 10 Pro
HP ZBook 17 G3 HUN (szépséghibás) laptop + Windows 10 Pro

Core i7 6820HQ

8 GB
RAM

120 GB
SSD

17.3"
HD+

199 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP ZBook 17 G3 HUN laptop + Windows 10 Pro
HP ZBook 17 G3 HUN laptop + Windows 10 Pro

Core i7 6820HQ

8 GB
RAM

120 GB
SSD

17.3"
HD+

209 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP ProBook 640 G3 HUN érintőkijelzős laptop
HP ProBook 640 G3 HUN érintőkijelzős laptop

Core i5 7300U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

14"
Full HD

174 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP ProBook 640 G3 HUN érintőkijelzős laptop + Windows 10 Pro
HP ProBook 640 G3 HUN érintőkijelzős laptop + Windows 10 Pro

Core i5 7300U

8 GB
RAM

240 GB
SSD

14"
Full HD

184 900 Ft

Miért vásároljunk használt felújított HP laptopot?

A HP a világ legnagyobb IT-vállalata, mely 1939-es alakulása óta rengeteg innovatív megoldást vezetett be a piacon. Mindig is haladt a korral és mindig képes volt hozzátenni valami újat a meglévő kínálatához. Világra szóló hírnevét pedig leginkább a tökéletes minőséget képviselő, prémium kategóriás notebookjainak köszönheti.

Ennek köszönhetően a HP nevét ma a legtöbben a tökéletes teljesítményű hordozható gépek szinonimájaként is emlegetik, és nem véletlenül, hiszen az üzleti felhasználásra tervezett, nagyteljesítményű HP gépek a legjobbak közé tartoznak a business kategórián belül. Világszerte rengeteg irodában használják őket, strapabíró, legszigorúbb szabványoknak megfelelő kialakításuknak, valamint utolérhetetlen hardveres teljesítményüknek köszönhetően.

Felújított HP notebook kínálatunkban főként ezek az intenzív szakmai célú használatra tervezett, egytől egyig nagyon jól kidolgozott gépek érhetők el, ráadásul az eredeti ár töredékéért.

Hogyan lehetséges, hogy ennyire olcsó egy felújított HP notebook?

Sokan gyanakodva szemlélik a felújított HP laptopok alacsony árát az eredeti, bolti árhoz képest, ettől azonban nem kell megijedni. Ennek az oka csupán annyi, hogy a gépeket korábban pár évig, irodai környezetben használták. Ezek a notebookok azonban nem ették még meg a kenyerük javát, hiszen a gyártó alapvetően 7-8 évvel hosszabb élettartamra tervezte őket.

A kínálatunkban elérhető, használt HP laptopok hosszú élettartamát és tökéletes teljesítményét az is garantálja, hogy teljes felújításon és ellenőrzésen esnek át, melynek során szakembereink megszabadulnak a hibás vagy elavult alkatrészektől és a legújabb hardverrel dobják fel a gépeket. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a belsőt, de a külsőt is rendbe teszik.

Így használt HP notebookod olyan, mintha csak most jött volna le a gyártósorról. Azt leszámítva persze, hogy bizonyos modellekhez a bolti árnak akár már a negyedéért is hozzájuthatsz.

Használt HP PC garanciával? Igen!

A kínálatunkban minden felújított HP laptop garanciával rendelkezik, így használt HP eszköz vásárlása során téged is legalább 2 évig megillet a jótállás. Az alap két év garancia pedig igény szerint akár plusz 12 vagy 36 hónappal is bővíthető, így akár öt éven át sem kell tartanod a váratlan meghibásodástól. Ez egyébként is ritka, hiszen a HP notebook nem csak teljesítmény, de élettartam és megbízhatóság terén is kiemelkedőek.

Az USA egyik legpatinásabb informatikai cége, a tervezők a stabilitás mellett nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra is.Válassz a HP laptopjai közül személyre szabott konfigurációt akár magyar nyelvű billentyűzettel, rendeld meg nálunk az eredeti ár töredékéért, és mi akár egy nap alatt házhoz szállítjuk neked! Kérd előtelepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel, hogy átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd a gépet!
Bankkártyás fizetéss