Használt laptop - Toshiba

Nézet: 

Használt Toshiba laptopok

A japán Toshiba egy igazi IT-nagyágyú. A tokiói székhelyű vállalat a japán gazdasági fejlődés, az úgynevezett „japán csoda” egyik megtestesítője. A HP, a Dell, az Acer és a kínai Lenovo mögött 2009-ben a világ ötödik legnagyobb számítógépgyártója volt. A Toshiba laptopokban és PC-kben ötvöződik az innováció, a csúcstechnológia, az alaposság és a japán precizitás. 

Toshiba Portege Z20t-C HUN érintőképernyős laptop + Windows 10 Pro
Toshiba Portege Z20t-C HUN érintőképernyős laptop + Windows 10 Pro

Core m5-6Y57

8 GB
RAM

240 GB
SSD

12.5"
Full HD

124 900 Ft

Miért válassz használt, felújított Toshiba laptopot? 

A japán Toshiba szakértelmét megbízható, prémiumkategóriás laptopok fémjelzik. Ez a márka a hordozható számítógépek egyik úttörője, ez a szemlélet a mai napig érvényes, a Toshiba laptopok időtállóak, masszívak és a felhasználók körében különösen népszerűek. A cég 1985-ös T1100-as modellje volt az első szélesebb körben is elterjedt laptop, amely sokáig a többi gyártó számára is etalonnak számított. Legendás modelljei a Satellite, Portege vagy a Qosmio.

A márka több évtizedes tudása beépült a laptopkészítés folyamatába, az átlagosnál jóval hosszabb élettartamú, nagyszerű kialakítású, minőségi gépek fűződnek a nevéhez. A megbízható, jó munkabírású készülékek kiválóan alkalmasak irodai vagy otthoni munkához ideális, jól bírják a folyamatos terhelést. Nem kell attól tartani, hogy egyik pillanatról a másikra megadja magát. Nagyon jó az alapanyaguk, és a tervezésnek köszönhetően a Toshiba prémiumkategóriás termékeit napi 8-16 órán át használhatjuk több mint 10 éven keresztül.

Milyen használt Toshiba laptopokat újítunk fel? 

A PC Aréna többi márkájához hasonlóan a Toshiba laptopok esetében is alapelv, hogy csak jó állapotban lévő használt gépeket újítunk fel. Ezek az eszközök többnyire egy-egy nagy nyugat-európai multinacionális cég irodájából kerültek hozzánk, ahol az a szokás, hogy 2-3 évnyi szolgálat után egyszerűen lecserélik az egész gépparkot. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármilyen bajuk lett volna, mi viszont biztosra megyünk, és ezért minden hozzánk érkező és nálunk kapható laptop alapos vizsgálaton, majd felújításon esik át, így gépeink szinte olyanok, mint új korukban! 

Így tudunk nektek kiváló ár-érték arányú ajánlatokat nyújtani. Nálunk az eredeti ár töredékéért vásárolhatsz munkavégzéshez, otthoni használathoz tökéletes laptopokat, amelyek bár egy irodában már jó szolgálatot tettek, de még így is hosszú évekig képesek kiszolgálni a felhasználói igényeket. Szakembereink legjobb tudásuk szerint vizsgálják át és újítják fel teljes körűen a hordozható gépeket, amelyek a japán minőség jegyében egyébként is a 2-3 éves irodai szolgálat többszörösére lettek eredetileg tervezve.

Használt Toshiba számítógép garanciával? Igen!

De ha mindez nem lenne elég, használt Toshiba laptopra is a megszokott minőségbiztosítással, vagyis helyből 2 éves garanciával adjuk, amely igény esetén további 12 vagy 36 hónappal meghosszabbítható, így összességében akár 5 évnyi garanciával is szerezhet az ember egy felújított Toshiba laptopot, amivel hosszú időre biztosítja magának a zavartalan felhasználó élményt. Ennél jobb befektetést a laptoppiacon nehezen találni!

Felújított prémium kategóriás, üzleti laptopok, elsősorban azon cégeknek kínál megoldást, akik a bolti „kommersz” kategóriába tartozó számítástechnikai eszközöket, felújított, üzleti, prémium eszközökkel kívánják helyettesíteni.

A kimondottan tartós, napi 10-16 óra munkára, 8-10 év időszakra tervezett laptopot, a forgalomba hozott, új árának töredékéért kínáljuk, akár 5 év jótállással olyan cégek és magánszemélyek számára, akiknek fontos, hogy a munkaeszközük minőségi anyagokból legyen összeállítva, ami hosszútávon egy gyors, megbízható, precíz, időtálló, strapabíró laptopot eredményez.

Kérd előtelepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel, hogy átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd a gépet! Irodai munkavégzésre, otthoni tevékenységre egyaránt alkalmas! Alapból kettő, de akár öt év háztól-házig jótállást adunk hozzá. 

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!

Bankkártyás fizetéss