Használt Monitor - Nagy méretű (24-27")

Nézet: 
NEC EA273WMI

NEC EA273WMI

27 "

AH-IPS

1920x1080 pixel

1000:1

64 900 Ft

Tökéletes méretű, kiváló felbontású monitort szeretnél vásárolni, azonban nem akarsz túlságosan mélyre nyúlni a pénztárcádba? Ebben az esetben egy használt monitor tökéletes megoldás lehet számodra, hiszen már az eredeti ár töredékéért is hozzájuthatsz egy tökéletes teljesítményű, extra strapabíró, üzleti felhasználásra tervezett prémium darabhoz. Ráadásul mindezt úgy, hogy az eszköz mellé még egy év jótállás is jár, melyet igény szerint akár 24 hónappal is meghosszabbíthatsz!
Miért jó befektetés a használt monitor vásárlása?

A monitor a számítógép egyik legfontosabb tartozéka, mely nélkül a legjobb, bivalyerős PC sem ér fabatkát sem. És mivel napjainkban egyre több időt töltünk a gép előtt, nem csak az a fontos, hogy legyen egy monitorunk. Az is lényeges, hogy JÓ monitorunk legyen! Hogy olyan megoldást válasszunk, ami egyszerre képes megfelelni az alábbi kritériumoknak: legyen megfelelő felbontása, legyen megfelelő méretű és strapabíró, legyen takarékos, használata pedig ne legyen káros a szemünkre. És természetesen mindezek mellett az sem baj, ha olcsó is egyben.

Abban az esetben azonban, ha monitort vásárolsz, sokszor fel kell adnod az elvárásaidból. Olcsó monitor esetén csak kevésbé jó minőségű alternatíva mellett kell dönthetsz, ha pedig prémium kategóriás eszközt szeretnél, akkor jóval mélyebben kell belenyúlnod a pénztárcádba.

A használt monitor vásárlása azonban lehetővé teszi azt, hogy ne kelljen nem kívánt kompromisszumokat kötnöd. Egy hibátlan állapotú, prémium kategóriás használt monitorhoz már az eredeti ár töredékéért is hozzájuthatsz, anélkül, hogy a tökéletes képminőség, a megfelelő méret vagy a hibátlan felbontás bánná azt, hogy kevesebbet kell fizetned.

Honnan érkeznek a használt monitorok?

A használt monitorok olyan környezetből kerülnek ki, ahol főként professzionális irodai munkára használták őket. Ez egyrészt azt jelenti, hogy felújítás előtt is megkímélt állapotban vannak, másrészt pedig azt, hogy minden szempontból prémium minőséget képviselnek. Tökéletes felbontás, kiváló színhelyesség és a lehető legstrapabíróbb anyaghasználat jellemzi őket.

Azelőtt, hogy újból eladásra kerülnének, teljes ellenőrzésen és renováláson esnek át, ami azt jelenti, hogy pénzedért cserébe kizárólag a legjobb minőséget kapod. Egy olyan eszközt, melyet a szakértő szemek vizsgáltak át és szakértő kezek újítottak fel, ennek köszönhetően szinte olyan, mintha most gördült volna le a gyártósorról. És mindezért csak az eredeti ár töredékét kell fizetned, így egy alacsonyabb kategóriás eszköz áráért igazi, profi megoldást birtokolhatsz!

Használt monitor garanciával? Igen!

Az általad választott használt monitor minden esetben garanciával együtt érkezik hozzád. Ez alapvetően egy egyéves időtartamot jelent, amit azonban akár plusz 24 hónappal is meghosszabbíthatsz.

Az általunk forgalmazott felhozatalból választhatsz kisebb vagy nagyobb méretű olcsó monitort, és a professzionális megoldásokat igénylő munkához ugyanúgy megtalálhatod a tökéletes megoldást, mint ahogyan a játékhoz, vagy épp az általános, mindennapi felhasználáshoz is.

 

Bankkártyás fizetéss