Használt számítógép - Fujitsu

Nézet: 

A Fujitsu márka a tökéletes teljesítményt kínáló PC-k mellett leginkább a mobilis, kis helyen is jól megférő minitornyok miatt kedvelt, melyek otthoni és irodai használatra egyaránt tökéletesek. Egy használt Fujitsu PC kiváló választás mind cégek, mind magánszemélyek számára, abban az esetben, ha hosszúéletű, megbízható és nem utolsó sorban nagyteljesítményű megoldást keresnek, utolérhetetlen áron. Egy felújított Fujitsu számítógép ugyanis már a bolti ár töredékéért is beszerezhető.

Fujitsu Esprimo P720 T számítógép
Fujitsu Esprimo P720 T számítógép

Core i5 4590

8 GB
RAM

500 GB
HDD

Optika nélkül

54 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Fujitsu Esprimo G9010 számítógép
Fujitsu Esprimo G9010 számítógép

Core i5 10500T

8 GB
RAM

240 GB
SSD

Optika nélkül

244 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Fujitsu Celsius W530 T számítógép
Fujitsu Celsius W530 T számítógép

Xeon E3 1241 V3

8 GB
RAM

240 GB
SSD

DVD olvasó
SATA

149 900 Ft

Fujitsu Esprimo D756 SFF számítógép
Fujitsu Esprimo D756 SFF számítógép

Core i5-6600

8 GB
RAM

120 GB
SSD

DVD író
SATA

89 900 Ft

Miért érdemes használt felújított Fujitsu PC-t vásárolni?

A Fujitsu egy japán cég, mely prémium kategóriás számítógépek és számítástechnikai eszközök gyártásával foglalkozik. A hordozható számítógépek piacán úttörőnek számít, ám legalább ennyire minőségi és megbízható termékekkel látja el az asztali számítógépek felhasználóit is. Az általuk készített PC-ket a sokak által emlegetett japán precizitás jellemzi, ami egyrészt hosszú élettartamot, másrészt pedig tökéletes teljesítményt garantál a Fujitsu gyáraiból kikerülő gépeknek.

Üzleti felhasználásra tervezett, business class számítógépeiket rengeteg irodában, bankban és egyéb területen használják. Ezeket a PC-ket legalább 8-10 éves, aktív felhasználásra tervezik, azonban az üzleti életben 2-3 év után lecserélik őket. Ezek a gépek tökéletesen működőképes, megkímélt állapotban lévő darabok, melyek teljes vizsgálaton, valamint külsőt és belső egyaránt érintő felújításon átesve kerülnek újból forgalomba. A felújított Fujitsu számítógépek éppen ezért olyanok, mintha csak most jöttek volna le a gyártósorról, neked mégis csak a bolti ár töredékét kell értük kifizetned.

Ez azt jelenti, hogy a „kommersz”, hipermarketek polcain elérhető gépek áráért már egy nagy teljesítményű, különleges teherbírású, speciális munkára is alkalmas géphez is hozzájuthatsz. Ráadásul ezek a gépek a minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt tervezésnek köszönhetően nem csak nagy teljesítménnyel bírnak, de jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak is egyben.

Kínálatunkban a normál méretű használt Fujitsu asztali számítógépek mellett a közkedvelt mini PC-k is megtalálhatók, melyek kis méretüknek köszönhetően bárhol elférnek és rendkívül mobilisak is, így nem csak otthonra, de az irodába is tökéletes választást jelentenek. Felújított Fujitsu számítógéped pedig, ha szeretnéd, kedved szerint bővítheted, fejlesztheted is, így biztos lehetsz abban, hogy hosszú évekig jó szolgálatot tesz majd.

Használt Fujitsu PC garanciával? Igen!

A kínálatunkban minden felújított Fujitsu számítógép garanciával rendelkezik, így használt Fujitsu PC vásárlása során téged is legalább 2 évig megillet a jótállás. Az alap két év garanciát pedig, ha szeretnél igazán biztosra menni, igény szerint plusz 12 vagy 36 hónappal is bővítheted.

A felújított Fujitsu PC kínálatunkban elérhető asztali számítógépeket teljesítményüknek köszönhetően otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz és játékokhoz egyaránt ajánljuk, és nem csak magánszemélyek, de a géppark kiépítéséhez vagy felújításhoz megfizethető alternatívát kereső kis- és középvállalkozásoknak is ajánljuk.

Közel tizenöt év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy megéri a legerősebb márkákkal foglalkozni. A Fujitsu neve egyet jelent a precíz japán IT-minőséggel. Ha csendes, alacsony energiafogyasztású vállalati gépre van szükséged, a Fujitsu eszközeivel garantáltan elégedett leszel. Kérj hozzá jogtiszta, előtelepített Windows 10 operációs rendszert, hogy az átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd!

Felújított prémium kategóriás, üzleti számítógépek, elsősorban azon növekvő cégeknek kínál megoldást, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy géppark csere előtt állnak. Ezen eszközökre jellemző a strapabíróság, megbízhatóság, minőség. A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak.

Tervezésük alapján munkaeszköznek készültek, az alapos mérnöki és tesztelési munkalátok tényként szolgálnak, miszerint a felhasználót 8-10 éven át is kiszolgálhatják, napi 10-16 órában.

Felújított asztali számítógépeket otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, játékokhoz egyaránt ajánljuk.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!

Bankkártyás fizetéss