HP EliteDesk 800 G1 SFF számítógép

HP EliteDesk 800 G1 SFF számítógép

49 900 Ft

Core i3 4160 / 4 GB / 120 GB / Optika nélkül / ... további adatok »

Elérhetőség: Raktáron
SKU: #11185
Várható szállítási idő (normál): 2022. 09. 29.
Várható szállítási idő (expressz): holnap

Specifikáció

 • Gyártó: HP
 • Szín: fekete
 • Processzor: Intel Core i3
 • Processzor típus: 4160
 • Magok száma: 2
 • Órajel: 3600 MHz
 • Memória: 4096 MB DDR3 PC memória (DIMM RAM)
 • Háttértár: 120 GB SATA3 SSD
 • Optikai meghajtó: SATA Optika nélkül fekete
 • USB 2.0: 4 db
 • USB 3.0: 2 db
 • Monitor csatlakozó: 1 x D-SUB (15 pin), 2 x DisplayPort
 • Garancia idő: 24 hónap jótállás

Méretek

 • Szélesség: 380 mm
 • Mélység: 338 mm
 • Magasság: 100 mm
 • Súly: 7.6 kg

Mi van a csomagban alapból?

 • 7 lépéses bevizsgáláson átesett, körültekintően tesztelt és tisztított üzleti kategóriás, felújított prémium számítógép – [Felújítás 1 percbe sűrítve - videó]
 • 230V-os hálózati tápkábel, hogy egyből használni tudd.
 • Professzionális, biztonságos csomagolás (Házhozszállítás esetén)
 • Minimum 2 év kérdés nélküli garancia.
 • 27%-os Áfás számla ;)
 • Barátságos és szakértő ügyfélszolgálati csapat gyors és megnyugtató válaszokkal, ha elakadnál.

Jó ha tudod: 

 • Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft feletti rendeléseknél
 • Garancia: 2 év, amely +1 vagy +3 évvel kiterjeszthető
 • Ha Windows operációs rendszert is kérsz az alábbiakat is adjuk hozzá: 12+1 esszenciális, kihagyhatatlan segéd program előre telepítve (videólejátszó, képnézegető, Skype, filekezelő, tömörítő, stb.), amit előbb utóbb úgyis be kéne szerezned a hatékony felhasználói élményért.
 • Fizetés utánvétellel: készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz a futárnál
 • Ügyfélszolgálatunk elérheted telefonon és e-mailben is.
✔️ Innovatív hardverkiépítés, remek teljesítmény, rendkívűl alacsony zajszínt

Ha már csak egy prémium asztali gép hiányzik az íróasztalodról vagy az irodai munkaállomásról, akkor a HP EliteDesk 800 G1 SFF ötből öt csillagot érdemel, különösen, ha jó boltot szeretnél vele csinálni: ilyen kiváló ár/érték arányban nem sok haladó gépet találni a piacon! A komolyabb feladatok sem okoznak neki gondot, irodai munkához ideális. A HP formatervezői ezúttal is egy ízléses, modern és elegáns dizájnt álmodtak meg, egyszerűen jó ránézni – és ettől még jobb vele dolgozni, főképp úgy, hogy a csendes működés helyből biztosított, a hűtése nem csap zajt. Mindeközben az optimalizált energiaellátása révén keveset is fogyaszt. Röviden: a HP műszaki szakijai megint kitettek magukért!

Bemutatjuk a HP EliteDesk 800 G1 USDT számítógépet

Az üzlethez magabiztosság kell. Amit most megszerezhet. Teljesítményre, csodálatra és védelemre lett tervezve – a vékony HP EliteDesk 800 G1 segít lendületben maradni az üzleti sikerek eléréséig, miközben testreszabott telepítésre is lehetősége nyílik.

A megoldás a különböző üzleti igényekre

Az üzletvezetés új módja. Jó benyomás és még soha nem tapasztalt teljesítmény – megfelelő a különböző üzleti igényekhez – a nagymértékben testreszabható eszközökkel, az új funkciókkal és a stílusos új külsővel.
Egyszerűen megoszthatja az internetkapcsolatát eszközeivel, és segítheti munkatársait, hogy gyorsan csatlakozzanak a hálózathoz a HP vezeték nélküli hozzáférési ponttal.(1)
Bemutatókat, videókat és más tartalmakat oszthat meg kábelek nélkül. A WiDi Intel® Wireless Display használatával vezeték nélkül csatlakoztathatja az EliteDesk készüléket a projektorokhoz és kijelzőkhöz.(2)
Az új, vékony, cserélhető merevlemezzel megvédheti legfontosabb adatait, amikor nincs az irodában.(3)
A választható PCI port segít széleskörű kompatibilitást biztosítani egyéb technikai eszközökkel.(4)

Gyorsíthatja teljesítményét

Végezzen egyszerre több feladatot, és fejlessze vállalkozását a legújabb Intel processzorokkal. Gyorsan megnyithat új fájlokat, bekapcsolhatja az alkalmazásokat és élvezheti a rövidebb várakozási időt az SSD-meghajtók és a félvezető-alapú hibrid meghajtókkal.(5)
Egész nap nem fog lemerülni számítógépe a nagy sebesség és teljesítmény ellenére sem. A legfrissebb feldolgozási technológiát használhatja a 4. generációs Intel® Core™ processzorokkal (6), amelyek a vPro (7) támogatását biztosítják.
Megtekintheti bejövő üzeneteit, mialatt egyéb feladatokon dolgozik. A munkáihoz nagy képernyőfelület áll rendelkezésére többképernyős támogatással.(8)
Az Intel® Smart Response technológia (SRT) (9) egy gyorsítótárazási megoldás, a félvezető-alapú meghajtókhoz hasonló teljesítményt nyújt, miközben megőrzi a mai merevlemez-meghajtók nagy adattároló kapacitását.
Használja ki a lehető legjobban a virtuális konferenciákat. Életre keltheti a munkáját a mély basszussal és kristálytiszta beszéddel rendelkező lenyűgöző térhangzáson keresztül a DTS Studio Sound szoftverrel.(10) (11)

Kiemelt biztonság, kivételes kezelhetőség

Tároljon biztonságosan és egyszerűen. Az IT hatékonyság lesz a meghatározó, amikor a HP Client Security(12) teljes portfóliója és az Intel vPro(7) felügyeleti funkciók támogatják.
Nem kell többé megjegyeznie a jelszavakat. A HP Password Manager(13) eszközzel gyorsan jelentkezhet be különböző online fiókokba. Így hosszabb és biztonságosabb jelszavakat használhat.
Mentse el az adatokat. A RAID konfigurációk felhasználják a kettős tárolómeghajtót, hogy automatikusan biztonsági mentést készítsenek és megvédjék a bizalmas adatokat.(14) (15)
Folyamatos működés. A HP BIOS-védelem(16) továbbfejlesztett védelmet biztosít a vírustámadások és más biztonsági veszélyek ellen, valamint megelőzi az adatvesztést és csökkenti az állásidőt.

Megbízhatóság hosszú távra

Számíthat a szükséges támogatásra, hogy hosszú távú értéket képviseljen a befektetése. Ez a munkára kész számítógép hosszú élettartamra lett tervezve, legfeljebb 30 hónapos platformstabilitással.
Biztos lehet benne. Bármikor beszélhet egy ügynökünkkel, és kiemelt szolgáltatást fog kapni ingyen, bármelyik HP javítóközpontban a HP Elite Premium támogatással (17).
A HP EliteDesk számítógépeket szigorúan tesztelték a megbízhatóságuk biztosítása érdekében. A HP Total Test Process során a számítógépek 115 000 órás teljesítménypróbákon esnek át, hogy megbízhatóan tudják segíteni munkája során.

* A fentebb említett adatok a készülék új állapotára vonatkoznak. Egyes adatok (pl. akkumulátor üzemidő) a gyári értékektől eltérhetnek.

LÁBJEGYZETEK

1 A vezeték nélküli hozzáférési pont alkalmazáshoz aktív internetkapcsolat, külön megvásárolható adatforgalmi előfizetés és külön megvásárolható vezeték nélküli NIC kártya szükséges. A HP vezeték nélküli hozzáférési pont aktív állapotában a készüléken lévő alkalmazások továbbra is működnek, és ugyanazon adatforgalmi előfizetést használják, mint a vezeték nélküli hozzáférési pont. A vezeték nélküli hozzáférési pont adathasználata további adatforgalmi díjakkal járhat. Az adatforgalmi előfizetés részleteiről érdeklődjön internetszolgáltatójánál. Windows rendszert igényel.

2 Az integrált Intel Wi-Di funkció csak bizonyos konfigurációk esetén érhető el, és egy külön megvásárolható vezeték nélküli NIC kártyát és egy külön megvásárolható kivetítőt, tv-készüléket vagy számítógép-monitort igényel integrált vagy külső Wi-Di vevőegységgel. A külső Wi-Di vevőegységek szabványos, külön beszerezhető HDMI-kábellel csatlakoztathatók a kivetítőhöz, televízióhoz vagy számítógép-monitorhoz.

3 A cserélhető merevlemez várhatóan 2013 augusztusától válik elérhetővé.

4 A választható PCI bővítőhely nem érhető el a HP EliteDesk SFF vagy USDT modelleken.

5 A félvezető-alapú (SSD) meghajtók várhatóan 2013 októberétől válnak elérhetővé.

6 A többmagos technológia célja bizonyos szoftverek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden vásárló és szoftveralkalmazás számára. Az Intel® architektúra 64 bites számítási műveleteihez az Intel® 64 architektúrához tervezett processzort, chipkészletet, BIOS-t, operációs rendszert, eszköz-illesztőprogramokat és alkalmazásokat magába foglaló számítógépes rendszerre van szükség. Az Intel® 64 architektúrával kompatibilis BIOS nélkül a processzorok nem működnek (32 bites üzemmódban sem). A teljesítmény a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változik. Az Intel számozása nem a nagyobb teljesítményt jelzi.

7 E technológia egyes funkciói, például az Intel Active felügyeleti technológia és az Intel® virtualizációs technológia futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. Az Intel vPro technológia jövőbeni „virtuális készülékek” alkalmazásainak elérhetősége a külső szoftverszállítóktól függ. Microsoft Windows szükséges.

8 A külső kijelzők támogatása a beépített, processzoralapú grafikus vezérlőn keresztül az adott számítógépes platformtól/mérettől függ; A támogatott kijelzők tényleges száma változhat. A további kijelzők támogatásához egy választható, különálló grafikai megoldásra van szükség. További kábeleket igényel. A DisplayPort többcsatornás beépített grafikus vezérlő beépített szolgáltatásként várhatóan 2013 őszétől lesz elérhető, webes frissítésként pedig 2013 nyár végétől.

9 Egy kompatibilis Intel® Core processzort igényel, engedélyezett chipkészletet, az Intel® Smart Response technológia szoftverét és non-SED merevlemezt + választható mSATA SSD flash-gyorsítótármodult. Az Intel® Smart Response technológia csak bizonyos 2013-as HP rendszereken érhető el. A rendszerkonfigurációtól függően az eredmények eltérőek lehetnek. Az mSATA SSD várhatóan 2013 augusztusától válik elérhetővé.

10 Internet-hozzáférés szükséges.

11 A videokonferenciához webkamera szükséges.

12 Windows rendszert igényel.

13 Internet Explorer böngésző szükséges (IE8 vagy IE9). Lehetséges, hogy nem minden webhelyet és alkalmazást támogat.

14 A RAID konfiguráció választható, és egy második merevlemez-meghajtót igényel

15 Külön vagy választható funkcióként vásárolható meg.

16 Az automatikus helyreállításhoz HP BIOS rendszerrel rendelkező HP Tools partíció szükséges. Az üzleti célú asztali számítógépek nem támogatják a HP BIOS-védelem ezen automatikus helyreállítási funkcióját.

17 Az Elite támogatás területenként változik.
Microsoft Office 365 Irodai szoftvercsomag

Microsoft Office 365 Irodai szoftvercsomag

19 900 Ft

Verzió: Egyszemélyes Rendszerkövetelmény:  Windows 10/8.x/7

Vélemények

Nincs még vélemény erről a termékről!

Írd Te az elsőt!

Hasonló termékek

Bankkártyás fizetéss