Használt számítógép - HP

Nézet: 
Ingyen szállítjuk! HP EliteDesk 800 G1 SFF számítógép

HP EliteDesk 800 G1 SFF számítógép

Core i7 4770

8 GB
RAM

500 GB
HDD

DVD író
SATA

89 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP EliteDesk 800 G1 USDT számítógép

HP EliteDesk 800 G1 USDT számítógép

Core i7-4770S

8 GB
RAM

500 GB
HDD

Optika nélkül

89 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP EliteDesk 800 G3 T számítógép

HP EliteDesk 800 G3 T számítógép

Core i7 7700

8 GB
RAM

240 GB
SSD

Optika nélkül

199 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP RP5 Retail System Model 5810 számítógép

HP RP5 Retail System Model 5810 számítógép

Core i5 4570S

8 GB
RAM

120 GB
SSD

Optika nélkül

74 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP Compaq Elite 8300 SFF számítógép

HP Compaq Elite 8300 SFF számítógép

Core i7 3770

8 GB
RAM

320 GB
HDD

DVD író
SATA

77 900 Ft

HP ProDesk 600 G3 SFF számítógép

HP ProDesk 600 G3 SFF számítógép

Pentium G4400

4 GB
RAM

500 GB
HDD

DVD író
SATA

46 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP ProDesk 600 G2 SFF számítógép

HP ProDesk 600 G2 SFF számítógép

Core i3 6100

8 GB
RAM

120 GB
SSD

Optika nélkül

69 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP EliteDesk 800 G2 T számítógép

HP EliteDesk 800 G2 T számítógép

Core i5 6500

8 GB
RAM

500 GB
HDD

DVD író
SATA

81 900 Ft

A HP a világ legnagyobb számítógépeket és számítástechnikai eszközöket gyártó cége, mely a világhírt többek közt kiváló minőségű asztali számítógépeinek köszönheti. A HP gépeket minden esetben a precizitás, az időtálló kialakítás és a magas teljesítmény jellemzi. Egy felújított HP számítógép így tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a minőség és a megbízhatóság. Egy használt HP PC már az eredeti ár töredékéért elérhető, ennek érdekében pedig nem kell kompromisszumokat kötnöd és még a garanciáról sem kell lemondanod.

Miért vásároljunk felújított HP számítógépet?

A HP a világ legnagyobb IT-vállalata, melyet napjainkban a legtöbben a tökéletes teljesítményű számítógépek szinonimájaként emlegetnek. Nem véletlenül, hiszen az 1939 óta létező cég nevéhez rengeteg innováció kötődik, vásárlói számára pedig kizárólag tökéletes minőségű termékeket kínál.

A HP a nagy teljesítményű, üzleti felhasználásra tervezett gépek terén is úttörőnek számít. Az úgynevezett business class PC-k mind teljesítmény, mind pedig élettartam terén a legjobbak közé tartoznak a piacon. Anyaghasználatuk kiemelkedő, magas kopásállóság és strapabíró képesség jellemzi őket. Világszerte rengeteg irodában használatosak, hiszen napi 12-16 óra mellett is tökéletesen teljesítenek.

Felújított HP PC kínálatunkban főként ezek az intenzív szakmai célú használatra tervezett, egytől egyig nagyon jól kidolgozott, nagy teljesítményű gépek érhetők el, ráadásul az eredeti ár töredékéért.

Ennek, oka, hogy a felújított HP számítógépek korábban már használatban voltak, azonban attól egyáltalán nem kell tartanod, hogy lelakott állapotban lennének. Ezek a használt HP PC-k általában egy irodában, egy bankban vagy egyéb üzleti területen teljesítettek szolgálatot. Ezeken a helyeken bevett szokásnak számít, hogy a számítógépeket 2-3 év után újra cserélik, még annak ellenére is, hogy a business class PC-ket több mint 10 éves élettartamra tervezték.

A használt HP PC-k minden esetben egy teljeskörű felújításon és szakértői ellenőrzésen esnek át, melynek során a hibás alkatrészeket szakembereink kicserélik, az esetleges külsérelmi nyomokat pedig kijavítják, eltüntetik.

Mindezt annak érdekében, hogy hozzád az eredeti ár töredékéért juthassanak el a legjobb minőségű számítógépek, melyek a munka, a játék vagy a mindennapos használat során is hosszú évekig képesek arra, hogy jó szolgálatot tegyenek.

Használt HP PC garanciával? Igen!

A kínálatunkban minden felújított HP számítógép garanciával rendelkezik, így használt HP PC vásárlása során téged is legalább 1 évig megillet a jótállás. Az alap egy év garancia pedig igény szerint plusz 24 hónappal is bővíthető, így akár három éven át sem kell tartanod a váratlan meghibásodástól. Ez egyébként is ritka, hiszen a HP asztali számítógépek nem csak teljesítmény, de élettartam s megbízhatóság terén is kiemelkedőek.

Felújított HP PC kínálatunkban kisebb és nagyobb méretben egyaránt megtalálhatod az otthoni vagy irodai használatra szánt, tökéletes számítógépet.

Közel tizenöt év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy megéri a legerősebb márkákkal foglalkozni. Ha gyors, megbízható és csendes asztali gépet keresel, jó szívvel ajánljuk a HP prémiumkategóriás eszközeit, amelyeket garantáltan hosszú távú üzleti használatra terveztek. Kérj hozzá jogtiszta, előtelepített Windows 10 operációs rendszert, hogy az átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd prémiumkategóriás gépedet!

Felújított prémium kategóriás, üzleti számítógépek, elsősorban azon növekvő cégeknek kínál megoldást, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy géppark csere előtt állnak. Ezen eszközökre jellemző a strapabíróság, megbízhatóság, minőség. A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak.

Tervezésük alapján munkaeszköznek készültek, az alapos mérnöki és tesztelési munkalátok tényként szolgálnak, miszerint a felhasználót 8-10 éven át is kiszolgálhatják, napi 10-16 órában.

Felújított asztali számítógépeket otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, játékokhoz egyaránt ajánljuk.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!
Bankkártyás fizetéss