Használt számítógép - Kis méretű (USDT, USFF)

Nézet: 
27% KEDVEZMÉNY
Fujitsu Esprimo Q556 USDT számítógép

Fujitsu Esprimo Q556 USDT számítógép

Core i3 6100T

8 GB
RAM

120 GB
SSD

Optika nélkül

69 900 Ft50 900 Ft

Ingyen szállítjuk! HP EliteDesk 800 G1 USDT számítógép

HP EliteDesk 800 G1 USDT számítógép

Core i7-4770S

8 GB
RAM

500 GB
HDD

Optika nélkül

89 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Lenovo ThinkCentre M720Q USDT számítógép

Lenovo ThinkCentre M720Q USDT számítógép

Core i3 8100T

8 GB
RAM

120 GB
SSD

Optika nélkül

117 900 Ft

A használt számítógépek olyan felújított PC-k, melyek korábban már rendelkeztek egy tulajdonossal, most pedig szakszerűen és precízen renovált és tesztelt állapotban várják új gazdáikat. Ha használt PC-t vásárolsz, egy átlagos gép áráért sokkal nagyobb teljesítményű, strapabíró géphez juthatsz hozzá, mely professzionális munkavégzésre is tökéletesen alkalmas. A legerősebb márkák, többek közt a DELL, a HP és a Lenovo prémium kategóriás eszközei garantálják, hogy az alacsony ár ellenére a tökéletes minőségről ne kelljen lemondanod.Miért tökéletes megoldás a felújított számítógép?

A felújított számítógépeket gyakran azonosítják az apróhirdetésekben kapható, garancia nélkül hirdetett, használt eszközökkel. Ennek köszönhetően a „használt” szó miatt sokan idegenkednek a vásárlástól, és inkább vagyonokat költenek egy olyan, új gépre, melynek a teljesítménye jobb esetben is közepesnek mondható. Pedig egy felújított, használt PC sokkal jobb döntés lehet, hiszen az eredeti ár töredékéért képes olyan teljesítményt és megbízhatóságot nyújtani, melyre egy egyszerűbb, újonnan hasonló áron vásárolt gép sosem lenne képes.

A felújított számítógépeket a legnevesebb gyártók különleges igényekhez, nagyobb teljesítményt igénylő feladatok ellátására tervezték. Éppen ezért nem csak hardver tekintetében teljesítenek jobban, de kialakításuk is masszívabb, anyaghasználatuk praktikusabb.

Ezek a gépek eredetileg irodákban, bankokban teljesítettek szolgálatot, ahol alapvetően is vigyáztak az állapotukra, majd 1-2 év használat után lecserélték őket. Ezután kerülnek teljeskörű külső és belső felújításra, vizsgálatra, majd pedig újbóli értékesítésre.

Hogy egy használt, felújított PC tökéletes teljesítményt nyújtson, annak érdekében a szakemberek a hibás vagy elavult alkatrészeket lecserélik, a sérült külső borítást pedig kijavítják. A gépek ezután új operációs rendszert is kapnak (amennyiben a vásárló ezt külön kiválasztja), és ha szükséges, a memóriájuk vagy háttértáruk mérete is bővítésre kerül.  Minden egyes alkatrész szakszerű ellenőrzésen megy keresztül, így a vásárlóhoz kizárólag tökéletesen működő, nagy munkabírású használt számítógépek kerülnek.

Használt PC garanciával? Igen!

A gondos kezek köszönhetően ezek a felújított PC-k olyanok, mintha most jöttek volna le a gyártósorról. Ami pedig a legjobb, hogy garanciát is ugyanúgy kapsz rájuk, mint egy újonnan vásárolt számítógépre!

A jótállás ideje alapvetően 1 év, ez azonban igény szerint akár plusz 24 hónappal is meghosszabbítható, ami azt jelenti, hogy 3 évig nem kell tartanod az esetleges meghibásodásoktól.

Ha tehát kevés pénzből szeretnél olyan felső kategóriás gépet vásárolni, ami hosszú évekig jól teljesít és akár otthon, akár az irodában használhatod, a felújított prémium kategóriás PC a legjobb választás számodra.  Ideális döntés olyan cégek és magánszemélyek számára, akiknek fontos, hogy a munkaeszközük minőségi alkatrészekből legyen összeállítva, hosszútávon is jól teljesítsen és kielégítse a mindennapok során fontos, egyedi igényeket is.

Felújított prémium kategóriás, üzleti számítógépek, elsősorban azon növekvő cégeknek kínál megoldást, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy géppark csere előtt állnak. Ezen eszközökre jellemző a strapabíróság, megbízhatóság, minőség. A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak.

Tervezésük alapján munkaeszköznek készültek, az alapos mérnöki és tesztelési munkalátok tényként szolgálnak, miszerint a felhasználót 8-10 éven át is kiszolgálhatják, napi 10-16 órában.

Felújított asztali számítógépeket otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, játékokhoz egyaránt ajánljuk.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!
Bankkártyás fizetéss