Találatok a "munkaallomas" keresésre

Nézet: 

A munkaállomás egy olyan felsőkategóriás asztali számítógép, mely összetettségének és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően komolyabb feladatok elvégzésére is képes egy átlagos PC-nél. Kiválóan alkalmas az olyan, nagy memóriát igénylő programok futtatására, melyeket mérnökök, építészek vagy grafikusok használnak munkájuk során. A kínálatunkban kapható felújított munkaállomások lehetőséget nyújtanak arra, hogy Te is egy ilyen komoly teljesítményű gép tulajdonosa lehess, akár már az eredeti piaci ár töredékéért cserébe.Kinek lehet érdemes felújított munkaállomásba fektetni?

A munkaállomások olyan asztali számítógépek, melyeket kifejezetten nagy teljesítményt igénylő munkára terveztek. A munkaállomások általában nagyobb teljesítményűek, mint a személyi számítógépek, különösen grafikai alkalmazások és számítási kapacitás tekintetében. Több memóriával, erősebb processzorral és speciális videókártyával rendelkeznek. Ráadásul a legszigorúbb minőségi szabványoknak is megfelelnek, ami azt jelenti, hogy külső kialakításuk extrém strapabíró, az olyan problémák pedig, mint a túlmelegedés, egy prémium munkaállomás esetében szóba sem jöhetnek.

Éppen ezért nem meglepő, hogy ezeknek a gépeknek az ára is jóval magasabb, mint egy átlagos asztali számítógépé vagy laptopé. Rengeteg irodában van szükség azonban ilyen jellegű monstrumokra, hiszen a minőségi mérnöki, grafikusi, animátori és vágói vagy egyéb, tervezői munkához a magas teljesítmény elkerülhetetlen.

Egy használt munkaállomás tökéletes megoldás lehet a kisebb, növekvő cégek, start-upok számára, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy épp géppark csere előtt állnak. Az új gépek beszerzése érdekében azonban nem szeretnének, vagy nem is tudnának túlzottan mélyen a zsebükbe nyúlni. A használt munkaállomások ugyanis már a bolti ár töredékéért is elérhetők, ami azt jelenti, hogy egy teljes iroda berendezése során akár százezreket is spórolhatunk a segítségükkel.

Honnan származnak a felújított munkaállomások?

A használt munkaállomások professzionális környezetből származnak. Kizárólag munkára használták őket, így alapvetően is megkímélt, szinte hibátlan állapotban érkeznek hozzánk. Nálunk pedig egy külsőt és belsőt egyaránt érintő, teljeskörű ellenőrzésen és felújításon is átesnek, ami azt jelenti, hogy hibátlan külső borítással, a legmodernebb hardverrel, akár extra memóriával bővítve is megvásárolhatod őket.

Ráadásul kínálatunkban minden felújított munkaállomás garanciával rendelkezik. Egy használt eszköz megvásárlása után így legalább 1 évig a meghibásodás miatt sem kell tartanod, az alap garancia mellett pedig a jótállás akár plusz 24 hónappal is bővíthető.

A használt munkaállomások tehát szinte olyanok mintha egy új géppel sétálnál haza a boltból, egyszerűen csak jóval kevesebbet kell fizetned érte.

 

Felújított prémium kategóriás, üzleti számítógépek, elsősorban azon növekvő cégeknek kínál megoldást, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy géppark csere előtt állnak. Ezen eszközökre jellemző a strapabíróság, megbízhatóság, minőség. A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak.

Tervezésük alapján munkaeszköznek készültek, az alapos mérnöki és tesztelési munkalátok tényként szolgálnak, miszerint a felhasználót 8-10 éven át is kiszolgálhatják, napi 10-16 órában.

Felújított asztali számítógépeket otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, játékokhoz egyaránt ajánljuk.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!
Bankkártyás fizetéss