Eredeti windows

A megtakarítást növelje, ne a biztonsági kockázatot
Nem egyszerű megoldani, hogy a költségvetés minden forintja jó helyre kerüljön. Ha felújított Windows PC-ket vásárol vállalkozása, iskolája vagy nonprofit szervezete számára, akkor több minden bele fog férni a keretbe.


Miért Microsoft Refurbishertől vásároljon?
A Microsoft Refurbisherek szigorú adattörlési normák betartása mellett törlik véglegesen adatait. Felújítják a PC-ket, és eredeti Microsoft Windows szoftvert telepítenek rá az értékesítés előtt. Egyes Microsoft Refurbisherek teljes IT eszközkezelési (IT asset disposition, ITAD) szolgáltatást is képesek nyújtani.

Csak az eredeti Windows operációs rendszerek biztosítják a végfelhasználók által elvárt minőséget és biztonságot, illetve a PC így mindig naprakész lesz.


Felújított számítógép eredeti Windows-zal és megbízható forrásból
Ha egy Microsoft Refurbishertől vásárol, akkor biztos lehet abban, hogy partnerünk a Microsoft által meghatározott szigorú követelményeket betartva egy kiváló minőségű, szakértő módon felújított eszközt fog átadni Önnek, amelyre eredeti Microsoft Windows szoftver lett telepítve. Az ilyen eszközök mentesek azoktól a hibáktól, rosszindulatú szoftverektől és vírusokról, amelyek adatait és biztonságát veszélyeztethetik.


Az Ön partnere a technológiai eszközök lecserélésében és eltávolításában
Az ilyen eszközök cseréjekor vagy eltávolításakor mindenképpen oda kell figyelni az adatbiztonságra is. A technológiai eszközökön tárolt vagy az azokról elért adatok megfelelő védelméről gondoskodni kell. A biztonsági incidensek jelentős gazdasági és személyes károkat tudnak okozni a vállalkozásoknál és ügyfeleknél.

A Microsoft MAR partnerei és Third Party Refurbisherei (TPR-ek) évente PC-k millióit dolgozzák fel, valamint az életciklusuk végére érő elektronikai eszközök újrahasznosításával is foglalkoznak. Valamennyi partnerünk számára fontos ügy a környezetvédelem, és sokan jótékonysági tevékenységeik részeként nonprofit szervezeteket, iskolákat, tanulókat és hátrányos helyzetű családokat is segítenek.
Bankkártyás fizetéss