Tudástár - A számítógép, amit csak bekapcsolni kell


A végfelhasználóink kedvelik, némelyikük el se hiszi, hogy kb. kulcsrakészen adjuk át neki a gépét!

Létezik ilyen? Igen.

Ez nem Sci-fi. A legkiválóbb számítástechnikai üzletekből ki sem adják úgy a számítógépeket, laptopokat és egyéb eszközöket, hogy az ne működjön. Amikor egy készülék kikerült az üzletekbe, az garantáltan elindul, ha van rajta operációs rendszer, hiszen a gyárban már számos tesztet végrehajtottak rajta.

Ok, rendben, de akkor miért is akkora nagy szó, hogy csak bekapcsolni kell?

Biztos nézegettél már újságokat, neten hirdetéseket, kiváló akciókat, amik mind-mind kecsegtetően jó áron adják a gépeket. Na de megnézted a specifikációjukat?

A legtöbb üzletben kapható számítógépet, laptop-ot úgynevezett MS-DOS rendszerrel adják. Nos, ez az, amivel tulajdonképpen semmit nem fogsz tudni kezdeni. Nem azért vásárolunk gépet, hogy csak fogja a port vagy, hogy hazaérve ne tudjunk vele mit kezdeni. Ugyan van lehetőség Microsoft® Windows operációs rendszert telepíteni, de ez elrabolja az értékes időnket, még akkor is, ha nem mi végezzük, hanem az eladó az üzletben. Ettől még mindig nincs garancia arra, hogy minden "driver" fel van telepítve és nincs Microsoft® Office csomagunk se, ami manapság már elengedhetetlen, illetve nincs vírusvédelem a gépen, amit gondolom, nem kell ecsetelgetni, hogy mennyire fontos.

Autót sem azért veszünk, hogy utána még bíbelődjünk otthon vele, hanem hogy pöccintésre induljon, és ne legyen vele semmi gond. A világ teljesen átalakult és az életünk is felgyorsult. A jövőkép azt árulja el nekünk, hogy az informatika az otthonunkban lesz, sőt bevásárláshoz sem kell kimozdulnunk. Ez már nem sci-fi! Ebbe az életvitelbe már nem fér bele az, hogy az ilyen-olyan szoftverek telepítésével üssük el az időnket és mindenki nem lehet informatikus, hogy értsen is hozzá.

Mennyi idő egy Microsoft® Windows operációs rendszert telepíteni?

Ez attól függ, milyen teljesítményű az eszközöd, de 40 percet egészen biztos elvesz a szabadidődből és utána még hosszú idő, mire minden szükséges programot, "drivert", frissítéseket a megfelelő sorrendben feltelepítesz. 

Tudtad, hogy a PC Arénától vásárolt gépeket, csak bekapcsolni kell?

Igen, hogy hogyan? A nálunk vásárolt gépeket újból teljes körűen leteszteljük, így lényegében a gyári teszteken felül egy újabb megbízhatósági teszten esnek át. Ez után minden fontos lépést elvégzünk a gépen, hogy amikor azt átadjuk, már ne kelljen Neked vele sokat foglalkoznod.

Lehetőséged van tőlünk is operációs rendszer nélkül számítógépet vagy laptopot vásárolni, de miért tennéd ezt? A PC Arénánál filléres áron tesszük fel az általad kiválasztott számítógépre, laptopra, az eredeti, jogtiszta Microsoft® Windows 10 Pro vagy Home operációs rendszert. Nem csak feltelepítjük, hanem le is teszteljük és beállítunk rajta mindent, hogy csak be kelljen kapcsolni és már lehessen is használni. Sőt, ha Microsoft® Windows 10 Pro rendszert választasz, akkor a teszt győztes G Data vírusirtóját is megkapod ingyen és bérmentve! 

Vegyél a PC Arénától megbízható, letesztelt, garanciális, „kulcsrakész” számítógépet, laptopot és nem kell azzal bíbelődnöd, hogy a Microsoft® Windows operációs rendszer feltelepítése után, még a többi szükséges programokat, "drivereket" és frissítéseket megfelelő sorrendben órákig telepítsd!

Miért nincs így mindenhol?

Ezt senki se mondja, hogy nincs így, csak nem mindegy mennyiért! Nézted már mennyibe kerül egy üzletben vásárolt számítógép esetében a Microsoft® Windows 10, és hozzá egy ultra biztos vírusirtó?

Mindenki ott spórol, ahol tud, de a számítástechnika azért egy kicsit más. Nem éri meg azon spórolni, hogy majd egy torrentről leszedett operációs rendszert, vagy szoftvert telepít a eszközére, vagy a szomszéd gépéből kiszedett hardvert installálja a gépházba. Ki vállal garanciát arra, hogy ezek a szoftverek, hardverek megélik a holnapot?

A PC Aréna, Microsoft® Authorized Refurbisher Partner (MAR), ennek köszönhetően tehetjük meg, hogy sokkal kedvezőbb áron kínáljuk Neked ezeket a szoftvereket, mert jogosultak vagyunk a tőlünk vásárolt, felújított számítógépre, laptopra jogtiszta Microsoft® Windows operációs rendszert telepíteni. G Data Gold minősítésünknek köszönhetően pedig, egy kiváló, ultra hatékony, dupla motoros vírusirtót tudunk Neked ajándékba adni. 

Nos, ha idáig eljutottál, megtekinted az indításra kész márkás eszközeink kínálatát?

Itt a legfrissebb lista! »
Bankkártyás fizetéss