Tudástár - Asztali számítógép bemutatása - HP Compaq 8300 Elite CMT

Számos márka képviselteti magát a számítástechnika piacán, ami jó nekünk, hiszen van miből válogatnunk. Viszont, ha komolyan elkezdünk foglalkozni azzal, hogy melyik gépet éri meg megvenni és melyik gép optimális számunkra, akkor bizony elgondolkodunk és nyomozhatunk.

Ezért, hogy segíthessünk eligazodni a folyamatosan fejlődő asztali számítógépek piacán, most a HP család egyik tagját, a HP Compaq 8300 Elite CMT asztali számítógépet mutatjuk be.

A HP Compaq Elite 8300 a HP család átalakítható mikrotorony számítógépe a legjobban bővíthető és legmeggyőzőbb teljesítményű üzleti számítógépe.

Nézzük a legfontosabb információkat!

Alapvetően a HP Compaq 8300 Elite asztali számítógép család Windows 7 Professional 64bit-es vagy FreeDos operációs rendszerrel kerülnek a piacra – de a tőlünk vásárolt számítógépekre Windows 10-et telepítünk fel!

Az Intel® Q77 Express chipkészlet és az új, 3. generációs Intel® Core™ vPro™ processzorcsaládból egy i5 3570 (3.40 GHz sebességű) processzor biztosítja a nagy teljesítményt és az akár három merevlemezt és két optikai lemezmeghajtót is kezelő bővítési lehetőséget.

A grafikai megjelenítésről az Intel HD Graphics 2500 alaplapi VGA gondoskodik, viszont a gyors, grafikaigényes teljesítményről a PCIe x16 foglalat megnövelt sávszélességére támaszkodó új PCI Express v3.0 grafikus technológia és két grafikus kártya támogatása gondoskodik, amit a VGA- és DisplayPort-kimenetek is lehetővé tesznek. Az opcionális különálló grafikus kártyával akár négy külön kijelző maximális teljesítménye is biztosítható. 

Az Intel Smart Response Technology (SRT) lemezes gyorsító tár a félvezető-alapú meghajtókéhoz hasonló teljesítményt nyújt, miközben merevlemezes tárolókapacitást is biztosít.

Kiemelkedő hangélményt az SRS Premium Sound™ hangrendszer biztosítja, többek között VoIP-konferenciákhoz, webes adásokhoz és csoportmunkához kiválóan használható. A személyes csoportmunkát az egyedi HP Virtual Room szoftver teszi lehetővé a világ bármely pontjáról.

És mitől mondják a HP Compaq 8300 Elite gépeiről, hogy biztonságos és stabil?

Az informatikai szakemberek számára lehetővé teszi az Active felügyeleti technológiával rendelkező Intel® vPro megoldás az asztali számítógép távolról történő elérését, diagnosztikáját, javítását és felügyeletét, így időt takaríthatsz meg az esetleges felmerülő problémák megoldásánál.

A HP tanúsított és beágyazott Trusted Platform Module (TPM) megoldása védi a hitelesítő és egyéb adatokat. A vállalkozás biztonsági igényeinek megfelelően testreszabható, átfogó készletet a HP ProtectTools biztosítja, amely biztonsági funkcióval tovább növeli az adatvédelemet.

Ahogy látjuk, számos funkció segít adataink megvédésében, továbbá lehetőségünk van a merevlemez összes adatát titkosítani, illetve a HP File Sanitizer segítségével az adatok véglegesen törölhetjük. A védett webhelyekre és erőforrásokba egy lépéssel könnyedén bejelentkezhetünk, valamint a Credential Manager többféle hitelesítési eljárását támogat.

Hatékonyság és energiagazdálkodás!

A HP számítógépek nem csak hatékonyak, hanem alacsony az energiafogyasztásuk is. Az ENERGY STAR® minősítésű, EPEAT® Gold fokozatú, BFR/PVC-mentes anyagok is biztosítják az alacsony környezetterhelést.

A hatékonyabb energiagazdálkodás a HP Power Assistant szoftvernek köszönhető, ami lehetővé teszi a számítógép alacsony energiaszintű állapotaira vonatkozó egyedi ütemezések kialakítását.

Mit kapsz még, ha HP számítógépet veszel?

A HP min. 15 hónapos élettartam-stabilitási garanciát vállal, amivel cégek számára egységes munkakörnyezet alakítható ki. Ezen felül a HP standard, 3 év korlátozott garanciája megbízható, díjnyertes szolgáltatást és támogatást nyújt és a HP Care Pack szolgáltatásokkal fokozott biztonság érhető el. A HP Custom Integration Services (CIS) stabil, egyedi szoftver- és hardvertelepítő szolgáltatásokat biztosít.

A HP ezeket a számítógépeket több mint 115 000 órás, többlépcsős tesztelésnek vetik alá, tehát a megbízhatósággal nem lesz gondod!

Mit jelent a CMT? Erről legközelebb írunk, ahol majd az MT, SFF és USDT-ről is olvashatsz!
Bankkártyás fizetéss