A világ top-kategóriás vírusirtó szoftvere napi 4 Ft-ért vagy akár ingyen! Csak a PC Arénától!

Használatban a G Data szoftverek


Amint csatlakoztatunk egy számítógépet az internetre, azonnal veszélyes fenyegetésnek tesszük ki. A PC Aréna meggyőző és szuperbiztonságos megoldást kínál rendkívül kedvező áron a nemkívánatos betolakodók távol tartására.


Miért épp a G DATA?

Mert minden ismert kártevő ellen véd, és dupla motoros vírusvédelmet alkalmaz. Ez röviden annyit tesz, hogy a termékeikbe két független vírusirtó motort integráltak, amit saját fejlesztésű heurisztikus motorral, valamint felhő alapú védelemmel egészítettek ki. A G DATA AntiVirus  és Internet Security tökéletes védelmet nyújt a rosszindulatú támadók minden fajtája ellen, beleértve a rootkiteket, a trójaiakat, a férgeket, a hagyományos vírusokat és az adathalász kísérleteket.

Nem lassul be, mert a programnak alacsony az erőforrás-igénye - Maximális teljesítmény minimális memória-felhasználás mellett, ami az ütemezett víruskeresésnél több szinten is szabályozható.
Rendkívül intelligens: minden átvizsgált fájlról egyedi azonosítót képez, így az időről időre megismételt víruskeresés ideje a töredékére csökken.

Véd a legújabb banki trójaiak ellen is! A BankGuard technológia egyedülálló védelmet nyújt, így biztonságosabb az online banki belépés és fizetés.

Független víruslaboratóriumok vizsgálatai szerint a G Data antivírus szoftverei kiemelkedően megbízható védelmet nyújtanak a felhasználók számára.

 

A G Data Antivírus és Internet Security szoftvercsomag egy 1 éves, megújítható előfizetés, tehát ennek megvásárlásával nem a szoftvert veszed meg, hanem annak 1 éves használati jogát, melyet bármikor meghosszabbíthatsz!

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt próbáld ki a G DATA AntiVirus és Internet Security szoftvert!

A 30 napos próbaváltozat minden funkciót tartalmaz, és teljes értékű védelmet nyújt. A 30 nap után újratelepítés nélkül átváltható kereskedelmi verzióra a megvásárolt licenckulcs segítségével. A licenc, illetve a próbaidőszak alatt is jogosult vagy áttérni az időközben megjelenő új verziókra.


Bővebb információ a G Data termékekről: virusirto.hu

G DATA Antivírus és Internet Security programok funkcióinak összehasonlítása

 

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 10, 8.x, 7 (32 Bit/64 Bit), 2 GB RAM. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.