Tudástár - LETÖLTÉSEK


Ezen az oldalon beszerezheted az általunk forgalmazott szoftverek telepítőcsomagjait.
Tájékoztatunk, hogy az itt elérhető telepítőkészletek nem feltétlenül tartalmazzák a Te gépéhez szükséges illesztőprogramokat, azokat az adott gyártó weboldaláról szerezheted be.

A főbb gyártók támogatás oldalát lentebb, a DRIVER szakaszban közvetlenül is elérheted.WINDOWS

Mi a különbség a Windows 10 Home és a Windows 10 Pro között?

Windows 10 Home és Pro összehasonlító oldal megtekintéséhez átirányítunk a Microsoft oldalára!

Létezik helyreállító média?

Igen, melyeket az alábbi hivatkozásokról szerezhet be:


Figyelem! Az image fájlok az operációs rendszer újratelepítését teszik lehetővé és nem tartalmazzák a meghajtóprogramokat.

A Windows telepítés véglegesítésének lépései

Az általunk feltelepített operációs rendszereket az első bekapcsoláskor véglegesíteni kell. Ezen folyamat közben szükséges beállítani a felhasználói fiókot, a régiót, a nyelvet és a billentyűzet kiosztását is. Az említett beállításokat jogi okokból mi nem tehetjük meg, ezeket a felhasználói szerződés elfogadásával a termék tulajdonosának kell elvégeznie.

A beállítások elvégzésének lépéseiről készített videónkat itt tekintheted meg ».

További információkat a Windowsról, a MAR programról, és arról, hogy hogyan tudunk eredeti, jogtiszta szoftvereket adni harmad áron a Tudástárunkban és az információs oldalainkon olvashatsz!OFFICE

Mi az Office 365?

Egy nélkülözhetetlen előfizetős szolgáltatás, amellyel Office-alkalmazásokat telepíthetsz számítógépedre, optimalizált felületet használhatsz táblagépeiden és telefonjaidon, akár 1 TB ingyenes OneDrive felhő (cloud) tárterülethez juthatsz hozzá, és további szolgáltatásokat is igénybe vehetsz.
Az Office 365 szoftvercsomag egy 1 éves, megújítható előfizetés, tehát ennek megvásárlásával nem a szoftvert veszed meg, hanem annak 1 éves használati jogát, melyet bármikor meghosszabbíthatsz!

Segítünk az Office beszerzésében!

A beszerzésről és a telepítésről készült videónkat itt tekintheted meg ».

További információkat az Microsoft Office-ról az információs oldalainkon találsz.G DATA

A G DATA AntiVirus és Internet Security tökéletes védelmet nyújt a rosszindulatú támadók minden fajtája ellen, beleértve a rootkiteket, a trójaiakat, a férgeket, a hagyományos vírusokat és az adathalász kísérleteket.
A G Data Antivírus és Internet Security szoftvercsomag egy 1 éves, megújítható előfizetés, tehát ennek megvásárlásával nem a szoftvert veszed meg, hanem annak 1 éves használati jogát, melyet bármikor meghosszabbíthatsz!

Központi letöltő oldal!

G Data Antivírus

G Data Internet Security

További információkat a G Data szoftverekről információs oldalainkon olvashatsz.DRIVER - ILLESZTŐPROGRAMOK

A Te eszközödhöz szükséges illesztőprogramokat az eszköz gyártójának weboldaláról szerezheted be. Ehhez általában szükséges információ a gép típusa és/vagy szériaszáma. Ezek - szinte - minden esetben megtalálhatóak az eszköz burkolatán.Dell logó Fujitsu logó
HP logó Lenovo logó

Bankkártyás fizetéss