Tudástár - MS OFFICE 365 (ELŐFIZETÉS) ÉS 2019 (ÖRÖKLICENSZ)

Office 365 (Egyszemélyes verzió)

Az Office 365 Egyszemélyes verzió egy olyan előfizetős szolgáltatás, amely segítséget nyújt Neked abban, hogy szinte bárhonnan elvégezhesd feladataid a kedvenc eszközeidről. Mostantól tartalmazza az új Office 2016-os appokat. 

Mindig elérheted a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb, telepített verzióját, és a számodra leghatékonyabb módon rögzítheted gondolataid – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.

A teljes, telepített Office előnyeit 1 PC-n vagy Mac gépen, 1 táblagépen és 1 telefonon (például Windows-, Apple®- és Android™-eszközön) élvezheted.


PC: A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access Office 2016-os verziója. Windows 7 vagy újabb verzió szükséges.

Windows-táblagép: A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access Office 2016-os verziója. Windows 8 vagy újabb rendszer szükséges. Az Office Mobile-alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint és OneNote) Windows 10-et igényelnek.

Windows Phone: Az Office Mobile-alkalmazásokhoz (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Posta és Outlook Naptár) Windows 10 szükséges.

iOS: Az iPad® és iPhone® Office-hoz az iOS 8.0 vagy újabb operációs rendszer szükséges. Az iPad Pro® Office-hoz az iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Android: Az Android™ Office a következő követelményeket teljesítő táblagépeken és telefonokon telepíthető: az Android KitKat 4.4-es vagy újabb verzióját futtatja, és ARM-alapú vagy Intel x86 processzorral rendelkezik.
Az iOS és az Android rendszerre készült mobilappok egy része további funkciókat biztosít az Office 365-előfizetők számára. Ezekről a funkciókról a www.office.com/information weblapon tájékozódhat részletesebben.

Hozzáférés bárhonnan: 1 TB felhőbeli OneDrive-tárterületet használhatsz dokumentumok, fényképek és videók tárolására, amelyeket így bárhonnan szerkeszthetsz és megoszthatsz az összes eszközödön.

Mindig kapcsolatban a Skype-pal: Folyamatosan tarthatod a kapcsolatot a világ bármely részén tartózkodó barátaiddal és családtagjaiddal a havi 60 nemzetközi Skype-perc igénybevételével. A Skype-perceket minden olyan eszközön igénybe veheted, amelyen telepítve van a Skype, legyen az mobiltelefon, táblagép, tévé vagy más eszköz.

Mindig naprakész: Az Office 365 Egyszemélyes verzióra vonatkozó aktív előfizetéssel soha nem kell majd aggódnod az Office frissítése miatt, mert mindig elérheted az Office legújabb alkalmazásait, funkcióit és szolgáltatásait.

Microsoft terméktámogatás: Az Office 365 előfizetőjeként azonnal segítséget kaphatsz a Microsoft által kiképzett szakértőktől, telefonon vagy csevegésen keresztül, és ezért további díjat sem kell fizetned!Office 2019 Otthoni és vállalati verzió


Hatékony munka az Office 2019-cel
A felhőt még nem használó ügyfeleink az Office 2019 megvásárlásával juthatnak hozzá a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Project, a Visio, az Access és a Publisher1 következő helyszíni verziójához.

Tartalomkészítés könnyedén
Bemutatókat, adatmodelleket és jelentéseket készíthet különféle eszközökkel és funkciókkal, például a PowerPoint Alakváltás nevű áttűnésével, az Excel új diagramtípusaival és az összes appban használható továbbfejlesztett szabadkézi műveletekkel.

Munkavégzés egyszerűbben
Számos funkció segíti az időgazdálkodást, valamint az e-mailek és a partnerek kezelését. Közéjük tartozik a Szűrt levelek nézet, az Outlook utazással és csomagkézbesítéssel kapcsolatos összegző kártyái és a Word Fókusz módja.

Áttekintés

➤ Windows 10 vagy macOS rendszerrel kompatibilis
➤ Az összes nyelven elérhető.
➤ Otthoni és kereskedelmi használatra szóló licenc.
➤ Díjmentes Microsoft ügyfélszolgálat 60 napig.
➤ A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook klasszikus 2019-es verziója.
➤ Egyszeri vásárlás, 1 PC-re vagy Macre.
Mi a különbség az Office 365 és az Office 2019 között?
Az Office 365 egy előfizetéses szolgáltatás, szemben az Office 2019-cel, amely egy egyszeri vásárlást jelent, és tartalmazza az olyan klasszikus alkalmazásokat, mint a Word, az Excel és a PowerPoint PC-re vagy Macre, nem tartalmazza azonban azokat a szolgáltatásokat, amelyeket az Office 365-előfizetés biztosít (pl. OneDrive-tárhely). Az egyszeri vásárlások esetén nincs frissítési lehetőség, tehát ha a következő főverzióra szeretnél frissíteni, akkor teljes áron kell megvásárolnod.

Szükségem van internetkapcsolatra az Office futtatásához?
Az Office telepítéséhez és aktiválásához szükséged van internetkapcsolatra. Az olyan Office-alkalmazások használatához, mint a Word, az Excel és a PowerPoint, nincs szükség internetkapcsolatra, miután telepítetted őket számítógépére.

Rendszerkövetelmények

➤ Számítógép és processzor 1,6 gigahertz (GHz) vagy gyorsabb, 2 magos.
➤ Memória 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bites)
➤ Merevlemez 4,0 GB szabad lemezterület
➤ Képernyő 1280x768 képpontos képernyőfelbontás
➤ Grafikus hardver A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 9 vagy újabb grafikus kártya szükséges WDDM 2.0 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 esetén (vagy WDDM 1.3 vagy újabb illesztőprogram a Windows 10 Fall Creators Update esetén)
➤ Operációs rendszer Windows 10, Windows Server 2019
➤ Böngésző A Microsoft Edge, az Internet Explorer, a Chrome vagy a Firefox aktuális verziója
➤ .NET-verzió Bizonyos funkciók megkövetelhetik, hogy a .NET 3.5 vagy 4.6 és újabb verziója is telepítve legyen


Bankkártyás fizetéss