Fizetési módok

Készpénz, bankkártya, utánvét, előre utalás. Kérünk, előre utalás esetén mindenképpen várd meg ügyintéző kollégánk e-mailes visszajelzését, melyben szerepel az átutalásos számla másolati példánya (az első, eredeti példányt majd a csomaggal együtt kapod kézhez). A fizetést csak ezen számla megérkezése után indítsd el, köszönjük! A folyamatot gyorsíthatja, ha egy utalási bizonylatot válaszként visszaküldesz számunkra, ellenkező esetben tolódhat a kiszállítás, mivel a beérkezett összegeket csak minden munkanap reggelén áll módunkban feldolgozni.

Készpénzes fizetés

A rendelést személyes átvétel, vagy utánvéttel történő rendelés esetén van mód készpénzben kiegyenlíteni.

Bankkártyás fizetés

Átvételi pontunkon és a weboldalon is van lehetőség bankkártyával fizetni.

Banki átutalásos fizetés

Rendelésed banki átutalással is kiegyenlítheted. A rendelés beérkezése után számla másolatot küldünk az általad megadott e-mail címre. A számlán megtalálható a bankszámlaszám és a pontos összeg. Utalás esetén kérünk a közlemény rovatban tüntesd fel a kiküldött számla számát. A csomag feladása csak az ellenérték beérkezése után fog megtörténni. Bankszámlaszám:

UniCredit Bank 10918001-00000057-34870002

Utánvétellel történő fizetés

Utánvéttel kért kiszállítás esetén a futárnak csak készpénzzel lehet fizetni.

Személyes átvétel

Személyes átvétellel történő rendelés esetén, a rendelés feladásától számítva, öt napos foglalás lép életbe. Amennyiben addig nem jelentkezel a megrendelt termékekért, sajnos nem áll módunkban azokat tovább tartani. A foglalási idő leteltéig viszont bármikor módosíthatod vagy törölheted megrendelésed. Személyes átvétellel leadott megrendelés átvehető a központi telephelyünkön (2142 Nagytarcsa, Neumann János u. 4.).

Futárszolgálattal történő kézbesítés - akár 24 órán belüli szállítás*

A rendelésed kérheted házhozszállítással is. A hétfőtől csütörtök 16.00 óráig, valamint a pénteken 13.00 óráig beérkezett rendeléseket 2 munkanapon belül, a vásárlás során az általad megadott szállítási címre kézbesítjük.

A kiszállítás díja bruttó 65.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

Csomagod kérheted 24H szállítással kézbesíteni, így az általad vásárolt eszközt akár már a következő munkanapon használhatod.*

* A 24 órás kiszállítás eltérő díjszabással kerül kiszámlázásra. Szállítási díjainkról bővebb tájékoztatást a szállítási információkat tartalmazó súgó menüpontban találhatsz! Az alapdíjas kiszállítás határideje 2 munkanap.

A csomagkiszállításban a Express One (Trans-O-Flex) és a GLS Hungary segít nekünk.

A Express One (TOF)-ügyfélszolgálati telefonszáma: +36 1 8 777 400
A GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-29-88-67-00

Kiskereskedelmi vásárlóink az alábbi szállítási módok közül választhatnak:

A hétfőtől csütörtök 16.00 óráig, valamint a pénteken 13.00 óráig beérkezett rendeléseket 2 munkanapon belül, a vásárlás során az általad megadott szállítási címre kézbesítjük.

A kiszállítás díja bruttó 65.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

Csomagod kérheted 24H szállítással kézbesíteni, így az általad vásárolt eszközt akár már a következő munkanapon használhatod.

Kiszállítási díjainkról az alábbi táblázatból tájékozódhatsz.

Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Cégünk futárszolgálati partnere a Express One (Trans-O-Flex).

Az Express One (Trans-O-Flex) ügyfélszolgálati telefonszáma: +36 1 8 777 400
A GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszáma: +36 1 802 0265 / +36 20 890-0660

A csomagkövetéshez látogasd meg a Express One csomagkövetés vagy a GLS csomagkereső weboldalt. A csomag feladása után e-mailben kapott fuvarlevél-azonosítót kell bemásolnod a szállító cég honlapján, a "Csomagkövetés"/"Csomagkeresés" menüpontban látható részbe, majd a "keresés"/"Számítás" feliratra kattintva megtudhatod, melyik szakaszban tart csomagod kiszállítása.

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy - személyes átvétel és futárszolgálattal történő kiszállítás esetén is - a megrendelő köteles a termék és a csomagolás sértetlen állapotát ellenőrizni átvételkor!