Kik vagyunk

A PC Aréna hazánk legnagyobb, professzionálisan felújított számítástechnikai gépeket és alkatrészeket forgalmazó kereskedése. Több mint egy évtizede dolgozunk a Ti elégedettségetekért. Egyedülálló precizitással teszteljük termékeinket, a felújítást kizárólag prémium márkájú alkatrészekkel, nagy szakértelemmel végezzük. Munkánkra és termékeink megbízhatóságára teljes garanciát vállalunk, hogy kockázatmentesen vásárolhass nálunk minden alkalommal. Kérj tanácsot tőlünk ingyenesen, és válogass a több ezer raktáron lévő prémium termékünk közül, az új gépek árának töredékéért!


Minden mellettünk szól:

  • Felújított prémium eszközök: üzleti kategóriás, strapabíró termékek
  • A legmegbízhatóbb márkák: hogy kizárólag a legjobbat tudjuk adni
  • Egyedülálló tesztfolyamat: és minősítési rendszer a hibátlan gépekért
  • Teljes körű jótállás: Minimum 2 év, de 3 egyes termékekre akár 5 év a kockázatmentes vásárlásért
  • Közel 15 év tapasztalat: piacvezető a hazai felújított számítástechnikai piacon
  • Akár 24 órán belül: kézbe veheted felújított, prémium terméked
  • Csapat: Képzett munkatársak, akik profin teszik a dolgukat
  • Kitűnő ügyfélszolgálat: a Ti elégedettségetekért
  • Bisnode AAA: bizonyítékául pénzügyi megbízhatóságunknak
Használt vagy új számítógépet vásárolnál?

Mi tudjuk, hogy azért vagy itt, mert a legjobbat keresed! Nálunk olyan márkás, felújított gépeket találsz, melyekkel gond nélkül megy a munka és a szórakozás. Gondolj bele, miért ne használnál prémium márkát kevesebb pénzért!

Mit nevezük feelújított számítógépnek?

A felújított PC vagy notebook olyan használt számítógép, melyen elvégezték az adattörlést, a teljes körű tesztelést és az esetleges kisebb hibák javítását. A felújítás feltétele, hogy a számítógép eredeti alaplapja megmaradjon. Amennyiben az alaplapot cserélni kell, az új alaplap teljes specifikációjának meg kell egyeznie az eredetiével. Ellenkező esetben már nem felújított, hanem teljesen új számítógépről beszélünk. A PC Aréna évtizedes tapasztalattal, képzett szakembergárdával végzi el a prémium gépek precíz felújítását, így azok minden esetben olyanok lesznek, mintha kicserélték volna őket. Mert gyakorlatilag ki is cseréljük bennük, amit csak kell.

Miért a PC Arénától vásárolj?

Nálunk minden felújított számítástechnikai termék prémium márkás alkatrészekből, precízen van összeállítva és szakszerű tesztelésen megy keresztül. Az általunk forgalmazott felújított számítógépek, laptopok, monitorok, nyomtatók és egyéb informatikai alkatrészek, kellékek minden egyes alkatrészét figyelmesen és szakszerűen ellenőrizzük, így hozzád csakis a legmegbízhatóbb, tökéletesen működő, nagy munkabírású termékeink kerülnek. Legtöbb termékünkre 2 év jótállást vállalunk, ezzel garantáljuk, hogy kockázatmentesen vásárolj.

24 órán belül kiszállítjuk termékeinket!

Az ország bármely pontjára MUNKANAPOKON akár 24 órán belül, egyedi védőcsomagolásban juttatjuk el hozzád a megvásárolt terméket.

Mit kapsz még a tőlünk vásárolt felújított prémium termékedhez?

Minden felújított számítógépünkhöz jogtiszta Windows, Office és vírusirtó szoftvereket kínálunk az új gépekhez megvásárolható szoftverek árának töredékéért. A vásárlást követően is számíthatsz ránk, szakértő kollégáink minden kérdésedre készséggel válaszolnak.

Nem tudod eldönteni, melyik termékünk lenne az ideális számodra?

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk a legjobb döntést meghozni. Hívj minket, írj nekünk és segítünk kiválasztani igényeidnek legmegfelelőbb termékünket vagy kialakítjuk a legjobb konfigurációt igényeidhez igazodva.

Hadd beszéljenek helyettünk az ügyfeleink