Viszonteladói klub

(Ha már regisztrálva vagy a nagykeren > Belépés »)
  • Továbbértékesítéssel foglalkozol?
  • Jellemzően a profitból élsz?
  • Netán fizikai üzlettel is rendelkezel, ahol fizikai, kézzel fogható készlet van?
  • Nagyszerű! Akkor a viszonteladói klubbot Neked találtuk ki!


A legjobb árak
Nyilván Te is tudod, hogy a magyar számítástechnikai piacon vannak az IGAZI viszonteladók és a viszonteladóknak látszó cégek. A célunk az, hogy az igaziakat támogassuk a versenyképesebbnél versenyképesebb árakkal a mennyiségért cserébe.

Kiemelt figyelem
Kérdésed van, gondod akadt, garanciát intéznél? A viszonteladó egyenlőbb az egyenlőbbnél. Sőt, bizonyos forgalom felett, saját személyes kapcsolattartóval háláljuk meg a bizalmadat!

Exkluzív ajánlatok
Nem kapja meg mindenki. Bizonyos termékekhez csak a viszonteladók férhetnek hozzá. A többiek nem is látják. Ez prémium felújított biznisz, ami legalább 50%-ban kínálati piac, azaz nincs mindenből mindig. Nem árt, ha benne vagy a szűk körben.

Homlokra csapós ötletek
Lassan 10 éve a felújított bizniszben vagyunk. Egy ideje a piac legnagyobb cégei közt említve, néhány Európa és világszerte ismert eredménnyel és változatlan adószámmal. A tapasztalatainkat - mi működik és mi nem, mi hoz bődületes pénzt, és mi az, ami csak égeti stb. - szemfelnyitó gondolatok formájában kizárólag az IGAZI viszonteladókkal osztjuk meg.

Benne vagy?
Viszonteladó szeretnék lenni, de NINCS regisztrációm »

(Ha már van nagykeres regisztrációd > Belépés »)

Hadd beszéljenek helyettünk az ügyfeleink