GYIK
 • Gyakran ismételt kérdések
 • Igen, készpénzzel illetve bankkártyával is van lehetőség a futárnál fizetni.

  Minden esetben minimum 1-1,5 órás üzemidővel lehet számolni használt akkumulátorok esetében.

  Konkrét képet nem tudunk küldeni, minősítési kategóriák fül alatt, megtalálhatóak a leggyakrabban előforduló szépséghibák.

  Az oldalunkon található garanciabejelentő kitöltés után, ingyenesen háztól házig szállítjuk vagy személyesen átadják a szervizes kollégáknak.

  Igen. Legfőképpen külföldi nagyvállalatoknál, irodai környezetben voltak a laptopok és PC-k használva. Ezeket a gépeket külföldön sokkal gyakrabban (pár évente) cserélik, mint hazánkban. Ezeket a gépeket vásároljuk föl és varázsoljuk újszerűvé.

  Igen, előzetes megrendelést követően. Címünk: 2142 Nagytarcsa Neumann János utca 4.

  A csomagokat GLS futárszolgálattal küldjük.

  Kérlek írj egy e-mailt az ugyfelszolgalat@pcarena.hu e-mailcímre.

  Igen. Monitorok esetén táp és monitorkábelt, laptop esetében tápkábelt és töltőt, valamint PC esetében tápkábelt biztosítunk.

  Ha Windows-al kérted a készüléked, akkor előtelepítjük, de aktiválnod neked kell a készülékre ragasztott címke segítségével.

  Kérlek a weboldalunkon keresztül tölts ki egy garancia bejelentő lapot és a lehető leghamarabb intézkedni fogunk: https://www.pcarena.hu/garancia-bejelento

  Székhelyünkön, 2142 Nagytarcsa Neumann János utca 4. 

  A szervizelés idejét azután tudjuk meghatározni, miután kollégáink bevizsgálták a készüléket.

  Alap esetben csak a nálunk vásárolt termékeket szervizeljük. Kérjük, hogy ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbálunk segíteni.

  Igen. Minden termékre minimum 2 év teljes körű háztól-házig garanciát vállalunk (kivéve akkumulátor). Ezen felül opcionálisan kérhető +1 (összesen 3) év vagy +3 (összesen 5) év garancia.

  A készülék esetleges meghibásodása esetén (kivéve akkumulátor) ingyenes futárt küldünk az eszközért, amit szervízünkbe szállítunk, majd javítás után visszaküldjük az ügyfélnek.

  Abban az esetben, ha az akkumulátor nem új, akkor a garancia nem terjed ki a meghibásodására. Ha a vásárlást követő 1 hónapon belül bármilyen probléma akad az akkumulátorral, akkor azt cseréljük. Ennél hosszabb idő után nem tudjuk az alkatrészt cserélni. Amennyiben új akkumulátorról van szó (ami minden esetben fel van tüntetve az adott terméknél), abban az esetben a garancia 1 év (kiterjesztett garancia esetén is).

  Garantáljuk, hogy a készülék 1-1,5 óráig bírni fogja hálózati adapter nélkül.

  A termék kézhezvételéhez számított 30 napon belül tudsz indoklás nélkül elállni a vásárlástól.

  Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, műszakilag kifogástalanul működő, kisebb esztétikai hibákkal értékesített eszköz. További részletekért kattints ide > https://www.pcarena.hu/minosegikategoriak

  Kisebb karc és/vagy kisebb folt a kijelzőn, kisebb karc/kopás vagy horpadás a burkolaton.

  Karcos fedlap Karcos kijelző
  Enyhén foltos kijelző Pixel hiba

  További részletekért kattints ide > https://www.pcarena.hu/minosegikategoriak

  Sajnos nincs. Telephelyünk kizárólag átvevőpontként üzemel. Kiállított termékeket nem tartunk.
  Kérünk, hogy minden esetben rendeld meg a terméket a webáruházon keresztül és ha személyes átvételt választasz, akkor a kiszemelt terméket fizetés előtt át tudod nézni, be tudod kapcsolni és ha bármi kivetnivalód lenne el tudsz állni a vásárlástól vagy tudunk nézni a helyszínen 1 alternatívát.

  Hadd beszéljenek helyettünk az ügyfeleink