Tudtad? Androidos mobiltelefonok is várnak téged a kínálatunkban!
PC Aréna Blog

Tudtad? Androidos mobiltelefonok is várnak téged a kínálatunkban!

Jun 14, 2023

Androidos mobiltelefonok széles választéka

A PC Aréna folyamatosan bővülő kínálatában már nemcsak laptopokat és számítógépeket, monitorokat találsz, hanem további hasznos eszközöket is. Nemrégiben ugyanis multimédiás eszközökkel, szórakoztató elektronikával, valamint mobiltelefonnal és okosórával bővítettük termékeink körét.

Így, ha kedvező áron szeretnél hozzájutni jó állapotú készülékhez, akkor bátran keress minket. Külső raktárunkon jelenleg közel 100 androidos mobiltelefon várja, hogy gazdára leljen. Többféle módon is fizethetsz, és élhetsz a 30 napos elállás lehetőségével is. Futárszolgálattal történő kézbesítés esetén akár 24 órán belüli nálad lehet a telefon. Munkatársaink készségesen adnak felvilágosítást, ha kérdésed merül fel.

No, de mit is kell tudni ezekről a készülékekről? Azt bizonyára tudod, hogy a mobiltelefonokon is található operációs rendszer, amely elengedhetetlen a működésükhöz. Jelenleg kétféle verzió a legelterjedtebb, melyek versengenek egymással: az Apple-féle iOs és a Google-féle Android.

Android kontra iOs

Régóta folyik a harc a kétféle típus között, sokan csak megszokásból döntenek az egyik vagy a másik mellett. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Köztudott azonban, hogy az Apple iPhone-jai jóval magasabb áron érhetők el.

Az androidos mobiltelefonok az átlagfelhasználók igényeit is képesek tökéletesen kielégíteni. A Play Áruházból korlátlanul tölthetők le olyan alkalmazások, amelyek megkönnyítik az okostelefonok mindennapi használatát. Nagymértékben testre szabhatók, akár egyedi csengőhangot szeretnénk beállítani, akár a kijelző ikonjainak méretét, betűtípusát beállítani, megtehetjük.

Az androidos készülékek másik előnye az iOs-sal szemben, hogy bővíthető tárhellyel rendelkeznek. Aki számára fontos, hogy sok fájlt, videót, képet tároljon a mobilján, kiegészítőként microSD-kártyát vehet hozzá, amellyel növekszik a tárhely.

Az androidos készülékekkel kapcsolatban él egyfajta nosztalgia is. A korábbi nyomógombos készülékek iránt egyre nagyobb az igény, és ezek újfajta verziói androidos operációs rendszerrel érhetők el. Kínálatunkból két kedvelt típust mutatunk most be kedvcsinálóként.

Nokia 6310 (2021) androidos mobiltelefon – klasszikus kinézet

A dual SIM-es nyomógombos készülék igazi retró hatást kelt, mégis új állapotú, 2021-es gyártmány. Ennek megfelelően számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a modern kor kihívásainak is megfelel:

  • Nagy, ívelt képernyő a jobb olvashatóság és hozzáférhetőség kedvéért.
  • Nagy teljesítményű akkumulátor, amely akár hetekig is bírja a strapát két töltés között.
  • Különleges dizájn, a készülék többféle színben is elérhető: sötétzöld, fekete és sárga.

Persze nem maradhattak el az olyan klasszikus alkalmazások sem, mint a vezeték nélküli FM-rádió vagy a Snake játék.

Fő előnye az erős polikarbonát ház, mely erőssé és strapabíróvá teszi a készüléket. Mesteremberek számára ideális választás! A magasból leejtve sem esik baja a telefonnak, munka közben is könnyű kezelni, fogadni a hívásokat.

Evolveo Easyphone piros színben – felnyitható modell

Szinte fillérekért lehet a tiéd az Evolveo Easyphone EP–770 Red készülék, mely modern színben, klasszikus kivitelben kapható. Felnyitható telefon, mely magára irányítja a figyelmet.

Precíz SOS-helymeghatározással, esésérzékelővel, egy 2,8"-os, valamint egy kiegészítő kijelzővel is rendelkezik. Zárt telefon esetén látható az aktuális idő, a dátum, valamint az értesítések. Kiváló minőségű kamerájával jó minőségű fotók is készíthetők.

Ideális lehet olyan gyermekek számára is, akik most mennek iskolába, de komolyabb készüléket még nem szeretnénk a kezükbe adni. A SOS-gomb segélyhívások és SMS-ek küldésekor helymeghatározással jelzi, hol tartózkodik a felhasználó.

Nézz szét kínálatunkban, hogy kiválaszd az igényeidnek megfelelő – akár nyomógombos, akár érintőképernyős androidos telefont!