A legerősebb márkákat forgalmazzuk - Acer
Tudástár

A legerősebb márkákat forgalmazzuk - Acer

Sep 30, 2022

"...az Acer a világ harmadik legnagyobb számítógépgyártója..."



Az Acer Incorporated egy tajvani multinacionális vállalat, amely számítástechnikai eszközök előállításával foglalkozik. Ez a vállalat birtokolja a legnagyobb szabad számítógép-kereskedelmi láncot Tajpejben. Az eladások alapján az Acer a világ harmadik legnagyobb számítógépgyártója az HP illetve a Dell Inc. után. Termékei között megtalálhatók az asztali és hordozható számítógépek mellett PDA-k, szerverek, különféle kijelzők, perifériák, valamint elektronikus szolgáltatások kormányzati, üzleti, oktatási és otthoni felhasználók számára.

Történet

1976-ban alapította Stan Shih, a felesége, Carolyn Yeh és 5 társuk a Multitech nevű céget, melyet 1987-ben kereszteltek át Acer-ré. A Multitech 11 alkalmazottal és 25.000 amerikai dollár tőkével indult. Kezdetben elektronikai alkatrészek kereskedelmével és mikroprocesszor-technológiákkal kapcsolatos tanácsadással foglalkoztak. A vállalat központja Hszicse, Tajvan.

Az Acer 1997-ben megvásárolta a Texas Instruments hordozható számítógépeket gyártó részlegét. 2000-ben az Acer leválasztotta magáról a gyártói üzletágat, hogy erőforrásait az Acer márkanév megerősítésére összpontosíthassa. Az eladások növelése érdekében a vállalat amellett döntött, hogy specifikus marketing tevékenységbe kezd. Ennek következtében az Acer világszerte megerősödött, miközben az alkalmazottak száma lecsökkent. 2002-ben az Acer-csoport 39.000 embert alkalmazott több, mint 100 országban. A bevételei elérték a 12,9 milliárd amerikai dollárt ebben az évben. 2005-ben az Acer 7.800 embert alkalmazott a globális értékesítési és szolgáltatási hálózatában. 2003-ban 4,9 milliárd, 2006-ban pedig 11,31 milliárd amerikai dollár bevételt ért el a vállalat.

Európában az Acer létre hozott egy szövetséget a Ferrari Formula 1 Teammel és két korábbi F1 istállóval, a BAR-Hondával 2000-ben, és a Prost Grand Prix-vel 2001-ben. Népszerű laptopokat és LCD monitorokat kínálnak Ferrari márkanév alatt. A kapcsolat szélesítését jelzi a bejelentés, miszerint az Acer szponzorálja a Ferrari Formula–1 csapatát 2008-ig. Az Acer ezt követően vezette be az észak-amerikai piacra Ferrari márkájú termékeit, illetve útjára indította Ferrari márkájú PDA termékcsaládját.

Az Acer a világ harmadik legnagyobb PC gyártója a Hewlett Packard és a Dell után, nemrég szerezte meg a harmadik helyet a Lenovo megelőzésével, a Dell megelőzésével a notebook eladások terén pedig megkaparintotta ennek a piacnak a 2. helyét. Az Acer az EMEA régióban 18%-os piaci részesedéssel (2005 első negyedév) a notebook szektorban vezető helyen áll. Az Acernek a régión belül sikerült a notebook piac első helyét megszereznie 13 országban: Olaszországban, Spanyolországban, Ausztriában, Hollandiában, Svájcban, Csehországban, Oroszországban, Portugáliában, Belgiumban, Dániában, Lengyelországban, Szlovákiában, Bosznia-Hercegovinában és Magyarországon. Európa volt 2005-ben a társaság legnagyobb piaca.
Tudod miért jó, ha a PC Arénánál vásárolod meg a felújított, prémium számítástechnikai eszközöd?

Mert az eddig leírtakon felül, mi a legerősebb "brand" márkás számítástechnikai eszközöket forgalmazzuk, olyanokat, amelynél a gyártó több éves biztos működést garantál!

Ráadásul a MAR programnak és a G Data Gold partnerségünknek köszönhetően, amennyiben szoftverekkel kéred, eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi G Data Internet Security vírusirtó és tűzfal programmal felvértezve fogod megkapni a megvásárolt géped! Kérésre az Office 365 szoftvercsomagot is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani a felújított prémium számítógépedhez vagy laptopodhoz, így egy olyan terméket vásárolhatsz, amit már csak bekapcsolni és használni kell, nincs további utánajárás, szakember keresés és várakozás.


Tanácsra van szükséged?

Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összerakva!

Aktuális laptop kínálatunkat itt tekintheted meg. »

Számítógép kínálatunkat pedig itt találod. »

Számítógépedhez monitor is érdekel?
Monitor kínálatunkat itt tekintheted meg. »