Állandó fejlődésben – Bisnode AAA Gold tanúsítványt szereztünk
Tudástár

Állandó fejlődésben – Bisnode AAA Gold tanúsítványt szereztünk

Sep 30, 2022

Európa legelterjedtebb cégminősítési vállalatánál újabb mérföldkövet értünk el

Nagyon büszkék vagyunk, mert néhány nappal ezelőtt komoly elismerésben részesültünk. A Bisnode AAA Gold minősítés megszerzése visszajelzés számunkra arról, hogy valóban olyan megbízható vállalkozást építünk nap mint nap, ami vásárlóink és munkatársaink számára is biztonságos környezetet teremt. Elmesélem, hogyan értük el mindezt.

Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata, a Bisnode pénzügyi stabilitásuk alapján rangsorolja a cégeket. A nagy múltú vállalat 1908 óta végzi ezt a tevékenységet, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásaik a kontinens legelterjedtebb megoldásai között szerepelnek.

A minősítés mente

A minősítéseket a Bisnode független, szakmai bizottsága osztja ki. Semmilyen módon nem befolyásolható a tanúsítvány megszerzése. Nem megpályázható és nincsen előzetes jelentkezés sem. 

Ennek azért van jelentősége, mert így garantálható, hogy az ezzel a minősítéssel illetett vállalatok kizárólag szakmai szempontok alapján kerüljenek értékelésre. Nincs rá hatással semmilyen személyes kapcsolat vagy a minősítés alanyát jelentő vállalat befolyása.

A fokozatokról

A szakmai rangsor lépcsőfokait az A, az AA, és AAA, valamint AAA Gold minősítések jelentik. A PC Aréna 2015-ben szerezte meg az AAA minősítést. Most pedig az a megtiszteltetés ért minket, hogy a tripla A mellé a Gold minősítést is kiérdemeltük. 

1989-ben került bevezetésre a rendszer, majd 1996 óta tanúsítvány kibocsátásával egészült ki a minősítési eljárás. A tanúsítvány kiállításával pedig a vállalatok is lehetőséget kaptak, hogy üzletfeleik, kollégáik és vásárlóik felé is kommunikálhassák elért eredményeiket.

Mit jelent a minősítés?

Ilyen minősítésben mindössze a magyar cégek 9,82%-a részesül. A tripla A minősítés elnyeréséhez ugyanis olyan stabil pénzügyi háttérre van szükség, amely a nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb feltételeinek is megfelel. 

Ennek köszönhetően a tanúsítvánnyal rendelkező vállalatok – és így a PC Aréna is – rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelentenek üzleti kapcsolat kialakításának szempontjából. 

Folyamatos fejlődés és kölcsönös bizalom

A PC Aréna munkatársai nevében mondhatom, hogy mindannyian szívügyünkként tekintünk a minőségre és a pontosságra. Fontos számunkra a stabilitás, de tudjuk, hogy ezt csak úgy érhetjük el, ha rugalmasan tudjuk kezelni a váratlan helyzeteket.

Mi sem bizonyítja jobban ezt a képességünket, mint a Bisnode AAA Gold tanúsítvány megszerzése egy olyan embert próbáló időszakban, mint a pandémia.  Pénzügyi stabilitásunkat annak köszönhetjük, hogy üzletfeleink és kollégáink számára egyaránt fenntartottuk a megszokott, korrekt feltételeket. Minden nehézség ellenére továbbra is biztosítottuk vásárlóinknak a PC Arénától megszokott minőséget, gyorsaságot. 

De mindezt alázattal és emberséggel tettük. Átgondolt döntéseket hoztunk és segítettünk a velünk kapcsolatban álló szereplőknek, hogy a számukra legjobb megoldást találjuk meg a felmerülő problémákra.

Miért örülünk annyira a Gold minősítésnek?

Fontos számunkra a visszajelzés. Természetesen mi is látjuk és tudjuk, hogy a PC Arénánál jó dolgozni. Hogy a beszállítóink, partnereink és a vásárlóink is elégedettek, de a növekedés, valamint a fejlődés elkerülhetetlen. 

A Gold minősítés abban segíti a munkánkat, hogy azok a lehetséges üzletfelek és vásárlók, akikkel csak most fogunk kapcsolatba lépni, tudják, hogy velünk nincs veszteni valójuk. A PC Aréna által felújított számítógépek kiemelkedő minőségű, megbízható forrásból származó gépek, amelyeket a legnagyobb körültekintéssel készítünk elő, hogy még hosszú évekig biztonsággal szolgálják új gazdájukat. MAR partnerként ráadásul kedvező áron tudunk biztosítani Windows operációs rendszert is a gépekhez.

Mi továbbra is azon dolgozunk, hogy prémium minőségű számítógépeket biztosítsunk tudatos felhasználóknak. Olyanoknak, akiknek épp annyira magasak az elvárásaik a minőséggel kapcsolatban, mint nekünk. Költséghatékony és környezetbarát megoldást nyújtunk, mert hiszünk benne, hogy lehet így is. Ez az elismerés igazolás a számunkra, így jövőre még nagyobb örömmel fejlesztjük majd tovább a szolgáltatásainkat.