KKV-k figyelmébe!
Tudástár

KKV-k figyelmébe!

Sep 30, 2022

"...megbízható, időtálló, 8-10 évre tervezett üzleti, prémium kategóriás eszközök..."

Sokan szembesültek már azzal a problémával, hogy a megvásárolt 100-150 ezer forintos, 2-3 évre tervezett alsó-, vagy középkategóriás (consumer) műanyag laptopok teljesítménye és a felhasznált anyagminőségük gyenge. Emiatt nem időtállók, felületükön rövid időn belül kopások, karcok, repedések jelennek meg, zörögni, nyikorogni kezdenek, zsanérjaik kilazulnak, elkopnak, illetve a bennük lévő szerkezeti egységek minőségéből adódóan a használat alkalmával túlmelegszenek, zajossá válnak, működésük akadozik, karbantartásuk nehézkes, vagy szinte lehetetlen. Munkahelyi környezetben történő alkalmazásra egyáltalán nem alkalmasak. Az ilyen (consumer) kategóriájú számítástechnikai eszközöket használtan megvásárolni nem ajánlott, mivel az idő előrehaladtával a teljesítményük rohamosan romlik, a mindennapos használat alkalmával a problémák egyre sűrűbben jönnek elő.

A megbízható, időtálló, 8-10 évre tervezett üzleti, prémium kategóriás eszközök viszont drágák. Az áruk újonnan 350-900 ezer forint is lehet, ezért a vásárló eleve elveti ezeknek a laptopoknak a megvásárlását. Legjobb volna az utóbbiakból egy újszerű vagy alig használt darabot megvásárolni, az újhoz képest töredék áron.
  • De hol találok ilyet?
  • Ki fogja nekem szakszerűen átvizsgálni?
  • Ki fog 1, vagy akár több év garanciát vállalni rá?
 
Mi, a PC Aréna munkatársai segítünk Neked ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában!

Célunk, hogy lehetőséget kínáljunk a felhasználók számára, hogy hozzájuthassanak az új korukban szinte elérhetetlen árú, prémium minőségű, üzleti laptopokhoz kedvező áron, garanciával - a 100-150.000 forintos gyengébb minőségű alsó-, vagy középkategóriás (consumer) laptopok helyett - és élvezhessék annak megbízhatóságát, tartósságát, teljesítményét és anyagminőségét.

A legtöbb, az általunk forgalmazott termékek iránt érdeklődőnek nincs ismerete az üzleti kategóriás, prémium laptopok, számítógépek, monitorok létezéséről, mivel nem ilyen eszközökön dolgozik a munkahelyén, vagy ha igen, akkor a munkaadója lehet, hogy nem az említett prémium kategóriájú munkaeszközt biztosította számára. Azt gondolják, hogy a kínálati lehetőségek kimerülnek abban, amit az elektronikai és informatikai szaküzletekben és szupermarketekben látnak, és ha már nem az alsóbb árfekvésű gépet vásárolta meg, hanem a drágábbat, akkor biztosan prémiumot vett. De ez nem így van. A 150-200 ezer forintos eszköz adott esetben ugyanolyan általános minőségű (consumer), mint az olcsóbb, csak nagyobb teljesítménnyel, más konfigurációval, kisebb vagy jelentéktelen, marketing szempontból jól hangzó, kényelmi extrákkal vannak ellátva. De nem kell megelégedni ezzel. Sőt, még csak többet sem kell fizetni a minőségért, a megbízhatóságért, mivel sok esetben újszerű, kifogástalan, 3-5 éves prémium eszközt biztosítunk - ami még legalább annyi ideig jó szolgálatot tesz tulajdonosának -, akár 3 év garanciával, ugyanolyan áron, vagy olcsóbban, mint az új, műanyag kivitelű tömegcikk.
Tudod miért jó, ha a PC Arénánál vásárolod meg a felújított, prémium számítástechnikai eszközöd?

Mert az eddig leírtakon felül, mi a legerősebb "brand" számítástechnikai eszközöket forgalmazzuk, olyanokat, amelynél a gyártó több éves biztos működést garantál! 
Ráadásul a MAR programnak és a G Data Gold partnerségünknek köszönhetően, amennyiben szoftverekkel kéred, eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi G Data Internet Security vírusirtó és tűzfal programmal felvértezve fogod megkapni a megvásárolt géped! Kérésre az Office 365 szoftvercsomagot is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani a felújított prémium számítógépedhez vagy laptopodhoz, így egy olyan terméket vásárolhatsz, amit már csak bekapcsolni és használni kell, nincs további utánajárás, szakember keresés és várakozás.

Tanácsra van szükséged?

Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összerakva!

Aktuális laptop kínálatunk »

Számítógép kínálatunk »

Számítógépedhez monitor is érdekel?
Monitor kínálatunk »