Mit érdemes tudni a Dell Latitude laptopokról?
Tudástár

Mit érdemes tudni a Dell Latitude laptopokról?

Sep 30, 2022

A laptopok hordozhatósága nem csak az átlag felhasználóknak nyitott új távlatokat, hanem az üzleti szférában is megkönnyítette a munkavégzést, hiszen bárhol és bármikor lehetővé tette a munkát. Mivel egyre gyakoribbak a mobilis munkahelyek, egyre többször kell utazni, vagy nem feltétlen kötött a munkavégzés egy adott irodához, a laptopok szerepköre igazán jelentős lett.

A Dell sem gondolkodott sokáig azon, hogy megcélozza azokat a felhasználókat, akik munkájukból adódóan a hordozható számítógépeket választják, viszont az adataik védelme és a strapabíróság is éppolyan fontos szempont számukra, mint a mobilitás.

Amikor üzleti laptopokról beszélünk, sokan úgy gondolják, hogy ez csak egy elnevezése azoknak a laptopoknak, amelyek kisméretűek és így könnyebben hordozhatóak. Igen, részben az üzleti kategóriás laptopokat valóban úgy alakítják ki, hogy azokat könnyebben lehessen szállítani, így aki üzleti úton van, utazás közben is tudjon dolgozni.
Ennél azért sokkal többet jelent az, ha egy laptop üzleti kategóriás. Hiszen nem csak a mobilitás, hanem a strapabíróság és a biztonság is rendkívül pozitív tulajdonsága.

Miben más egy Dell Latitude üzleti laptop a többitől? 

A Dell, amikor megálmodta a Latitude laptop modelljeit, akkor kiemelt figyelmet fordított az ár – teljesítmény arányára is. Nem túl magas árai mellett, meggyőző teljesítményt nyújtanak az üzleti felhasználók számára. Tisztában voltak a célközönség igényeivel, így a Dell Latitude modellek házát már úgy alakították ki, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek a végfelhasználó igényeknek, amivel a piacon lévő üzleti kategóriás laptopok közül az egyik vezető laptop modellé nőtte ki magát.

A Dell Latitude üzleti laptopokat jellemző strapabírósságot, a ház kialakítása, a gumírozott felületek, az alumínium burkolatú zsanérok biztosítják. Tartóssága lévén tökéletes választás a mobil és a legkeményebb elvárásokat támasztó munkakörnyezetekben dolgozók számára is, és az út közbeni munkát is lehetővé teszi. A normál laptopoknál sokkal jobban bírják az ütődéseket, rázkódásokat.

Minden szükséges funkciót tartalmaz, amire egy üzleti felhasználónak szüksége lehet. A tartozék irodai szoftverek segítségével, sokkal több munkát lehet vele elvégezni. Arról is gondoskodott a Dell, hogy a Latitude laptopok akkumulátorának üzemideje több legyen, mint a normál laptopoké, így a hosszabb utazás során sem kell azon aggódni, hogy túl hamar lemerülne az akkumulátor.

A Dell Latitude üzleti laptopok, rendkívül előnyös kialakításúak, kis súlyúak, kiváló minőségűek és rendkívül hosszú az akkumulátor-élettartalma. Ezek a modellek a legjobban hordozható, kis erőgépek a lehetséges legkisebb kiszerelésben.

Fontos neked a strapabírás, a nagy teljesítmény, a hordozhatóság, illetve a hosszú élettartam?

Dell Latitude megbízható szabványokra épülő, hálózatra optimalizált üzleti laptop. Biztos befektetés a professzionális felhasználóknak.

A pontos paraméterek modellenként és konfigurációnként eltérhetnek, erről győződj meg ezen a linken /kereso/notebook-dell »