Használt laptop - Értintőkijelzős

Nézet: 

Az érintőkijelzős laptop tökéletes választás azok számára, akik szeretik a multifunkciós eszközöket, hiszen hatékonyan ötvözi a klasszikus notebook és a tablet előnyeit. Ha szeretnéd, touchpad vagy egér segítségével is használhatod, de az ujjad vagy az erre alkalmas toll segítségével a kijelzője érintőképernyőként is funkcionál. Kiváló megoldás azok számára, akik bizonytalanok abban, hogy laptopot vagy táblagépet vásároljanak, vagy egyszerűen mindkét eszköz előnyeit szeretnék élvezni. Egy prémium minőségű eszköz ebben a kategóriában nem olcsó, azonban egy felújított érintőkijelzős notebook már az eredeti ár töredékéért is beszerezhető.

Miért tökéletes megoldás a felújított érintőkijelzős laptop?

A kínálatunkban elérhető, felújított érintőkijelzős laptopok a legnagyobb világszínvonalú gyártók prémium kategóriás, üzleti felhasználásra tervezett gépei. A DELL, a Lenovo és a HP neve már alapvetően is garanciát jelent a megbízhatóságra, az üzleti kategóriába való besorolás és a szakértők által történő, eladás előtti ellenőrzés százszázalékosan garantálják a kiváló minőséget.

Ezeket a gépeket kifejezetten különleges igényekhez, nagyobb teljesítményt igénylő feladatok ellátására tervezték őket. Professzionális környezetből kerülnek ki, megkímélt állapotban, majd mielőtt újra eladásra kerülnének, külső és belső tekintetében is teljes felújításon, ellenőrzésen esnek át.

A felújított érintőkijelzős notebook-ok éppen tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akik olcsón keresnek megbízható eszközt, mely az azonos vagy némileg alacsonyabb árú gépeknél jóval komolyabb elvárásoknak felel meg. Masszívabb kialakítás, strapabíróbb ház, melegedés elleni védelem, és persze kiemelkedően jó hardver. A prémium kategóriás érintőkijelzős laptopok garantálják a kényelmes böngészés élményét és egyszerűbbé teszik a géped használatát, melyet az ujjad vagy egy érintő ceruza segítségével úgy kezelhetsz, mint egy táblagépet.

Felújított érintőkijelzős laptop garanciával? Igen!

Szakembereink a hozzánk érkező gépek hibás vagy elavult alkatrészeit lecserélik, a sérült külső borítást kijavítják, majd ezek után a felújított érintőkijelzős notebook-ok új operációs rendszert is kapnak. Minden egyes alkatrészét figyelmesen és szakszerűen kerül ellenőrzésre, így hozzád kizárólag prémium minőségű, tökéletesen működő, nagy munkabírású használt gépek kerülnek.

A kínálatunkban minden használt gép garanciával rendelkezik, így vásárlása után legalább 1 évig az esetleges meghibásodás miatt sem kell tartanod. Az alap egy év garancia mellett a jótállás pedig akár plusz 24 hónappal is kiterjeszthető.

Abban az esetben tehát, ha kevés pénzből szeretnél olyan megbízható, felső kategóriás gépet vásárolni, ami hosszú évekig jó társ lehet a hétköznapokban és a hipermarketes notebook-okhoz képest hatalmas teljesítménnyel bír, a felújított érintőkijelzős notebook a legjobb döntést jelenti számodra.

Bankkártyás fizetéss