Használt laptop - Fujitsu

Nézet: 

Ha igazán jó laptopra vágysz, akkor a Fujitsu több szempontból is tökéletes választás lehet. Egyrészt a japán precizitás önmagában is garancia a minőségre, másrészt pedig az üzleti kategóriás gépeik a notebookok élvonalába tartoznak. Egy használt Fujitsu laptop hosszúéletű, megbízható és nem utolsó sorban nagyteljesítményű megoldás, mely akár céges felhasználásra, akár magáncélokra is az egyik legjobb döntést jelenti a piacon. Egy felújított Fujitsu notebookért pedig nem is kell annyira mélyen a pénztárcádba nyúlnod, mint ahogyan azt elsőre gondolnád!Miért jó befektetés a használt Fujitsu laptop vásárlása?

A Fujitsu egy világszerte ismert japán cég, mely a laptopok és notebookok piacán igazi úttörőnek számít. Már 1989-ben is gyártott hordozható számítógépet, akkor, amikor ez sok konkurens vállalat számára még csak távoli álomnak tűnt. Mára pedig az eszközeit teljesítmény és kialakítás terén is sikerült tökélyre fejlesztenie. A Fujitsu által gyártott gépeket minden esetben a sokat emlegetett japán precizitás jellemzi, ami egyrészt a hosszú élettartamot, másrészt pedig szinte semmihez sem fogható teljesítményt is garantálja.

Mi sem mutatja ezt jobban, mint nagy teljesítményű business class laptopjaik, melyek világszerte rengeteg irodában, bankban és egyéb üzleti területen teljesítenek nap mint nap szolgálatot. Ezeket a gépeket sokéves aktív felhasználásra tervezték, napi 12-16 órás üzemidőre, így nem meglepő, hogy hardveres felszereltségük mellett anyaghasználatuk és kialakításuk is jóval fejlettebb az egyszerű, hipermarketes laptopoknál. azonban az üzleti élet pörgése miatt 2-3 év után lecserélik őket.

Hogyan zajlik egy Fujitsu notebook felújítása?

A felújításra váró Fujitsu laptopok teljesen működőképes, megkímélt állapotban kerülnek hozzánk. Ettől függetlenül nem kerülnek azonnal a polcra és a webshopba, hanem egy mindenre kiterjedő, teljes vizsgálaton, valamint külsőt és belső egyaránt érintő szakértői felújításon esnek át. Mindezt annak az érdekében, hogy Te kizárólag a legjobb minőséget kapd.

Egy felújított Fujitsu notebook olyan, mintha csak pár napja jött volna le a gyártósorról, azt leszámítva, hogy jóval olcsóbban juthatsz hozzá, mint az újonnan vásárolt gépekhez. Munkához, játékhoz és bármilyen egyéb felhasználásra kiváló, ha pedig szeretnéd, kedved szerint bővítheted, fejlesztheted is annak érdekében, hogy hosszú évekig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Felújított Fujitsu notebook garanciával? Igen!

A kínálatunkban minden felújított Fujitsu laptop és notebook garanciával rendelkezik, így használt Fujitsu notebook vásárlása során téged is legalább 1 évig megillet a jótállás. Az alap egy év garancia pedig igény szerint akár plusz 24 hónappal is bővíthető, így akár három éven át sem kell tartanod a váratlan meghibásodástól.

Ha felújított üzleti laptopot vennél, nézz körül a kínálatunkban! Válassz személyre szabott konfigurációt, akár magyar nyelvű billentyűzettel is, rendeld meg nálunk az eredeti ár töredékéért, és mi akár egyetlen nap alatt házhoz szállítjuk neked! Kérd előtelepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel, hogy átvétel után rögtön használatba vehesd a gépet!
Bankkártyás fizetéss