Használt laptop - Lenovo

Nézet: 

A Lenovo a legjobb teljesítményű és minőségű laptopok piacán is kiemelkedő névnek számít. A sikere pedig nem véletlen, hiszen a márka prémium kategóriás gépei minden szempontból a lehető legjobbat nyújtják. Mutatós külső és extrém strapabíró kialakítás. Bivalyerős hardver és a túlmelegedés elleni, hatékony védelem. A legjobb az egészeben pedig az, hogy egy használt Lenovo notebook már az eredeti ár töredékéért is elérhető, ennek érdekében pedig még a garanciáról sem kell, hogy lemondj!
Miért éri meg Lenovo laptopot vásárolni?

A Lenovo a világ egyik legnagyobb laptop-gyártó cége, mely már 1984 óta foglalkozik számítástechnikai eszközök gyártásával és forgalmazásával. A Lenovo név jelentése már alapvetően önmagáért beszél, hiszen úgy fordíthatjuk magyarra, hogy „Az Új Legenda”. Ez mindenféle nagyzolás nélkül tökéletesen utal arra, hogy mennyire felkapott és minőségi márkáról beszélünk.

A Lenovo gépek legnagyobb erénye a kimagasló teljesítmény mellett a magas fokú megbízhatóság. Üzleti felhasználásra tervezett gépeik masszívak és strapabíróak, melyek a legkomolyabb elvárásoknak, többek közt a MIL-STD-810 katonai szabványnak is megfelelnek. Világszerte rengeteg irodában teljesítenek szolgálatot, és rengeteg magánszemély esküszik arra, hogy jobb döntést nem is hozhatott volna, mint amikor Lenovo notebookot vásárolt.

A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ugyanis ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarát megoldást is jelentenek egyben.

Hogyan zajlik a Lenovo laptopok felújítása?

A felújításra váró Lenovo laptopok olyan irodai környezetből kerülnek ki, ahol nagy figyelmet fordítanak az állapotukra. így alapvetően megkímélten kerülnek hozzánk, 2-3 év használat után, még annak ellenére is, hogy a gyártó ennek az időtartamnak a három-négyszeresére tervezte őket. Az olyan eszközök például, mint egy használt Lenovo ThinkPad akár 8-10 évig is jó szolgálatot tesznek.

Ettől függetlenül minden estben teljes ellenőrzésen és felújításon mennek keresztül, melyet szakértő kezek végeznek. Kijavítják a külsérelmi nyomokat, lecserélik a hibás vagy elavult hardvert, és a gépek egy új operációs rendszer telepítése után (amennyiben ezt a vásárló kiválasztja) olyanok lesznek, akár csak új korukban.

Használt Lenovo notebook garanciával? Igen!

A felújított Lenovo notebook kínálatunkban főként a szakmai felhasználásra tervezett, jól kidolgozott, nagy teljesítményű gépek érhetők el, ráadásul az eredeti ár töredékéért. Legyen szó tehát akár munkáról, akár játékról vagy épp tanulásról, a felújított Lenovo laptopok tökéletes megoldást jelentenek mindenki számára, akik a boti árnál jóval olcsóbban szeretnének prémium kategóriás, nagy teljesítményű hordozható géphez jutni és egy hosszú évekig megbízható, igény szerint bővíthető és fejleszthető alternatívát keresnek.

A kínálatunkban minden felújított Lenovo laptop és notebook garanciával rendelkezik, így használt Lenovo gép vásárlása során téged is legalább 1 évig megillet a jótállás. Az alap egy év garancia pedig igény szerint akár plusz 24 hónappal is bővíthető, így akár három éven át sem kell tartanod a váratlan meghibásodástól. Ez egyébként is ritka, hiszen a Lenovo laptopok minden szempontból tökéletes minőséget képviselnek, a szakértői vizsgálat és a felújítás pedig garantálja a rejtett hibák elkerülését.

 

A Lenovo neve egyet jelent a stabilitással és a megbízhatósággal. Kiváló minőségű anyagokból építették ezeket az eszközöket, hogy intenzív igénybevétel esetén is hosszú távon szolgálják vállalati munkádat. Válassz személyre szabott konfigurációt akár magyar nyelvű billentyűzettel, rendeld meg nálunk az eredeti ár töredékéért, és mi akár egy nap alatt házhoz szállítjuk neked! Kérd előtelepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel, hogy átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd a gépe
Bankkártyás fizetéss