Szépséghibás

Ha prémium kategóriás üzleti gépedhez még kedvezőbb áron szeretnél hozzájutni, nézz körül felújított, szépséghibás termékeink között!

Ezek az eszközök a legjobb gyártók műhelyében készültek, minimális esztétikai hibájukat leszámítva tökéletesen működnek. Az "A- kategóriás" laptopok műszakilag hibátlanok, minden tekintetben hozzák a professzionális üzleti laptop tulajdonságait, viszont még a mi kedvező árainkhoz képest is jelentősen olcsóbbak.

Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló konfigurációt akár magyar nyelvű billentyűzettel, és mi házhoz szállítjuk Neked. Kérd előtelepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel, hogy átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd a gépet! Ezeket a gépeket hosszú távra, intenzív munkavégzésre fejlesztették ki, ez napi 8-16 órás használatot jelent több mint 10 éven át. Irodai munkavégzéshez, otthoni tevékenységhez egyaránt alkalmas! Ugyanazok a garanciális feltételek vonatkoznak ezekre a gépekre, mint az A kategóriás laptopokra: alapból egy, de akár három éves ingyenes háztól-házig jótállást adunk hozzá.

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.