Használt számítógép - Acer

Nézet: 

Az Acer a HP és a DELL után világ harmadik legnagyobb számítógép-gyártója. Termékei ennek fényében a lehető legjobb minőséget képviselik, és kiváló megoldást jelentenek abban az esetben, ha olyan számítógépet keresel, mely hosszú évekig jó alternatívát jelent. Az Acer PC-ket a nagy teljesítmény mellett kifinomult, letisztult design, strapabíró anyaghasználat és környezetbarát működés jellemzi. Egy felújított Acer számítógép tökéletes választás azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt, akik az eredeti ár töredékéért szeretnének hozzájutni az egyik legnagyobb és legszélesebb körben elismert gyártó megbízható, business class kategóriás gépeihez.

Miért vásároljunk használt felújított Acer számítógépet?

Ha asztali számítógép vásárlására kerül a sor, az Acer világszinten kedvelt márkának számít. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a világ harmadik legnagyobb gyártójáról beszélünk, aki már 1976 óta látja el a piacot kifogástalan minőségű számítástechnikai eszközökkel. Az Acer nevet 1987 óta viseli, korábban Multitech néven működött. A vállalat neve világszerte ismert, melynek egyik oka, hogy kiváló minőségű számítógépeket és számítógép-alkatrészeket készít, a másik pedig, hogy az az Acer a társadalom számára jelentős sport és kulturális események kiemelt támogatója is egyben.

Az Acer számítógépei mind teljesítmény, mind pedig kialakítás terén is rendszeresen bizonyítanak. A cég legfőbb erénye a folyamatos innováció, így nem véletlen, hogy az Acer az elmúlt évtizedekben a világszintű eladási listák élére tört. Gépeire ráadásul megjelenésüket tekintve sem lehet panasz. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a cég szinte minden évben, több kategóriában is elhozza az IF Design díjat letisztult és praktikus kialakítású eszközeinek köszönhetően.

Felújított Acer PC kínálatunkban főként az intenzív szakmai célú használatra tervezett, nagy teljesítményű, business class kategóriába sorolható gépek érhetők el, melyek egytől egyig nagyon jól kidolgozott darabok. Folyamatos, mindennapi használatra tervezték őket, az egyszerű, hipermarketes gépekkel ellentétben legalább 10-12 éves élettartamra.

A kínálatunkban kapható használt Acer laptopok 2-3 év irodai használat után kerülnek hozzánk. Teljes felújításon és szakértői ellenőrzésen esnek át, ha kell, új alkatrészeket is kapnak. Mindezt annak érdekében, hogy hozzád tökéletes állapotban, mégis az eredeti ár töredékéért juthassanak el, és még hosszú évekig megbízható társaid legyenek akár a munka, a játék vagy a kikapcsolódás során.

Használt Acer PC garanciával? Igen!

A kínálatunkban minden felújított Acer számítógép garanciával rendelkezik, így használt Acer PC vásárlása során téged is legalább 2 évig megillet a jótállás. Az alap két év garancia pedig igény szerint akár plusz 12 vagy 36 hónappal is bővíthető, így akár öt éven át sem kell tartanod a váratlan meghibásodástól.

Felújított Acer PC kínálatunkban fekvő és állóházas kivitelben egyaránt megtalálhatod az otthoni vagy irodai használatra szánt, tökéletes számítógépet, mely cégeknek nagy teherbírású munkaeszközként, magánszemélyeknek pedig egyéni, otthoni felhasználásra is kiváló, tökéletes teljesítményű megoldást jelent.

Kérd jogtiszta, előtelepített Windows 10 operációs rendszerrel, hogy az átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd a prémiumkategóriás gépedet!

Bankkártyás fizetéss