Használt számítógép - All-in-one

Nézet: 
Ingyen szállítjuk! Lenovo ThinkCentre M93z All in One számítógép
Lenovo ThinkCentre M93z All in One számítógép

Core i5 4570S

8 GB
RAM

500 GB
HDD

DVD író
SATA

109 900 Ft

Felújított prémium kategóriás, üzleti számítógépek, elsősorban azon növekvő cégeknek kínál megoldást, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy géppark csere előtt állnak. Ezen eszközökre jellemző a strapabíróság, megbízhatóság, minőség. A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak.

Tervezésük alapján munkaeszköznek készültek, az alapos mérnöki és tesztelési munkalátok tényként szolgálnak, miszerint a felhasználót 8-10 éven át is kiszolgálhatják, napi 10-16 órában.

Felújított asztali számítógépeket otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, játékokhoz egyaránt ajánljuk.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva! Ha helyszűkében vagy és egy minőségi All-in-One gépet vennél, nézz körül nálunk! Egy jól kiválasztott AIO-gép fellendíti a vállalati munka hatékonyságát, most akár érintőkijelzős változatban is megtalálhatod ezeket a praktikus, prémiumkategóriás eszközöket. A nálunk forgalmazott All-in-One gépeket hosszú távra tervezték, ez napi 8-16 órás igénybevételt jelent, több mint tíz éven át. Mi alapból egy év (de akár három év) háztól-házig jótállással adjuk a gépeinket, és akár egy nap alatt házhoz szállítjuk neked. Vedd meg nálunk felújított állapotban az eredeti ár töredékéért ezeket a gépeket, és használd irodai vagy otthoni munkádhoz. Közel tizenöt év tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy megéri ezekkel a kitűnő márkákkal dolgozni.
Bankkártyás fizetéss