Használt számítógép - Dell

Nézet: 

A DELL a világ második legnagyobb és legnépszerűbb számítógépgyártó cége, mely egyértelműen rászolgált a sikerre. A DELL PC-k kizárólag a legjobb minőséget képviselik, mind a külső kialakítás, mind a hardveres felépítés terén. Különösen igaz ez a prémium kategóriás, business class gépekre, melyekhez használt állapotban akár az eredeti ár negyedéért is hozzájuthatsz. Mindezt megbízható helyről, garanciával, teljes külsőt és belsőt érintő ellenőrzés és felújítás után.

Ingyen szállítjuk! Dell Precision T3610 T Workstation számítógép
Dell Precision T3610 T Workstation számítógép

Xeon E5-1650V2

16 GB
RAM

240 GB
SSD

Optika nélkül

149 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Dell OptiPlex 9010 All-in-One számítógép
Dell OptiPlex 9010 All-in-One számítógép

Core i7-3770S

8 GB
RAM

120 GB
SSD

DVD olvasó
SATA

129 900 Ft

Dell Precision T3500 Workstation számítógép
Dell Precision T3500 Workstation számítógép

Xeon W3530

8 GB
RAM

1000 GB
HDD

DVD író
SATA

69 900 Ft

Dell OptiPlex 7020 SFF számítógép
Dell OptiPlex 7020 SFF számítógép

Core i5 4590

4 GB
RAM

500 GB
HDD

DVD író
SATA

59 900 Ft

Dell OptiPlex 790 SFF számítógép
Dell OptiPlex 790 SFF számítógép

Core i5 2400

4 GB
RAM

500 GB
HDD

DVD író
SATA

39 900 Ft

Dell OptiPlex 7010 MT számítógép
Dell OptiPlex 7010 MT számítógép

Core i5-3550

4 GB
RAM

500 GB
HDD

Optika nélkül

44 900 Ft

Ingyen szállítjuk! Dell Precision T3600 Workstation számítógép + nVidia Quadro 2000 videókártya
Dell OptiPlex 3020 SFF számítógép
Dell OptiPlex 3020 SFF számítógép

Core i3 4130

4 GB
RAM

120 GB
SSD

DVD olvasó
SATA

49 900 Ft

Dell OptiPlex 7010 USDT számítógép
Dell OptiPlex 7010 USDT számítógép

Core i5 3470S

4 GB
RAM

750 GB
HDD

Optika nélkül

49 900 Ft

Miért vásároljunk használt felújított DELL számítógépet?

„Hozz ki többet a jelenből!” – mondja a DELL szlogenje, ezek pedig nem csak üres szavak. A világ második legnagyobb számítástechnikai eszközöket gyártó cége ugyanis arról híres, hogy nem adja alább a tökéletesnél. Prémium kategóriás gépei kiváló megoldást jelentenek arra a célra, hogy kihozd a mindennapokban rejlő maximumot, legyen szó akár munkáról, akár otthoni felhasználásról.

A DELL PC-kre sem a teljesítmény, sem pedig az időtálló tervezés terén nem lehet panasz, akár irodában, akár otthon használjuk őket. Folyamatos felhasználásra, 8-10 éves élettartamra tervezték őket, és minden szempontból kiválóan alkalmazkodnak a felhasználói igényekhez. Így nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedben a márka a HP mellett a világszintű eladási listák éllovasává vált.

Milyen DELL gépek kerülnek felújításra?

Felújított DELL PC kínálatunkban főként az intenzív szakmai célú használatra tervezett, nagy teljesítményű, business class kategóriába sorolható gépek érhetők el, melyek egytől egyig gondosan kidolgozott, hosszú élettartamú darabok. Ezek az eszközök nemcsak hardver-szempontból erősek, de külső kialakításuk is kiváló. A gépházak és egyéb alkatrészek kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, a lehető leghosszabb élettartam érdekében.

Üzletünkben ezekhez a gépekhez mindössze az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá, melynek egyetlen oka, hogy előtted már volt egy tulajdonosuk. Persze nem olyan magánszemély, aki nem vigyázott rájuk. A használt DELL számítógépek általában egy nyugat-európai multi irodájában vagy egyéb üzleti területen teljesítettek szolgálatot. Ezeket a gépeket azonban 2-3 év munka után lecserélik, így kerülnek hozzánk és esnek át egy teljeskörű szakértői ellenőrzésen majd pedig felújításon.

Ez azt jelenti, hogy ha használt DELL számítógépet vásárolsz, szinte teljesen olyan, mintha új eszközt vennél. Hozzád kizárólag a legjobb minőségű és teljesítményű gépek jutnak el, melyekért mégis csak a bolti ár töredékét kell kifizetned. Így akár már egy általános használatra tervezett, hipermarketes gép áráért is beszerezhetsz egy prémium minőségű, business class kategóriás, felújított DELL PC-t!

Használt DELL PC garanciával? Igen!

A kínálatunkban minden felújított Dell számítógép garanciával rendelkezik, így használt DELL PC vásárlása során téged is legalább 2 évig megillet a jótállás. Az alap két év garancia pedig igény szerint akár plusz 12 vagy 36 hónappal is bővíthető, így akár öt éven át sem kell tartanod a váratlan meghibásodástól.

Kérd előtelepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszerrel, hogy átvétel után egyetlen gombnyomással használatba vehesd a gépet!
Felújított prémium kategóriás, üzleti számítógépek, elsősorban azon növekvő cégeknek kínál megoldást, akik új munkatársakkal gyarapodnak, vagy géppark csere előtt állnak. Ezen eszközökre jellemző a strapabíróság, megbízhatóság, minőség. A minőségi anyaghasználatnak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően ezek a termékek jellemzően csendesek, energiatakarékosak és környezetbarátak.

Tervezésük alapján munkaeszköznek készültek, az alapos mérnöki és tesztelési munkalátok tényként szolgálnak, miszerint a felhasználót 8-10 éven át is kiszolgálhatják, napi 10-16 órában.

Felújított asztali számítógépeket otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, játékokhoz egyaránt ajánljuk.

Olvass bővebben az üzleti kategóriás készülékekről és tudd meg milyen további tulajdonságok jellemzik.

Tanácsra van szükséged?
Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összeállítva!

Bankkártyás fizetéss