Minőségi kategóriák

A felújított termékeink a világ nagy gyártói (Dell, Lenovo, Hp, Fujitsu) Üzleti Szériás, ún. Business Class modelljei. Ezeket a termékeket az átlag 2-3 év használattól eltérően, 8-10 év használatra tervezik.

A minősítési folyamatunk első lépéseként, termékeink több lépcsős tisztítási és portalanítási folyamaton mennek keresztül.

Második lépésként a termékeink egy saját fejlesztésű szoftver segítségével egyedi tesztelési folyamaton mennek keresztül, mely segítségével minden információt megtudhatunk a termék különböző összetevői (pl: memória, hdd, kijelző) állapotáról és azonosító (gyári) számairól.

A+ kategória

Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú. Újjal megegyező állapot és új vagy pár hónapos eddig használat élettartam.

A kategória

Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú.

(A -) kategória

Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, kifogástalanul működő, kisebb esztétikai hibákkal. (kisebb karc és/vagy kisebb folt a kijelzőn, kisebb karc/kopás a burkolaton)

Karcos fedlap  Karcos kijelző
 Enyhén foltos kijelző Pixel hiba


B kategória

Tesztelési és tisztítási folyamaton keresztül ment, kifogástalanul működő, nagyobb esztétikai hibákkal. (nagyobb karc és vagy/folt a kijelzőn, nagyobb karc/kopás a burkolaton, törött USB)

Horpadt fedlap Karcos fedlap
Több pixel hiba Foltos kijelző


Az adott kategóriában való vásárlásnál minden termékünkre 2 év jótállást vállalunk a minősítési hibáknak megfelelően!

Bankkártyás fizetéss