Fedezd fel iPad-kínálatunkat!
PC Aréna Blog

Fedezd fel iPad-kínálatunkat!

Nov 29, 2023

Mi jellemzi az iPadeket?

Meglepő, mi mindent tud – szól az iPad szlogenje, és ennek valóságtartalmáról bárki megbizonyosodhat, aki kézbe vesz egy ilyen készüléket. Az iPad prémiumkategóriás termék, aki birtokol egy ilyet, méltán büszke rá.

Az iPad 2010-ben debütált, valójában ez tekinthető az első táblagépnek: olyan eszköznek, amely telefonálásra nem alkalmas, viszont olvasásra, videózásra nagyon is, mert sokkal nagyobb a kijelzője, mint egy iPhone-é. Nagy előnynek tűnt, hogy a laptopoknál kisebb méretű, érintőképernyős – tehát nem kell hozzá egér és billentyűzet –, éppen ezért valóban mobilis.

Az első gépek még iOS operációs rendszerrel működtek, 2019 óta azonban az iPadOS van minden Apple táblagépen. Az évek során ezek a készülékek is változáson estek át, például az első iPaden még volt Jack-csatlakozó a fülhallgatók számára, mára ez feleslegessé vált az Apple AirPods (vezeték nélküli fülhallgató) megjelenésével.

Legújabb gyártmányok

Kínálatunkban a legújabb modelleket találod, ezek nem használt gépek, az Egyéb eszközökön belül a Tabletek kategóriában keresd őket. iPad Pro, iPad Mini és iPad Air is kapható. Érdemes utánajárni, melyik a legmegfelelőbb az igényeidnek és aszerint választani.

az iPad Mini fő jellemzője, hogy sokkal kisebb a többi tabletnél, ez a hordozhatóság szempontjából lehet lényeges. Ha valaki sokat utazik, és utazás közben szívesen olvas, videózik, akkor számára ez a készülék lehet a legalkalmasabb.

Az Apple iPad Mini 6 (2021) termékünk 8,3"-es képátlóval rendelkezik, súlya 0,621 gramm. Igazán formatervezett, kézbe illő darab: széltől szélig terjedő kijelzője van, csak egy keskeny perem határolja a képernyőt, ráadásul a sarkok lekerekítettek. Könnyű rajta olvasni, hiszen Liquid Retina kijelzős, tehát rendkívül alacsony tükröződéssel rendelkezik a gép. A True Tone technológia is védi a szemet. A széles, P3 színtartomány garantálja az élénk színeket.

Az akkumulátor jól bírja a használatot. A gép alkalmas tartalomfogyasztásra, fényképezésre, zenehallgatásra, de akár munkavégzésre, tanulásra is. Jár mellé egy Apple Pencil, amellyel nagyon könnyen kezelhetővé válik a táblagép felülete.

A Touch ID gomb a készülék tetején kapott helyet: ezzel oldhatjuk fel a zárolást, és fizetéshez is használható. USB-C-vel csatlakoztathatók a géphez más eszközök. Kompatibilis a Bluetooth-billentyűzetekkel.

Sokak kedvence: az iPad Pro

Az iPad Pro 11 vagy 12,9 hüvelykes változatban is kapható oldalunkon. Sokan keresik, hiszen valóban komoly teljesítményre képes. M2 chip van benne, szemben a Mini A15 Bionic chipjével. Ez az Apple chipek legújabbika: gyorsabb működést tesz lehetővé. Játékhoz, tervezéshez, grafikai munkákhoz is remekül használható ez az iPad.

Videófelvételek készítésére is nagyon alkalmas, a gép a ProRes-videofelvételt is támogatja, hiszen olyan kiegészítőkkel van felszerelve, mint a 12 megapixeles széles látószögű és a 10 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, öt stúdióminőségű mikrofon és a Dolby Atmost is támogató négy hangszórós hangrendszer.

A munkát és a tanulást segíti az Apple Pencil, de a Magic Keyboard is. A kijelző természetesen itt is tükröződésgátló bevonattal van ellátva.

Számtalan jó tulajdonságát lehetne még kiemelni ennek az Apple táblagépnek is. Célszerűbb azonban szétnézni kínálatunkban, és elolvasni az egyes adatlapokon a termékleírásokat, összehasonlítani a jellemzőket, és ez alapján kiválasztani a tökéletes iPadet.

Karácsonyra igazán szép ajándék lehet bármely Apple eszköz! Találsz nálunk iPhone-t, Apple Watchet és Macbookot is. Ha segítségre van szükséged a rendelésnél, keress bennünket bátran!