Hasznos eszközök irodába a hatékony munkavégzéshez
PC Aréna Blog

Hasznos eszközök irodába a hatékony munkavégzéshez

Mar 27, 2024

Ergonomikus forgószék

Bár elsősorban gamerek számára tervezték azokat a forgószékeket, amelyek kínálatunkban megtalálhatók, azonban köztudott, hogy az ilyen termékek a legkomfortosabbak. Ha belegondolsz abba, hogy az online játékok hívei akár 10-12 órát is képesek hobbijuknak szentelni, akkor rájössz, hogy ezeknek a székeknek igazán strapabíróknak kell lenniük.

Nemcsak a szék anyaga fontos, hanem az összes kiegészítő. Legyen állítható a háttámla, legyen derékvédő a forgószékhez, sőt az is jó, ha a karfa magassága is állítható. Igaz, a dizájn sem mindegy, hiszen főnöki székként nem biztos, hogy tekintélyt parancsoló lesz a fekete-neonzöld Delight Bemada BMD1106GR gamerszék. Ám a Delight Bemada BMD1100 lábtartós irodai szék már alkalmas egy cégvezető számára is a munkavégzéshez.

Ez egy igazán modern darab, amely megfelel a fentebb felsorolt kritériumoknak. Állítható a magassága, a magas háttámlája is igen ergonomikus kialakításra utal, de ezt még fejtámla is kiegészíti. Külön pozitívuma a forgószéknek, hogy jár hozzá nyitható lábtartó is. A háttámla 150 fokban dönthető, a szék teherbírása 120 kg. Hálós, mesh anyagból készült az ülőfelület és a karfa borítása is, jól szellőzik tehát.

PC és laptop

Természetesen egy irodában a legnagyobb szerepe a számítógépeknek van, ezek működése nagyban befolyásolja a munkavégzést. Akár tőlünk is beszerezheted a vállalkozásod számára a gépparkot, ez ügyben keresd bátran kollégáinkat.

Üzletünkben prémiumminőségű felújított számítógépeket, monitorokat és laptopokat kínálunk, mindegyiket egyesével átvizsgáljuk értékesítés előtt. Ezen gépek többsége olyan külföldi irodákból származik, ahol a számítástechnikai eszközöket 2-3 évente lecserélik, holott még kifogástalan állapotúak.

Nézz szét a termékeink között, ahol irodai munkához való PC-ket és laptopokat egyaránt találsz. Melléjük jogtiszta MS Office csomagokat tudunk biztosítani jó áron.

Jó nyomtató

Ami nagyon fontos lehet még: a jó nyomtató beszerzése. Több márka termékét is forgalmazzuk, köztük a híres HP gyártóét is. A HP nyomtatók maximálisan megbízhatók, energiatakarékosan működtethetők, dizájnosak és többfunkciósak.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb irodáról, biztosan megtalálod a megfelelő printert kínálatunkban. Sőt! Nemcsak a gépet, hanem a szükséges tonert, patront is beszerezheted üzletünkben.

Ha fontos az optimális helykihasználás, és csak alkalomadtán nyomtatsz, akkor a HP LaserJet Pro M110w wireless lézernyomtató ideális választás lehet. Kompakt mérete ellenére igen hatékonyan dolgozik: 20 lap/perc a teljesítménye. Wifin és Bluetoothon keresztül is működik.

Nagyobb kapacitásigény esetén válaszd irodádba a HP LaserJet Enterprise M406dn lézernyomtatót, amely kedvező áron szerezhető be kínálatunkból. Ez a printer percenként 42 lapot képes nyomtatni, gazdaságosan működik, egyszerű a kezelése, és akár titkosított módon történő (pl. PIN-kódhoz kötött) nyomtatás is lehetséges vele.

További hasznos eszközök irodába

Nézz szét a többi termékünk között is! Az egyéb eszközök között olyan hasznos kellékekre lelhetsz, mint a projektor vagy a vetítővászon, amelyekre céges rendezvényeken, bemutatókon, üzleti megbeszéléseken szükség lehet.

Hangszórót, mikrofont, headsetet és webkamerát is találsz a webáruházunkban, ezek is garanciális termékek. És ha olyan irodai alapdolgokra lenne szükséged, mint az egér vagy a billentyűzet, azokat is megrendelheted tőlünk. Ezek a perifériák gyakoribb cserére szorulnak a többinél.

Tekintsd meg oldalunkat, gondold át, milyen hasznos eszközök vannak már az irodádban, és mi az, ami még beszerzésre szorul. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre!