Laptop 100 000 Ft alatt: kiknek és mi célból ajánljuk?
PC Aréna Blog

Laptop 100 000 Ft alatt: kiknek és mi célból ajánljuk?

Mar 01, 2023

Népszerű számítástechnikai eszközök

A PC Aréna megalakulása óta a lehető legmagasabb színvonalon igyekszik kiszolgálni vásárlóit. Új és használt, prémium minőségű számítástechnikai eszközöket – elsősorban PC-t, monitort és laptopot – forgalmazunk és kínálatunkban még sok más hasznos kiegészítő is megtalálható.

Nem titok, hogy a gépek nagy részét külföldről szerezzük be, ott ugyanis gyakori, hogy egy-egy iroda eszközparkját évente lecserélik gyorsabb, modernebb gépekre. Ezeket a használt monitorokat, laptopokat, számítógépeket azonban kedvező áron tudjuk kínálni, csupán egy kis felújításra van szükség ahhoz, hogy a kipróbált gépek jól működjenek.

Miből áll a felújítás?

Felújított termékeink a világ nagy gyártóinak - például Dell, Lenovo, HP, Fujitsu - üzleti szériás modelljei, melyeken kimondottan irodákban dolgoztak, így igen megkímélt állapotban érkeznek hozzánk. Jellemző rájuk, hogy minőségi alapanyagokat használtak fel a gyártásuk során, hiszen ezeket a termékeket nem 2-3 éves használatra tervezték, hanem 8-10 évre. Ám jellemzően már sokkal korábban megválnak tőlük, hogy újakra cseréljék őket.

Szakértő csapatunknak köszönhetően gyorsan és precízen tudjuk átvizsgálni a külföldről behozott eszközöket, majd a hazai igényekre szabni a gépeket. A minősítési folyamat első lépéseként, termékeinket portalanítjuk, megtisztítjuk.

Második lépés a tesztelés. A felújításra váró  eszközöket egy saját fejlesztésű szoftver segítségével megvizsgáljuk, így minden információt megtudhatunk a termék összetevőinek állapotáról. Ha szükséges, cseréljük az alkatrészeket, mindig igyekszünk a leggyorsabb gépet összerakni.

Az egyes terméklapokon feltüntetjük, milyen specifikus jellemzői vannak az adott laptopnak, PC-nek, képekkel is illusztráljuk, hogyan néz ki a termék a valóságban. A belbecs mellett a külcsínt sem hanyagoljuk el, hiszen a felújítás során az esztétikai szempontokat is figyelembe vesszük, így kaphatók nálunk új, szinte új és jó állapotú eszközök.

Olvasd el a szépséghibás laptopok témájában írt korábbi cikkünket, hogy bővebb információt szerezz a besorolásról!

Kapható-e laptop 100 000 Ft alatt?

Ezek után sokakat érdekel, melyik gép mennyibe kerül. A PC Aréna használt laptopjai sokkal kedvezőbb áron érhetők el, mint más szakboltokban kapható új termékek, mégis ugyanolyan magas színvonalon működnek. Ráadásul mi minden termékünkre 2 éves ingyenes háztól házig garanciát adunk és természetesen a 30 napos pénzvisszafizetési lehetőség is vásárlóink rendelkezésére áll.

Még egy fontos információ van, amelyről érdemes tudnia mindenkinek, aki kiváló minőségű, pénztárcabarát laptopot keres. A PC Aréna részt vesz a HP Renew Programban is, melynek keretében a Hewlett Packard Company által forgalmazott eszközöket tudjuk kínálni, csökkentett áron!

Emellett természetesen Dell, Fujitsu és Lenovo laptopok is elérhetők kedvező árfekvésben, hogy csak a legnépszerűbb márkákat említsük. A költséghatékonyság érdekében érdemes szétnézni a Laptopok 100 000 Ft alatt kategóriában, ahol egy helyen megtalálható mindegyik kedvelt típus. Igény szerint van lehetőség az összetevőkön is változtatni, esetleg plusz garanciát is kérni.

Kiknek ajánlhatók a kedvező árú laptopok?

Sokan félnek csökkentett árú gépet vásárolni, mások kimondottan ilyet keresnek. Jó szolgálatot tehet egy 100 000 Ft alatti laptop a következő esetekben:

  • Gyerekeknek gyakorláshoz, házi feladatok elkészítéséhez.
  • Nagyszülőknek a kapcsolattartáshoz, hírek olvasásához.
  • Azoknak, akik kimondottan csak levelezésre, böngészésre használják a gépet.
  • Konyhába receptek kereséséhez a főzés során.
  • Zenehallgatáshoz garázsba, melléképületekbe – hogy könnyebben menjen a barkácsolás.
  • Tornázáshoz, otthoni edzéshez zene vagy film lejátszására.
  • Vidéki házakba, nyaralókba, ahol ritkábban vannak használatban.

És ez még nem minden! Bármelyik termékünk, így a 100 000 Ft alatti laptopok is megvásárolhatók részletre. Keress minket elérhetőségeink egyikén, ha több információt szeretnél erről kapni. A PC Aréna munkatársai szívesen adnak tájékoztatást a kiválasztott termékkel kapcsolatban.