Mit tartalmaz a legnépszerűbb irodai szoftver, a Microsoft Office 365?
PC Aréna Blog

Mit tartalmaz a legnépszerűbb irodai szoftver, a Microsoft Office 365?

May 31, 2023

Microsoft Office 365: a legjobb választás gépedre

Az irodai szoftverek használata ma már teljesen természetes dolog. Talán nincs is olyan ember, akinek a számítógépén, laptopján, tabletjén ne lenne szövegszerkesztő vagy táblázatkezelő program.

Szinte minden korosztály használja ezeket az alkalmazásokat. A diákok ezek segítségével készítik el házi feladataikat, a titkárnők, asszisztensek csodás kimutatásokat tudnak vele varázsolni, de egy átlagos felhasználó is gyakran kényszerül arra, hogy egy dokumentumba gyűjtse össze a számára fontos információkat.

Ha például álláskeresésben vagyunk, önéletrajzot írunk a Wordben, de akár egy oklevelet, emléklapot is szerkeszthetünk itt, számláink áttekintéséhez pedig nagy segítséget jelent az Excel.

Ám e két ismert programon kívül mást is tartalmaz a Microsoft Office 365 irodai szoftvercsomag. A kínálatunkból is beszerezhető egyszemélyes verzió a következő alkalmazásokat rejti még magában:

  • PowerPoint – prezentációk készítéséhez
  • OneNote – a digitális jegyzetfüzet
  • Outlook – személyes levelezés, e-mail-küldés és naptár
  • Publisher (csak PC-n) – kiadványszerkesztő program
  • Access (csak PC-n) – adatbázisok létrehozásához
  • Microsoft Forms – egyszerűsített felmérések, szavazások és tesztek
  • OneDrive – felhőtárhely
  • Microsoft Teams – videókonferenciák tartásához
  • Skype – csevegőüzenettel, hang- vagy videóhívással való kapcsolattartáshoz világszerte, 60 percnyi ingyen beszélgetés havonta

Irodai szoftver: de melyiket válasszuk?

A Microsoft többféle irodai szoftvercsomagot is kínál a felhasználóknak, az igények figyelembevételével érdemes választani köztük. Mégis elmondható, hogy a legkedveltebb változat a Microsoft Office 365, s maga a termékgyártó is efelé tereli vásárlóit.

Az egyik nagy előnye az Office 365-nek, hogy tartalmaz minden újítást, ami a Microsoft Office 2021-ben is megtalálható, de ezenkívül 1 TB-nyi ingyenes felhőtárhelyet is biztosít a felhasználóknak. A mai világban ez pedig hatalmas előny! Sokan ugyanis a felhőben tárolják fontosabb dokumentumaikat, videókat, fényképeket töltenek fel oda, hogy bármikor bárhonnan elérhetőek legyenek ezek a fájlok.

Hogyan lehet beszerezni a Microsoft Office 365 verziót?

Kínálatunkban a Kiegészítők kategóriában találod az irodai szoftvereket. Az árakat nézve bizonyára elcsodálkozol, hogy miért ilyen kedvezőek. Nos, ennek oka, hogy a PC Aréna kiemelt Microsoft® Authorized Refurbisher Partner, azaz részt veszünk a MAR-programban. De mit jelent ez?

A Microsoft a kalózkodás elleni védelem érdekében hozta létre a programot és ezáltal lehetővé tette, hogy a felújított laptopokat, számítógépeket vásárlók harmadáron juthassanak hozzá a Windows 10 Home vagy Windows Pro operációs rendszerhez. Ezért ezt a kedvezményt nálunk is igénybe veheted.

Ráadásul, ha a fent említett operációs rendszerek közül választasz, akkor az irodai szoftvert is sokkal jobb áron tudjuk biztosítani számodra, ahogyan a G Data Internet Security vírusirtót is. Ha mindegyiket megrendeled a laptop-, illetve a számítógép-vásárlás során, akkor már csak annyi a dolgod, hogy hazaérve leülj a gép elé és használd.

Ahogy fentebb is írtuk, az irodai programok, szoftverek használata ma már széles körben elterjedt, munkához, tanuláshoz is nagy segítséget nyújtanak a benne található alkalmazások. Az, hogy számodra melyik Office-verzió a megfelelő, függhet az operációs rendszertől, a felhasználók számától és az egyéni céljaidtól is.

Bátran keresd kollégáinkat telefonon, amennyiben szeretnél bővebb felvilágosítást kapni a termékekről, vagy kérdésed maradt a Microsoft Office 365-tel kapcsolatban, segítünk a választásban.