Tedd teljessé az élményt hangszóróval!
PC Aréna Blog

Tedd teljessé az élményt hangszóróval!

Mar 13, 2024

Mire jó egy hangszóró?

Bár a laptopok, telefonok és tabletek rendelkeznek beépített hangszóróval, ez sokszor nem elegendő a tökéletes élményhez. Egy csatlakoztatható hangszóró nagyon jó szolgálatot tesz több esetben is.

A számítógépekhez eleve elengedhetetlen kellék, akár játékhoz, akár zenehallgatáshoz vagy meetingeléshez használnánk, de a többi géphez is remek kiegészítő. Nélküle teljesen másképp hangzik minden.

A filmek szerelmeseinek különösen fontos lehet, hogy egy minőségi hangszórót szerezzenek be az esti mozizáshoz. A hangeffektek sokkal hatásosabbak, a beszéd érthetőbb lesz, ha nem a tévé beépített rendszerét használjuk.

A hordozható hangszórók, speakerek előnyeit pedig végképp nem kell ecsetelni. Ezeket magunkkal vihetjük utazáskor, biciklizéskor, sétáláskor, strandoláskor, és a sort még folytathatnánk.

De mi alapján érdemes választani a termékek közül? Melyek a legnépszerűbbek? Ezekre is kitérünk!

A legnépszerűbb márka: a JBL

Talán a JBL hangszórók a legnépszerűbbek manapság, és mivel több fajtájuk létezik, mindenki megtalálja a számára ideálisat. Kínálatunkban is bőséges a választék, külső raktárunkból tudjuk szállítani a neked legmegfelelőbbet.

Íme, néhány közkedvelt változat:

  • JBL Cinema SB270 SoundBar Black: Ez a modell filmnézéshez készült, házimozi-rendszerekhez csatlakoztatható. A Bluetooth Soundbar teljessé teszi az élményt, a Dolby Digital technológiával a hangzás lenyűgöző. A távirányítóval be lehet állítani a hangerőt és sok mást is.
  • JBL Wind 3S Slim Handlebar Bluetooth Speaker Black: Kimondottan kerékpározáshoz kifejlesztett hangszóró. Tedd fel a kormányra és hallgasd kedvenc zenédet tekerés közben. Persze a balesetek elkerülése végett tartsd be a szabályokat, és ne hagyd, hogy elterelődjön a figyelmed!

Ez a kütyü IP67 védelemmel rendelkezik, porálló és mérsékelten vízálló, így nem könnyen sérül meg. Kétféle EQ módban is hallgatható, kinti használatához a „Sport”, benti használathoz a „Bass” módot válaszd. Akár 5 órát is bír egyetlen töltéssel.

  • JBL Go 3 Eco Bluetooth Portable Waterproof Speaker: Ha kiránduláshoz keresel speakert, ez az egyik legjobb, amit ajánlani tudunk. Többféle színben is kapható, szintén por- és vízálló. Súlya mindössze 300 gramm, a hátizsákra könnyen felcsatolható.

Hangszórók gamereknek

A gamerek számára nagyon fontos, hogy legyen egy jó kiegészítőjük, amelyen keresztül a játék során előforduló hangokat tökéletesen hallhatják. Mivel itt nemcsak a minőség, hanem a kinézet, a dizájn is számít, nekik külön gamer hangszórók készülnek.

Egyik legjobb darab, amely bizonyára elnyeri a tetszésüket a Redragon Anvil wired speaker termékünk, ahol érintésvezérelt RGB világítás található. Összesen 6 üzemmód közül lehet választani e tekintetben, de ki is lehet kapcsolni a fényeket, ha zavaróak a játék közben. A két hangszóró 5-5 wattos, jack- és USB-csatlakozó is van rajtuk. A hangerőszabályzó könnyen elérhető, ami a játék során különösen fontos lehet.

Amennyiben szeretnéd bővíteni egy új perifériával a meglévő eszközeidet, nézz szét a hangszórók között, hiszen sok más gyártó termékét megtalálod még. A többségük már a modern Bluetooth technológián alapszik, azaz vezeték nélkül is használható.

Amennyiben segítségre van szükséged a választáskor, keress bátran bennünket! Ne feledd, hogy nemcsak hangszórókat, hanem fül- és fejhallgatókat is tudsz tőlünk rendelni, ha inkább arra lenne szükséged. Elérhetőségeinken fel tudod venni a kollégáinkkal a kapcsolatot.