Hogyan tudunk Windowst adni harmad áron?
Tudástár

Hogyan tudunk Windowst adni harmad áron?

Sep 30, 2022

Mindenki arra törekszik a vásárlások során, hogy a lehető legjobb áron tudja beszerezni a szükséges termékeket, dolgokat. Nincs ez másképpen a számítástechnika piacán sem.

Biztos Te is többször megnézted már, milyen operációs rendszer van előtelepítve arra a számítógépre, vagy laptopra, amit meg szeretnél venni, igaz?

Az operációs rendszer rendkívül fontos tényező, a hardware specifikáció után egy gépvásárlásnál, hiszen nélküle nem fogod tudni használni az eszközt. Amikor vásárolsz egy gépet, általában nincs operációs rendszerrel előtelepítve, hanem azt opcióként választhatod hozzá, így az operációs rendszer növeli a számítógép, lapot árát. Persze belefuthatsz olyan gépbe, amelyre már fel van telepítve a Linux vagy a Freedos rendszer, de utóbbit semmire nem fogod tudni használni, a Linux viszont egy teljesen más felhasználó igényt elégít ki. Találkozhatsz előtelepített Windows-zal is, viszont az előtelepített operációs rendszerrel rendelkező gépek ára sokkal magasabb, hiszen a Windows vagy Linux árát kifizettetik a vásárlóval.

A Microsoft® Windows operációs rendszerek ára nagyon változó a piacon, azt egységesen ki lehet jelenteni, hogy nem pár száz forintba kerülnek. Ez természetes, hiszen egy eredeti, jogtiszta Windows-nak elkérik az árát. Ráadásul, nagyon nem mindegy, hogy teljesen új vagy már meglévő felhasználóként kívánod (újra) használni, esetleg egy másik eszközre szeretnéd telepíteni. Persze, most mondhatod, hogy majd beszerzed a netről, letöltöd és beszerzel hozzá egy kulcsot, vagy feltöröd a kódot..… Erről mi nem is akarunk hallani! Miért kockáztatnál? Szerinted meddig tudnád húzni egy tört rendszerrel az egyre szigorúbb és kijátszhatatlanabb Microsofttal szemben?

Hogyan tudja a PC Aréna harmad áron adni a Windows 10 Home és Pro operációs rendszert?

Az olcsóbb Microsoft® Windows 10 operációs rendszert, a Microsoft® Authorized Refurbisher Partner (MAR) minősítésünknek köszönhetően tudjuk harmad áron feltelepíteni eszközödre.

Miért éri ez meg a Microsoftnak? A Microsoft® már régóta felismerte a felújított számítógépek és laptopok kínálta lehetőséget, azaz egyre többen vesznek minőségi, felújított számítástechnikai eszközöket, amelyek már több teszten estek át, viszont zömével operációs rendszer nélkül vagy az olcsóbb Linux rendszerrel kerülnek újra forgalomba. Ennek hatására a Microsoft® kialakította a MAR programját, mely keretén belül a regisztrált felújító cégek felhatalmazást kaptak a Microsoft® Windows újra telepítésére, mindezt úgy, hogy a MAR programban résztvevő számítástechnikai cégek kedvezményes áron tudják értékesíteni az eredeti, összes frissítést megkapó Microsoft® Windows operációs rendszert.

Mivel a PC Aréna is Microsoft® Authorized Refurbisher Partner, így a MAR program keretén belül jelentősen olcsóbban tudjuk a nálunk vásárolt eszközödre feltelepíteni a Microsoft Windows 10 Home és Pro rendszert. Ezzel is elősegítve a céges és privát ügyfeleinket a legköltséghatékonyabb számítógép és laptop beszerzésben, mindezt úgy, hogy minőségi, kifogástalan, márkás számítástechnikai eszközöket kínálunk az elérhető legalacsonyabb áron.


Amennyiben előretelepített eszközeink kínálata érdekel,

tekintsd meg az alábbi listát »

Ha inkább saját magad szeretnéd kiválasztani az adott géphez az operációs rendszert, akkor nézd meg számítógép és laptop kínálatunkat, melyhez Te választhatsz szoftvereket:

Számítógép kínálatunk »

Megnéznéd, mennyibe kerülnek nálunk a szoftverek?

Forgalmazott szoftvereinkről itt olvashatsz »