Bisnode – AAA
Tudástár

Bisnode – AAA

Sep 30, 2022

Európa legelterjedtebb cégminősítése


A Bisnode Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata. Nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutathassuk, hogy az cégünk elismert, megbízható, hitelképes vállalat.


Összetett statisztikai háttér

Megalapozzuk a hosszútávú bizalmat üzleti kapcsolatainkban.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai.

Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezzük szállítóink és ügyfeleink felé pénzügyi megbízhatóságunkat, megmutassuk, hogy a PC Aréna milyen stabil és alacsony kockázatú szereplő, érdemes velünk üzletet kötni!


Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni, Magyarország elit cégei közé tartozni kitüntetés!

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalatainak körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony

Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A PC Aréna 2013-ban kapta meg az A minősítést, majd egy év múlva már AA minősítéssel büszkélkedhettünk.

2015 júniusa óta már AAA minősítésünk tükrözi megbízhatóságunkat, stabilitásunkat, mely jól mutatja partnereinkkel fennálló üzleti kapcsolatainkat!
Tudod miért jó, ha a PC Arénánál vásárolod meg a felújított, prémium számítástechnikai eszközöd?

Mert az eddig leírtakon felül, mi a legerősebb "brand" számítástechnikai eszközöket forgalmazzuk, olyanokat, amelynél a gyártó több éves biztos működést garantál! 
Ráadásul a MAR programnak és a G Data Gold partnerségünknek köszönhetően, amennyiben szoftverekkel kéred, eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi G Data Internet Security vírusirtó és tűzfal programmal felvértezve fogod megkapni a megvásárolt géped! Kérésre az Office 365 szoftvercsomagot is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani a felújított prémium számítógépedhez vagy laptopodhoz, így egy olyan terméket vásárolhatsz, amit már csak bekapcsolni és használni kell, nincs további utánajárás, szakember keresés és várakozás.


Tanácsra van szükséged?

Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összerakva!

Aktuális laptop kínálatunkat itt, »

számítógép kínálatunkat pedig itt találod. »

Számítógépedhez monitor is érdekel?
Monitor kínálatunkat itt tekintheted meg. »