Windows 10 Home és Pro operációs rendszerek a MAR programban

 

A Windows 10 Home és Pro operációs rendszerek előtelepíthetőek az általunk forgalmazott PC-kre és notebookokra.

A PC Aréna Kft 2010. július 13-án megkapta a Microsoft® Authorized Refurbiser Partner minősítést.

A MAR programban részt vesznek a világ legjelentősebb használt számítógép disztribútorai, akikhez a magyarországi cégek között egyedüliként a PC Aréna Kft is csatlakozott.

A Microsoft® OEM programja lehetővé teszi, hogy a PC Aréna Kft által forgalmazott használt számítógépeket Eredeti Windows operációs rendszerrel értékesíthessük.

Az eredeti Windows operációs rendszer használata épp oly fontos a felújított számítógépeknél, mint az újak esetében. A végfelhasználók számára csak az eredeti Windows operációs rendszer nyújt olyan lehetőségeket, mint a teljes körű letöltések, frissítések valamint a továbbfejlesztett funkciók.

A MAR program a Microsoft® OEM programja, ami lehetővé teszi, hogy eredeti Windows operációs rendszerrel telepítve kerüljenek forgalomba a felújított számítógépek ráadásul harmadáron.

Válassz egy számítógépet vagy laptopot és válaszd ki hozzá a számodra megfelelő Windows-t.

 Windows 10 Pro       Windows 10 Home

                      

Bruttó 16 900 Ft             Bruttó 9900 Ft

Windows 10 Pro választása estén ajándékba adjuk a G Data Antivírus víruskereső szoftvert, melynek segítségével megvédheted számítógépét a vírusokkal, kémprogramokkal és más kártékony szoftverekkel szemben. A program valós idejű védelmet biztosít a számítógépek számára.

Mi az a felújított számítógép?

A felújított PC vagy notebook olyan használt számítógép, melyen elvégezték az adattörlést, tesztelést és az esetleges kisebb hibák javítását. A felújítás feltétele, hogy a számítógép eredeti alaplapja megmaradjon. Amennyiben az alaplapot cserélni kell, az új alaplap teljes specifikációjának meg kell egyeznie az eredetiével. Ellenkező esetben már nem felújított, hanem teljesen új számítógépről beszélünk.

A felújított számítógéphez tartozik MAR matrica?

Igen. A PC Aréna saját OEM matricáját tartalmazza a számítógép.

Szükséges a program aktiválása?

Igen, a végfelhasználónak kell az első indításkor aktiválnia kell a szoftvert a PC Aréna által felragasztott matricán található, betűkből és számokból álló termékkulcs segítségével.

Aktiválási segéd

Létezik helyreállító média?

Az alábbi címről letölthető:

Windows 10 Home és Pro

Mi bizonyítja, hogy a felújított számítógép eredeti Windows licensszel rendelkezik?

A PC Aréna MAR matrica és a számla igazolja, hogy a számítógép eredeti Windows licensszel rendelkezik.

A számítógépemen nincs Windows MAR matrica. Feltelepíthetem a Windowst a számítógépre?

Igen, de a számítógép nem rendelkezik majd Eredeti Windows bizonyítvánnyal, ezért licenszet a rendszerépítőn keresztül, esetleg kiskereskedelmi úton kell vásárolnia.

Ha van egy számítógépem MAR matricával, de nincs helyreállító média vagy képfájl, vásárolhatok egy használt médiát, pl. online aukciós oldalról, vagy használhatok más médiát, amivel már rendelkezem?

Nem. Csak a fentiekben linkelt helyreállító képfájl használható a Windows operációs rendszer újratelepítéshez.

Kaptam egy felújított számítógépet, és az eredeti tulajdonos készített egy másolat CD-t az ő helyreállító médiájáról. Használhatom a másolatot az újratelepítéshez?

Nem. Csak a fentiekben linkelt helyreállító képfájl használható a Windows termékek újratelepítéséhez.

Van egy helyreállító médiám, amely más modell, mint amilyen számítógéppel rendelkezem. Használhatom ezt a médiát a számítógép felújítása során?

Nem. A helyreállító média csak az eredeti számítógéppel használható, amelyet a gép megvásárlásakor az OEM (számítógép eredeti gyártója) mellékel a végfelhasználónak.

Miért jó választás a Windows 10?

A Windows 10 határozottan jobb erőforrás-kihasználással rendelkezik, mint bármelyik elődje, mert ugyanolyan, vagy kisebb teljesítményű számítógépeken is sokkal jobban teljesít.

A Windows 7 és 8.1 joggal tekinthető biztonságos operációs rendszernek. A Microsoft Windows 10 viszont sokkal nagyobb biztonságot nyújt a hálózatok, a böngészés, a megosztás és a felhő integráció területén.