A PC Aréna szolgáltatásai a számok tükrében
PC Aréna Blog

A PC Aréna szolgáltatásai a számok tükrében

Feb 08, 2023

Nagykorúak lettünk: 18 év szakmai tapasztalat

A PC Aréna 2005 óta foglalkozik használt laptopok, számítógépek felújításával, kereskedelmével. Az elmúlt 18 év alatt rengeteget fejlődtünk, munkatársaink száma folyamatosan nő. Üzletünk az ország egyik legnagyobb olyan kereskedése, amely professzionálisan felújított számítástechnikai gépeket és alkatrészeket forgalmaz.

Kínálatunkban elősorban laptopokat, számítógépeket, monitorokat találsz, de egyéb eszközöket is beszerezhetsz tőlünk: nyomtatók, projektorok is a rendelkezésedre állnak. Emellett számítástechnikai kiegészítőket, perifériás eszközöket, hardvereket is árusítunk.

A legmegbízhatóbb márkákat forgalmazzuk, hogy kizárólag a legjobbat tudjuk nektek adni. Precíz munkafolyamatainknak és kiváló szaktudású munkatársainknak köszönhetően olyan géppel lehetsz gazdagabb, amely a magas minőséget képviseli, mindezt pedig töredék áron egy új eszközhöz képest!

Minőségben nem ismerünk tréfát: 3 különleges minősítés

A PC Aréna 3 különleges minősítéssel is büszkélkedhet, melynek előnyeit vásárlóink élvezhetik:

  • G Data Gold Partner tanúsítvány: Ennek köszönhetően a tőlünk vásárolt laptopokra és számítógépekre G Data AntiVirust vagy G Data Internet Security szoftvert telepítünk, ami azt jelenti, hogy a géped a lehető legnagyobb védelemmel rendelkezik internetezés közben.
  • Microsoft Authorized Refurbisher Partner minősítés: A hazai cégek közül egyedüliként vagyunk részesei a MAR programnak, melynek keretén belül teljesen legálisan tudjuk harmadáron biztosítani részedre az eredeti Windows 10 Home és Pro verziójú operációs rendszereket, igény esetén pedig Microsoft® Office 365 vagy Office 2016 is kérhető a felújított gépekhez.
  • Bisnode – AAA minősítés: A Bisnode egy európai üzleti információszolgáltató, amely 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. Az AAA a legmagasabb minősítés, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, köztük a PC Aréna is 2015 júniusa óta. Szakértelmünk mellett a megbízhatóság miatt is érdemes tehát minket választani.

Mi vagyunk érted, nem fordítva: 2 év garancia minden termékünkre

A megbízhatóságot mi sem fejezi ki jobban, mint az, hogy minden termékünkre 2 év garanciát adunk, melyet akár tovább is bővíthetsz. Ingyenes háztól házig garancia szolgáltatásunk azt jelenti, hogyha az adott időszakon belül meghibásodik a termék, amit tőlünk vásároltál, díjmentesen futárt küldünk a tartózkodási helyedre, aki a nagytarcsai központunkba szállítja az eszközt, amit a javítás után visszaküldünk számodra. Ha csere válik szükségessé, arról is tájékoztatunk.

Az elégedettséged alapelv: 30 napos pénzvisszafizetési lehetőség

Termékeinket kipróbálhatod kötelezettségek nélkül 30 napig. Nem nyerte el a tetszésedet a kiválasztott típus? Szívesebben választanál másik készüléket? Semmi probléma, egy hónapon belül lehetőséged van a cserére vagy a vételár visszatérítésére. Jelenleg is több száz minőségi használt laptop, PC, illetve monitor van a kínálatunkban, így biztosan megtalálod a neked megfelelő darabot.

A gyorsaság a második nevünk: 3 órán belül átvehető termékek

Nagytarcsai központunkban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a kiszemelt eszközt átvehesd 3 órán belül. Jól tudjuk, hogy néha mekkora szükség van arra, hogy azonnal munkára fogj egy laptopot, kicserélj egy monitort vagy bármely más alkatrészt a gépeden. Így ha az adott nap 14 óráig beérkezik a megrendelésed, át tudod venni.

Messzebb élők számára a 24 órás házhoz szállítás szolgáltatásunkat ajánljuk, melynek segítségével a lehető leghamarabb használatba veheted a gépet. Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz, illetve megrendelés esetén átutalás is lehetséges.

Válaszd a PC Arénát 2023-ban is, ha minőségi használt laptopra, számítógépre vagy egyéb kiegészítőre van szükséged! Megújult honlapunkon megtalálsz minden fontos információt a termékekkel kapcsolatban. Ha kérdésed van, keress minket bátran elérhetőségeinken!