Ismerd meg közelebbről a dizájnos a TnB termékeket!
PC Aréna Blog

Ismerd meg közelebbről a dizájnos a TnB termékeket!

Aug 30, 2023

Mit kell tudni a TnB márkáról?

A TnB – hivatalos írásmóddal: T’nB – egy francia márka, amely elsősorban műszaki cikkeket gyárt, de számos hasznos kiegészítőt is forgalmaz. Több mint 30 éve működnek, és egyre népszerűbbek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy számos országban jelen vannak kínálatukkal.

Jelenleg közel 1400 különféle termékük van, és büszkék arra, hogy minden évben 300 új terméket dobnak a piacra. Gondoljunk csak bele! Szinte naponta jelentkeznek egy-egy újdonsággal, kuriózummal!

Merthogy igencsak trendi eszközöket gyártanak, legyen szó egérről, hangszóról vagy akár biciklire szerelhető okostelefon-tartóról. Multimédiás eszközeik a legkeresettebbek, főleg az ergonomikus kialakítású modellek. De gamerek számára is kínálnak sokféle kiegészítőt.

A TnB márka elkötelezett a környezetvédelem iránt. Nemcsak a dizájnerek által tervezett, olykor formabontó megoldásokkal élő termékeikkel tűnnek ki, hanem az innovatív technológiával is. A gyártók törekednek arra, hogy az eszközök olyan csomagolással kerüljenek a polcokra, amelyek nem károsítják a környezetet. Igyekeznek minél több újrahasznosítható anyagot használni.

Nem csoda tehát az Z generáció annyira kedveli a TnB termékeket, de nemcsak nekik ajánljuk ezeket a különleges számítógép-kiegészítőket, hanem mindenkinek, aki számára fontos a megbízhatóság, a kényelem és a praktikum. Fedezd fel kínálatunkban ezeket a modern eszközöket te is!

TnB egér és billentyűzet

A TnB márka 8 területen van jelen az iparban, mindegyik kategóriában kiemelkedő teljesítményt nyújt minőségi termékeivel:

  • multimédiás eszközök
  • okostelefonok és kiegészítők
  • autós kiegészítők
  • otthon használatos okostermékek: például távirányítók, antennák tévékhez
  • hang
  • kép
  • laptoptáskák
  • kerékpáros kellékek

A kínálatunkban főleg multimédiás eszközöket találsz: billentyűzetet, egeret és egérpadot. Ez utóbbiakat akár szettben is megrendelheted, ha egy dizájnos kellékkel szeretnéd feldobi az irodát.

Nézd meg a például a TnB Exclusiv Bundle Wireless mouse Awesome Gold szettet! Ebben egy vezeték nélküli egeret találsz, amely gazdaságosan működtethető, hiszen ki-be kapcsoló gomb is van rajta. Az egér érzékenysége 1600 DPI, irodai felhasználáshoz tökéletes.

De igazán különleges a TnB MWERGO Wireless Ergonomic Mouse Black ultrakomfortos, halkan működő egér is vagy a balkezesek számára kialakított TnB Ergonomic Comfort at the Office Wireless Mouse Black.

A TnB billentyűzetek között notebookokhoz csatlakoztatható numerikus padokat találsz többféle színben is.

Népszerű TnB táskák

A TnB márkás laptoptáskák, hátizsákok nagyon keresettek, hiszen kiváló minőségű anyagból készülnek.  A TnB Antibes laptop bag 15,6" grey táska ökobarát és dizájnos egyben. A főrekesz habszivaccsal védett, a további rekeszekben elrejthetők a kiegészítők, például a laptoptöltő. Több pántja, fogantyúja is van, utazáskor a bőrönd kihúzható karjához is rögzíthető.

Innovatív laptoptáska a TnB Wild laptop backpack 16" grey hátizsák, amelyen egy külső USB-port is található, amin keresztül tölthető a telefon, miközben a power bank a táskában van. Több zsebbel is rendelkezik a hátizsák: személyes iratok, pénztárca számára is van kialakított hely.

További TnB termékekért nézz szét kínálatunkban! Az új termékek többsége külső raktárban van, így 1-2 napon belül érkezik be az üzletbe. Amennyiben tőlünk rendelsz, a lehető leghamarabb kézhez veheted a kiválasztott terméket: laptopokra, számítógépekre háztól házig garanciát is vállalunk. Személyes átvétel esetén fáradj be nagytarcsai telephelyünkre. Keress minket bátran, ha kérdésed merült fel!