Laptop karácsonyra: egy szép és hasznos ajándék
PC Aréna Blog

Laptop karácsonyra: egy szép és hasznos ajándék

Dec 13, 2023

Kiemelt ajánlataink között: Dell Vostro 3568 laptop

Karácsony közeledtével minden évben vannak kiemelt ajánlataink, amelyek szép ajándékok lehetnek. Ezek jellemzően használt laptopok, illetve számítógépek, így nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha meg akarunk lepni valakit egy IT-eszközzel.

Most is találsz többféle modellt a kiemelt termékek között, amelyeket akciósan szerezhetsz be az ünnepek előtt. Közéjük tartozik a Dell Vostro 3568 laptop is.

A HP notebookok nagyon népszerűek, kiváló márkáról van szó. Az általunk kínált eszköz szinte új állapotban van, úgynevezett Business Class modell, amely még jó sok éven át fog megfelelően működni.

Teljes kivizsgáláson esett át a gép, rendben működik. A lehető legjobb paraméterekkel kínáljuk, 230 V-os hálózati tápkábellel, hogy azonnal használatba lehessen venni.

Mit érdemes tudni a tulajdonságairól?

Intel Core i3 6006U, 2 magos processzor van benne, az órajel 2000 MHz. A gépben a 8 GB RAM-hoz 240 GB SSD háttértár társul. A kijelző mérete 15.6 inch, felbontása 1366 x 768 pixel. Több kimenet is található az eszközön: van 1 db USB 3.0, 1 db HDMI és 2 db USB 2.0 is. Beépített Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőség a rendelkezésre áll.

Magyar nyelvű billentyűzettel és Windows 10 Pro-val kínáljuk. Méreteit tekintve nem túl nagy ez a laptop, így könnyen hordozható: 380 x 252 x 19 mm, tömege 2,4 kg. A kialakítása tartalmazza a numerikus billentyűzetet.

A gépeket minden esetben feltöltve, legtöbb esetben feltelepített operációs rendszerrel adjuk át, amelyhez 12+1 esszenciális, kihagyhatatlan segédprogramot is felteszünk. Ezekre egyébként is szükséged lenne: képnézegető, csevegőprogram, fájltömörítő stb.

A Dell Vostro 3568 HUN laptop esetében annyit érdemes még tudni, hogy az akkumulátora 30+-os besorolást kapott, ez azt jelenti, hogy általános felhasználás mellett minimum egy-másfél órát bír feltöltés nélkül, de akár többet is.

2 éves, háztól házig érvényes garanciával kapod meg az eszközt, amennyiben a kiszállítást választod, de személyes átvételre is van lehetőség telephelyünkön, Nagytarcsán.

Új laptop karácsonyra? Tekintsd meg a Dell Vostro 3510 Black termékünket!

Ha nem szeretnél felújított laptopot ajándékozni, arra is van mód, hogy teljesen új készüléket vásárolj. Kínálatunkban a következő nagy márkákat találod meg:

Közülük a Dell Vostro 3510 Black termékünket ajánljuk figyelmedbe, mely szintén kedvező áron érhető el.

Ennek kissé nagyobb a mérete, mint a fent bemutatott HP ProBooknak: a kijelzője 15,6", súlyra mégis könnyebb a gép, mindössze 1,69 kg. Itt is 8 GB RAM és 256 GB belső memória áll rendelkezésre.

Fekete színben kapható, Windows 11 Pro van rá telepítve, a kimenetek között megtaláljuk az USB-t és az USB 3.2-t is és a HDMI-t. DVD-olvasóval szintén nem rendelkezik, de kártyaolvasóval igen. 2 magos Intel Core i3-1115G4 processzor van benne. Az aksija 3 cellás, 41 Wh, lítium-polimer. A kijelző LED matt, 1920x1080 pixeles.

Nézz szét oldalunkon a többi termékünk között is! Nemcsak új és használt laptopok közül választhatsz kínálatunkból ajándékot karácsonyra, hanem számítógépek és az azokhoz kapcsolódó kiegészítők, valamint okostelefonok, okosórák, sőt még gamerszékek is a rendelkezésre állnak. Hívj bennünket bátran, ha kell segítség a döntéshez!