Mi kell a kényelmes munkavégzéshez home office-ban?
PC Aréna Blog

Mi kell a kényelmes munkavégzéshez home office-ban?

Mar 15, 2023

  1. Laptop

Az elsőszámú eszköz, ami nélkül elképzelhetetlen a munkavégzés home office-ban, az a laptop. Természetesen munkakörtől függ, hogy erre vagy inkább PC-re és monitorra van-e szükség, de a laptop az elterjedtebb. Hogy miért? Nos, a hordozható számítógép – ahogy a neve is sugallja – a lakás bármely pontján használható.

Bár a szakértők azt javasolják, hogy legyen kialakítva egy külön munkaállomás otthon is, ahol elmélyülten tudsz dolgozni, néha azért előfordul, hogy el kell hagynod a kis zugodat. Ha jön a jó idő, sokan az erkélyre vagy a teraszra telepednek ki, mások alkalmanként kávézóba vagy coworking irodába mennek, hogy egy kis ihletet szerezzenek.

De a tekintetben is hasznosabb a laptop, hogy a meetingek során nem kell különálló kamerát és mikrofont használni, hiszen ezek eleve részei a gépnek. Persze dönthetsz másként is, hogy jobb legyen a hang- vagy a képminőség: ezt megteheted. A notebookok ma már minden extrával fel vannak szerelve és a különböző portok lehetővé teszik más eszközök csatlakoztatását.

A PC Aréna laptop-választékában bizonyára megtalálod a neked való gépet, válassz körültekintően! Új és használt laptopokat egyaránt találsz nálunk, ráadásul szűkítheted a keresést márka, ár és csatlakoztatók típusa szerint is. Többek között.

  1. Irodai szoftverek

 Természetesen a legjobb laptop sem ér semmit a megfelelő szoftverek nélkül. Nálunk lehetőséged van Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro operációs rendszerrel kérni bármelyik gépet akár harmadáron! Hogyan lehetséges ez? A PC Aréna Microsoft® Authorized Refurbisher Partner, ami azt jelenti, hogy eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi G Data Internet Security vírusirtóval felvértezve vásárolhatod meg a kinézett gépet. Nem mellesleg lényegesen jobb áron, mintha máshol szereznéd be ezeket a szoftvereket.

Kérésre az Office 365 szoftvercsomagot is kedvező áron tudjuk telepíteni a gépedre. Neked már csak annyi lesz a dolgod, hogy leülj, bekapcsold az új szerzeményt és dolgozz! Nincs tehát további utánajárás, szakemberkeresés és várakozás!

Sőt, ez még nem minden! Ha megrendeled a Windows-t, akkor a használt vagy új laptopodra 12+1 esszenciális, kihagyhatatlan segédprogramot is kapsz előretelepítve! Képszerkesztő, csevegőprogram, PDF-olvasó, zenelejátszó – csak néhány azok közül, amelyeket egyébként is telepítenél az eszközre, viszont így nem neked kell vele bajlódnod!

  1. Perifériás eszközök

A laptop használatához billentyűzet ugyan nem szükséges, de az egér azért jól tud jönni. Van, aki enélkül is boldogul, de az igazán profi munkavégzéshez, aprólékos dolgok elvégzéséhez mindig jól jön egy egér. Ezeket is megtalálod nálunk a Kiegészítők kategóriában.

Ha jobban megnézed a kínálatot, láthatod, hogy sok más egyéb eszköz is beszerezhető innen:

  • dokkoló állomás
  • hangszóró a háttérzenéhez
  • mikrofon és fejhallgató meetingekhez, csevegéshez
  • külső merevlemez az adatok mentéséhez
  • routerek, adapterek a tökéletes Wi-Fi-kapcsolathoz
  • webkamera

Ahhoz, hogy kényelmes legyen a munkavégzés otthon is, érdemes átgondolni, mely kiegészítőknek veszed hasznát. Ha éjszaka is dolgozol, akkor egy fejhallgató biztosan jó szolgálatot tesz, mert így nem zavarsz másokat, ha hallgatsz vagy nézel valamit közben. A külső merevlemezen tárolt adataid pedig biztonságban lesznek, nem kell aggódnod, hogy elveszik egy fontos fájl.

  1. Nyomtató

Ha a munkakörödből adódóan szükséged van nyomtatóra, azt is célszerű tőlünk beszerezned. Korábbi cikkünkben részletesen bemutattuk, milyen típusai vannak ennek az eszköznek, és melyiket javasoljuk home office-ba.

A gyors és hatékony munkavégzés feltételei közül az egyik a professzionális eszközök megléte. Szerencsére nálunk mindent megtalálsz, amire egy ideális home office berendezéséhez szükséged van. Nézz szét folyamatosan bővülő kínálatunkban, válaszd a kényelmet!