Egy vezető nemzetközi márka: a Genius termékei
PC Aréna Blog

Egy vezető nemzetközi márka: a Genius termékei

May 11, 2021

A Genius a számítógépes és mobil perifériák egyik vezető nemzetközi márkája. A Genius márkát a tajvani székhelyű KYE System Corporation hozta létre 1985-ben, bemutatva első egereit. Azóta a márka kibővült más kiegészítőkkel, lakossági-és vállalati felhasználásra szánt termékekkel. A fő motívum a cég szellemiségében, hogy összeköttetést teremtsenek az emberek és a digitális világ között.

A mi célunk a PC Arénánál pedig az, hogy a már bevált, adott esetben használt számítástechnikai eszközöket méginkább személyre szabjuk, formába hozzuk és még a boltinál is kedvezőbb áron adhassuk tovább a vásárlóinknak. Nézzük is meg, mi mindent érdemes tudni a nálunk is elérhető, népszerű Genius termékekről.

Mit gyártanak, mi a cég hitvallása?

A minőségre, kényelemre és a felhasználóbarát, egyszerű megoldásokra összpontosítanak. Mára már a továbbra is nagyon jó minőségű egerek mellett billentyűzeteket, érintőtollakat, fejhallgatókat hangszórókat, webkamerákat és rengeteg játékeszközt is terveznek, készítenek. Az összeköttetés mellett az is céljuk, hogy világszerte remek ár-érték arányban, az átlagosnak nevezhető felhasználók számára is remek termékeket biztosíthassanak.

A felhasználói élmény így tud igazán kialakulni, hiszen sokan használhatják és használják is kiegészítőiket mind lakossági mind üzleti környezetben. Nálunk is megtalálod például a billentyűzet-egér kombinációkat vezetéknélküli kivitelben is. Szintén megtalálod a a márkát a headset és a hangfal kategóriában is. Persze a kínálat folyamatosan változik, ezért ha kifejezetten egy speciális termékre vágysz, érdemes akár külön üzenetben is jelezned nekünk, meglátjuk, mit tehetünk az érdekedben!

Miért fontosak a kiegészítők?

Még egy egyszerűbb asztali gép, vagy laptop mellett is kifejezetten dimenzióváltó élmény lehet egy szuper egér, egy kényelmes klaviatúra, egy minőségi füles. Attól függően, hogy mire használod a gépet (munka, játék, Skype beszélgetés, stb…) érdemes valamilyen optimális méretű, minőségű, kivitelű eszközt választanod. Például, ha irtózol a rengeteg összegabalyodó kábeltől, akkor mindenképp érdemes vezetéknélkülit választanod. Használattól függően egy Bluetooth egér is például akár hetekig elvan töltés nélkül, ráadásul töltheted a laptopról is, így egyáltalán nem kell a töltés miatt megszakítanod munkafolyamat.

Azoknak, akik sokat játszanak, főleg stratégiai, katonai, egyszóval gyors reakcióidőt igénylő játékokkal, azoknak hatalmas élmény lehet egy gyors egér. Persze a mai csúcskategóriás egerek bolti ára akár csillagászati is lehet, azt is fontolóra kell venni, hogy az emberi korlátaidon túllépve vajon képes vagy-e a leggyorsabb sebességet is kihasználni. Ugyanígy a fülesre is igaz, hogy nem azonos elvárásokkal áll a témához egy profi zenész, mint egy mezei felhasználó, aki csak szereti egymagában hallgatni a YouTube-ot esténként, vagy egy-egy pop számot meghallgatna. Ennek ellenére a kevésbé éles fülű hallgatóság is megérdemli, hogy minőségi alapanyagból, kellemes, ergonomikus kialakítással és megfelelő szigeteléssel rendelkezzen a fej-vagy fülhallgató.

Bármi is az elképzelésed, vagy bármilyen kérdésed merül fel a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatban, keress minket bátran, szívesen válaszolunk!