Feltetted már magadban ezt a kérdést?
Tudástár

Feltetted már magadban ezt a kérdést?

Sep 30, 2022

Felújított vagy új számítógépet / laptopot?

Ha eddig még nem tetted meg, mi tudjuk, hogy előbb vagy utóbb Te is felteszed majd ezt a kérdést. 

A számítógép vagy laptop ma már nélkülözhetetlen része a mindennapjainknak, ezen dolgozunk, szórakozunk, "chat"-elünk, intézzük az ügyeinket, információkat cserélünk, szerzünk és osztunk meg.
Ha van gépünk, ha nincs, egyszer mindenki életében eljön az a nap, amikor szükségessé válik az első, esetleg egy újabb vagy jobb, modernebb, nagyobb teljesítményű számítógép vagy laptop vásárlása. Elromlik a régi, vagy nincs időnk a felújításával foglalkozni és sürgősen kell egy használható, profi eszköz.

Egy számítógép vagy laptop vásárlása komoly fejtörést is okozhat.

     > Újat vagy használtat vegyek?

     > PC-t vagy laptopot?

     > Milyen márkát válasszak?

     > Mekkora legyen? Elegendő lesz a kiválasztott gép kapacitása nekem?

     > Van-e megfelelő szervizellátás, ha meghibásodik?

     > Megéri ennyit költeni rá?

     > És folytathatnánk még...


Ismerős kérdések? 

Mielőtt elhatároznád magad a vásárlásra, komoly dilemmába eshetsz. Megbízol a boltok értékesítőiben és az ő tanácsukra hagyatkozol? Ért-e hozzá vagy azt akarja eladni, ami neki a legjobb? Te tudod, hogy melyikkel jársz a legjobban? 
Az interneten számos oldal foglalkozik azzal, hogy milyen a jó gép, mit kell tudnia és mindenki a saját termékét akarja eladni. Igen, mert mindenki a pénzből él! Ekkor már rég eltörpül a szakmaiság, a hozzáértés, a segítségnyújtás a megfelelő döntéshez. Nagyon sok hozzáértőt és sajnos még több nem hozzáértőt találhatsz! Ekkor mit tudsz csinálni? Megkérdezheted az ismerősöket és mindenki mást fog mondani. Utána olvashatsz az interneten és az teljesen össze fog zavarni. Nincs senki, aki segíthetne?

Újat vagy felújítottat? Mindkettőnek meg vannak az előnyei és a hátrányai is. 

Egy új gépnek megvan az az előnye, hogy mivel előtted senki nem használta, tökéletes állapotú külsővel rendelkezik. Viszont épp oly sok hátránya is lehet. Például, senki nem próbálta ki a gyári teszt kivételével, - az sem, aki eladja, hiszen ő is csak azt tudja róla mondani, amit a leírásban látott és esetleg amit az interneten olvasott - előjöhetnek addig fel nem tárt típus hibák.
Általában van cseregarancia, ha személyesen veszed meg, 3 napod van arra, hogy kicserélhesd. De mi van akkor, ha a hiba csak később jön elő, vagy ha időközben rájössz, hogy nagyobb gépre lenne szükséged? Egy erős, nagy teljesítményű gép elég sokba kerül. Ezeket a drágább típusokat nem mindenki tudja megfizetni, az olcsóbb, gyengébb teljesítményű, egy idő után nem lesz elegendő számodra.

Lehet, hogy sokáig minden kifogástalanul fog működik, de mi van akkor, ha elromlik valami benne? Akkor csak garanciális szervizbe viheted, de ott sem csinálhatnak meg mindent rajta, hanem elküldik egy központi szervizbe és ott maradsz gép nélkül, akár hetekre is.

Bővítenéd? Erre is van lehetőséged, súlyos pénzekért, mert a garancia miatt kötve vagy egyes szervizekhez.

Figyelj, nincs még veszve semmi!

A használt, felújított gépekben biztos nem fogsz csalódni! Ugyanis ezeket már biztosan használták, akitől vásárolod, ismeri a hibáit, amiket ki is javít. Tudja mire képes a gép, tehát nem zsákbamacskát ad el. Te, a PC Aréna partnereként, olyan hozzáértőktől vásárolhatsz, akik többszörösen letesztelték az eszközöket, az igényeidnek megfelelően állítják be és azt kapod, amire szükséged van. Így egészen biztos lehetsz abban, hogy működőképes terméket vásárolsz, aminek a teljesítményével 100%-osan tisztában leszel. Ráadásul a PC Arénától vásárolt egyes termékekre 12 hónap jótállást is kapsz! Arról nem is beszélve, hogy tőlünk jóval olcsóbban juthatsz hozzá egy olyan tökéletesen működő, profi géphez, amely a boltokban újonnan súlyos százezrekbe kerülne. Nem leharcolt, régi gépet adunk, hanem olyan gépeket, amelyeket tökéletesen felújítunk, bővítünk, tesztelünk. Ha meghibásodna, csak jelezned kell nekünk és saját szervizünkben a lehető leggyorsabban helyreállítjuk a hibát. 

Összegezve mi a különbség felújított és új között?
CSAK AZ ÁR! 

Tudod miért jó, ha a PC Arénánál vásárolod meg a felújított, prémium géped?

Mert az eddig leírtakon felül, mi a legerősebb "brand" márkás alkatrészeket tesszük a gépekbe, olyanokat, amelynél a gyártó több éves biztos működést garantál! 
Ráadásul a MAR programnak és a G Data Gold partnerségünknek köszönhetően, amennyiben szoftverekkel kéred, eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi G Data Internet Security vírusirtó és tűzfal programmal felvértezve fogod megkapni a megvásárolt géped! Kérésre az Office 365 szoftvercsomagot is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani a felújított prémium számítógépedhez vagy laptopodhoz, így egy olyan terméket vásárolhatsz, amit már csak bekapcsolni és használni kell, nincs további utánajárás, szakember keresés és várakozás.

Tanácsra van szükséged?

Bátran keressen bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összerakva!

Aktuális laptop kínálatunkat itt, »

számítógép kínálatunkat pedig itt találod. »

Számítógépedhez monitor is érdekel?
Monitor kínálatunkat itt tekintheted meg. »