Tudta-e a PC Arénáról, hogy…
Tudástár

Tudta-e a PC Arénáról, hogy…

Sep 30, 2022

…időgépet építünk a garázsunkban és robotokat fejlesztünk?

Igen, talán ezt is csinálhatnánk!

Ha időgépet építenénk, akkor elmennénk a jövőbe, hogy elhozhassuk neked a legújabb számítástechnikai eszközöket és visszamennénk a múltba, hogy hamarabb szóljunk, nálunk vedd meg számítógéped vagy laptopod.

Robotokat nem fejlesztenénk, még ha megtehetnénk, akkor se, mert sokkal fontosabbak nekünk az emberi értékek, az emberi szaktudás. 

Mégis kíváncsiak vagyunk, mit tudsz a PC Arénáról? Tudtad rólunk, hogy…

 • …megkaptuk a Bisnode – AAA minősítést.
  Büszkén vagyunk arra, hogy a Bisnode üzleti információszolgáltatótól megkaptuk a legmagasabb AAA minősítést! Aki velünk üzleti kapcsolatot alakít ki, biztos lehet a dolgában. 
 • G-Data Gold Partner tanúsítvánnyal rendelkezünk.
  2015-ben a G Data magyarországi képviseletétől megkaptuk a „G Data Gold Partner” tanúsítványt! A tőlünk megvásárolt számítógépeket és laptopokat G Data AntiVirus, vagy G Data Internet Security szoftverrel látjuk el, hogy megfelelő védelemmel legyen számítógéped ellátva az interneten való szörfözés közben. Ne legyen kétséged, a védelem erősebb lesz egy csillagközi cirkálónál is!
 • … 1 éves garanciát vállalunk.
  Legtöbb termékünkre 1 év jótállást vállalunk, ezzel is biztosítva téged, hogy nem zsákba macskát vásárolsz, hanem az igényeidnek megfelelően felkészített, tökéletesen működő, felújított informatikai eszközt.
 • …24 órán belüli eljuttatjuk a megrendelt terméket.
  Házhoz szállítási szolgáltatásunkkal az ország bármely pontjára, munkanapokon, 24 órán belül, egyedi csomagolásunkban, egységes áron, eljuttatjuk Vásárlóinkhoz a weboldalunkon megvásárolt termékeket.
 • …a legerősebb márkák prémium termékeit értékesítjük.
  Nálunk minden felújított számítástechnikai termék prémium márkás alkatrészekből, precízen van összeállítva és szakszerű tesztelésen megy keresztül. Az általunk forgalmazott felújított számítógépek, laptopok, monitorok, nyomtatók és egyéb informatikai alkatrészek, kellékek minden egyes alkatrészét figyelmesen és szakszerűen ellenőrizzük, így hozzád csakis prémium minőségű, tökéletesen működő, nagy munkabírású termékeink kerülnek.
 • ...magasan képzett munkatársaink várnak Rád.
  Több mint egy évtizedes múltunknak köszönhetően rengeteget fejlődtünk, tanultunk és képeztük magunkat, csakis azért, hogy Neked a lehető legjobb számítógépeket szereljük össze.
 • …nem kell bankkölcsönt felvenned, sem vagyonokat költened, hogy profi, operációs rendszerrel, vírusirtóval és irodai szoftvercsomaggal felszerelt, tökéletesen működő géped legyen, amivel simán menni fog a munka és a szórakozás.

A PC Arénánál azért dolgozunk, hogy a Te számítógéped legyen a legjobb, leggyorsabb gép a környezetedben. 


Tudod miért jó, ha a PC Arénánál vásárolod meg a felújított, prémium számítástechnikai eszközöd?

Mert az eddig leírtakon felül, mi a legerősebb "brand" márkás számítástechnikai eszközöket forgalmazzuk, olyanokat, amelynél a gyártó több éves biztos működést garantál!

Ráadásul a MAR programnak és a G Data Gold partnerségünknek köszönhetően, amennyiben szoftverekkel kéred, eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi G Data Internet Security vírusirtó és tűzfal programmal felvértezve fogod megkapni a megvásárolt géped! Kérésre az Office 365 szoftvercsomagot is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani a felújított prémium számítógépedhez vagy laptopodhoz, így egy olyan terméket vásárolhatsz, amit már csak bekapcsolni és használni kell, nincs további utánajárás, szakember keresés és várakozás.


Tanácsra van szükséged?

Bátran keress bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre!
A legjobb megoldást adjuk kérdéseidre, hogy olyan gépet vásárolj, ami NEKED lett összerakva!

Aktuális laptop kínálatunkat itt, »

számítógép kínálatunkat pedig itt találod. »

Számítógépedhez monitor is érdekel?
Monitor kínálatunkat itt tekintheted meg. »