MS OFFICE 365 (ELŐFIZETÉS) ÉS 2019 (ÖRÖKLICENSZ)
Tudástár

MS OFFICE 365 (ELŐFIZETÉS) ÉS 2019 (ÖRÖKLICENSZ)

Sep 30, 2022

Office 365 (Egyszemélyes verzió)


Az Office 365 Egyszemélyes verzió egy olyan előfizetős szolgáltatás, amely segítséget nyújt Neked abban, hogy szinte bárhonnan elvégezhesd feladataid a kedvenc eszközeidről. Mostantól tartalmazza az új Office 2016-os appokat. 

Mindig elérheted a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb, telepített verzióját, és a számodra leghatékonyabb módon rögzítheted gondolataid – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.

A teljes, telepített Office előnyeit 1 PC-n vagy Mac gépen, 1 táblagépen és 1 telefonon (például Windows-, Apple®- és Android™-eszközön) élvezheted.

 

 

 

PC: A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access Office 2016-os verziója. Windows 7 vagy újabb verzió szükséges.

Windows-táblagép: A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access Office 2016-os verziója. Windows 8 vagy újabb rendszer szükséges. Az Office Mobile-alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint és OneNote) Windows 10-et igényelnek.

Windows Phone: Az Office Mobile-alkalmazásokhoz (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Posta és Outlook Naptár) Windows 10 szükséges.

iOS: Az iPad® és iPhone® Office-hoz az iOS 8.0 vagy újabb operációs rendszer szükséges. Az iPad Pro® Office-hoz az iOS 9.0 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Android: Az Android™ Office a következő követelményeket teljesítő táblagépeken és telefonokon telepíthető: az Android KitKat 4.4-es vagy újabb verzióját futtatja, és ARM-alapú vagy Intel x86 processzorral rendelkezik.
Az iOS és az Android rendszerre készült mobilappok egy része további funkciókat biztosít az Office 365-előfizetők számára. Ezekről a funkciókról a www.office.com/information weblapon tájékozódhat részletesebben.

Hozzáférés bárhonnan: 1 TB felhőbeli OneDrive-tárterületet használhatsz dokumentumok, fényképek és videók tárolására, amelyeket így bárhonnan szerkeszthetsz és megoszthatsz az összes eszközödön.

Mindig kapcsolatban a Skype-pal: Folyamatosan tarthatod a kapcsolatot a világ bármely részén tartózkodó barátaiddal és családtagjaiddal a havi 60 nemzetközi Skype-perc igénybevételével. A Skype-perceket minden olyan eszközön igénybe veheted, amelyen telepítve van a Skype, legyen az mobiltelefon, táblagép, tévé vagy más eszköz.

Mindig naprakész: Az Office 365 Egyszemélyes verzióra vonatkozó aktív előfizetéssel soha nem kell majd aggódnod az Office frissítése miatt, mert mindig elérheted az Office legújabb alkalmazásait, funkcióit és szolgáltatásait.

Microsoft terméktámogatás: Az Office 365 előfizetőjeként azonnal segítséget kaphatsz a Microsoft által kiképzett szakértőktől, telefonon vagy csevegésen keresztül, és ezért további díjat sem kell fizetned!

 

 


Office 2019 Otthoni és vállalati verzió



Hatékony munka az Office 2019-cel
A felhőt még nem használó ügyfeleink az Office 2019 megvásárlásával juthatnak hozzá a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Project, a Visio, az Access és a Publisher1 következő helyszíni verziójához.

Tartalomkészítés könnyedén
Bemutatókat, adatmodelleket és jelentéseket készíthet különféle eszközökkel és funkciókkal, például a PowerPoint Alakváltás nevű áttűnésével, az Excel új diagramtípusaival és az összes appban használható továbbfejlesztett szabadkézi műveletekkel.

Munkavégzés egyszerűbben
Számos funkció segíti az időgazdálkodást, valamint az e-mailek és a partnerek kezelését. Közéjük tartozik a Szűrt levelek nézet, az Outlook utazással és csomagkézbesítéssel kapcsolatos összegző kártyái és a Word Fókusz módja.

 

 

Áttekintés

➤ Windows 10 vagy macOS rendszerrel kompatibilis
➤ Az összes nyelven elérhető.
➤ Otthoni és kereskedelmi használatra szóló licenc.
➤ Díjmentes Microsoft ügyfélszolgálat 60 napig.
➤ A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook klasszikus 2019-es verziója.
➤ Egyszeri vásárlás, 1 PC-re vagy Macre.




Mi a különbség az Office 365 és az Office 2019 között?
Az Office 365 egy előfizetéses szolgáltatás, szemben az Office 2019-cel, amely egy egyszeri vásárlást jelent, és tartalmazza az olyan klasszikus alkalmazásokat, mint a Word, az Excel és a PowerPoint PC-re vagy Macre, nem tartalmazza azonban azokat a szolgáltatásokat, amelyeket az Office 365-előfizetés biztosít (pl. OneDrive-tárhely). Az egyszeri vásárlások esetén nincs frissítési lehetőség, tehát ha a következő főverzióra szeretnél frissíteni, akkor teljes áron kell megvásárolnod.

Szükségem van internetkapcsolatra az Office futtatásához?
Az Office telepítéséhez és aktiválásához szükséged van internetkapcsolatra. Az olyan Office-alkalmazások használatához, mint a Word, az Excel és a PowerPoint, nincs szükség internetkapcsolatra, miután telepítetted őket számítógépére.

Rendszerkövetelmények

➤ Számítógép és processzor 1,6 gigahertz (GHz) vagy gyorsabb, 2 magos.
➤ Memória 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bites)
➤ Merevlemez 4,0 GB szabad lemezterület
➤ Képernyő 1280x768 képpontos képernyőfelbontás
➤ Grafikus hardver A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 9 vagy újabb grafikus kártya szükséges WDDM 2.0 vagy újabb illesztőprogrammal Windows 10 esetén (vagy WDDM 1.3 vagy újabb illesztőprogram a Windows 10 Fall Creators Update esetén)
➤ Operációs rendszer Windows 10, Windows Server 2019
➤ Böngésző A Microsoft Edge, az Internet Explorer, a Chrome vagy a Firefox aktuális verziója
➤ .NET-verzió Bizonyos funkciók megkövetelhetik, hogy a .NET 3.5 vagy 4.6 és újabb verziója is telepítve legyen